Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La noi a venit vremea frumoasa,asa ca am stat afara vreo 2 ore si bb doarme in continuare de cind am venit.I-a prins tare bine,dupa atata vreme cu ninsoare.

Gio,eu n-am reusit sa vad pozele tale.Nu stiu de ce.Mai insist.

Messa,ca dreptate ai cu barbatii astia.

Bey,ma uit la Raduleasca ce bine arata si ma consolez ca si ea a pus 32kg in sarcina si tot le-a dat jos.
Deci visez si eu cu ochii deschisi.Oricum sunt pe drumul cel bun.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Eli, multumesc de urari

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Messa, mare dreptate ai...

Dancost...nu sunt eu de dat exemplu dar...am luat in sarcin afoarte mult, daca te uiti in poze in ultima luna nu ma mai recunosti! CRED CA AJUNSESEM LA 90 DE KG..DE LA 58-57KG...am ajuns azi spre bucuria mea la 68...si incet, incet coboram...
normal ca slabesti! dar ia ceva timp mai ales daca alaptezi si nu poti tine regim si nu prea e timp de sport...
te sarut

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

daconst, mare lucru nu am putut face.Am folosit ulei de masline amestecat cu galbenus de ou, si staeam cu ele la radacina de 3 ori pe sat, cam 1 ora.dar cam in 2 luni s-a oprit caderea.Ceva ecva am vazut, adica nu imi mai cadea asa de tare.Acum i-au niste vitamine pt par de la harmony line.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pentru fetele care sufera de constipatie.In sfarsit am gasit ceva care functioneaza.Il i-au de 9zile deja.SE cheama LEPICOL, si deocamdata e singurul produs care m-a rezolvat.Nu e placut la gust.Sunt niste fibre ,ca niste fulgi de ovaz mici , se amesteca cu suc ,apa etc, se bea instantaneu inainte cu 30 de min de masa.Eu i-au 2lingurite dim si 2 seara.Daca lasati pulberea in apa se umfla rapid.

Asa ca puteti sa probati, sunt curioasa daca merge si la altcineva.efectul a aparut la cateva zile.Nu am zis nimik, am vrut sa vad daca merge in continuare..ca la altele probate de mine mergea 1-2 zile si pe urma gata.

Acum incerc sa vb cu dr, sa vad daca ii pot da si Iarinei.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare urgenta.Cam cat kaka cantitativ fac bebelushii vostri?Mie mi se pae ca face putin rau!!!

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

alina zuza mea face mai nou 1-2 ori pe zi,dar face destul de multicel (trebuie schimbate urgent pampersul si hainele de pe ea...)

ioana oau ai deja 68?eu tot la 80 stagnez ...

merci frumos de complimente fetelor,sper sa ramanem asa o familie pt totdeauna...fara "fitilele" altora

lilisi noua ne plac hainutele de la crocodrillo,in bucuresti le-am gasit la mag belli reclama - reclama mascata de pe stefan cel mare,langa sp colentina.la belli reclama - reclama mascata aduc si hainute de la nanette si de la aziz bebe.nanette sunt facute in thailanda si sunt de f buna calitate!

ma duc sa insfac niste popcorn si revin sa mai citesc (am o pofta nebuna de popcorn ,n-am mai mancat de prin luna a 8 a)

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc fetele care v-ati gandit la mine. Messa, pentru a nu stiu cata oara plecaciuni si pupaturi, da' desteapta mai esti fato! Ai mare dreptate, cred ca o sa printez mail-ul tau sa il invat pe de rost. Acuma desigur ca imi incolteste si mie in cap intrebarea ca lui Gio ca oare de ce numa noi sa ne preocupam de binele lui si nu vitzaversa dar ma gandesc ca, asa cum zici, ca sa fie postul post fac ciocu' mic si bag capu'-n piept.
E inca suparat pe mine. Mi se pare incredibil cat de greu mi-a fost sa zic "iarta-ma". In mod sigur aveam despre mine o parere mult prea buna si ma credeam concilianta. Nu sunt, sunt orgolioasa si nashpa e ca mai tre sa mai adaug si asta la mormanu' de "calitati". Sper sa imi amintesc mereu sa mai fac ciocu mic, mai ales ca este intr-adevar un tata super.
A venit la botezul lui Ayleen (care a fost o simpatica, desi au cam chinuit-o pe acolo ...) si la masa cu nasha (de la care am primit niste sfaturi super). Acum inca ne vorbim asa, strictul necesar dar ... sper sa se indrepte lucrurile si sa pot urma sfaturile tale Messa.

Hai ca am vase de spalat si curatenie de facut dupa musafiri. Sper sa ma tina balamalele pt toate.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

eu tot cu aspiratorul pe aici
a venit si bobo sa vada ce fac

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

gio si catalina, ei s-ar stresa saracii, si chiar se streseaza (nu se vede, dar se streseaza si ei) numai ca pur si simplu sunt incapabili sa priceapa. Noi insa... intelegem. Ideea e ca ceea ce nu se poate schimba trebuie acceptat ca atare sau aruncat la gunoi; cum sa-i aruncam la gunoi nu ne lasa sufletele, plus ca ne facura plozi unu' si unu' (legea compensatiei) trebuie sa-i acceptam si, in acelasi timp, sa ne rezumam la a aprecia ceea ce fac bine, ignorand pur si simplu ceea ce fac rau.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput