Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

mersi mult Marybell pt urari, La multi ani si voua, chiar daca cu intarziere!

messa, ce bine-ai scris...dar oare s-or stresa si ei atata sa ne inteleaga pe noi si sa actioneze in acest sens? sau doar noi ar trebui sa tinem cont de "caracteristicile" lor?

nu stiu cum, dar fii-mea de vreo 3 zile are scaun zilnic, doamne ajuta! de la ce e habar n-am, dar ma bucur ca e. cat valoreaza un kk dom'le!!!

ma duc s-o arunc pe fii-mea unu pe geam ca nu vrea sa doarma deloc

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gabriela - nici n-am chef sa dau ochii cu socriciunile.........nu mi-a trecut prin cap diminutivul asta, dar oare nu ar fi mai bine socriCIORILE?!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinuk
Catalina..si celor care mai au probleme oate nu ar fi rau sa rasfoitzi
cartea "Cele cinci limbaje ale iubirii" / Gary Chapman
si pt toate mamicile
"Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor" acelasi autor
le recomand cu mare drag
pe mine m-au ajutat

ma bucur ca imi mai impartaseste si mie impresiile...De altfel in timpul sarcinii am mai facut referire la ele dar vocea mea a ramas fara ecou (atunci prioritate aveau problemele legate de sarcina, normal!)

Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sraluca

LILI gaitele e

NU MAI POT!!!! MI-e rau de mor si ca sa fie tacamul complet ( ca tot vorbeati de furculite) m-au pocnit si rusii. Imi curge cate ceva pe toate gaurile. SI nasul si ochii si gatul si ...... A, pe fund nu am nimic, doamne fereste ca asta mi-ar mai trebui

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

gio - ma duc s-o arunc pe fii-mea unu pe geam ca nu vrea sa doarma deloc subscriu!!!!!!!! Se vede ca si-a revenit Matei...

Mergi la inceput

Raluca - faza e ca eu stiu sa ma descurc in Cta, dar stau cam prost cu descrierile.
Ia sa vedem: cred ca am vazut produse Coccodrillo la un magazin ceva mai pretentios, mai de fitze, pe Bd. Tomis pe stanga intre Sala Sporturilor si Capitol.
Si cred ca mai poti avea pretentii la mag Doceur de vis-a-vis de Antoniadis, langa policlinica cu plata.

Repet, nu stiu sigur, ca am fost pe acolo ...ha, ha, haaa, cand eram gravida
Daca nu, in Mangalia gasesti oricand si daca vii iesim "ca fetele" impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

KATE, multumesc de urari!!! sa-ti traiasca si tie gaza si la toate sa fie sanatosi si sanatoase!!! La multi ani bebeilor nascuti pe data de 25...kate mereu ai fost draguta si ai puricat lista si ai urat la multi ani...multumim din suflet pt rabdarea si iubirea ta
MARYBELL tu stai la mine in cartier!!! eu stau pe fundeni...in fata parcului motodrom! Doamne cat de aproape esti de mine si de mama mea! Ma bucur nespus...nu stiu de ce, dar ma bucur, ma simt mai aproape de casa
In casuta in care stam noi mai e un apartamnet cu 2 prieteni dragi, frate si sora, studenti romani aici la VCU...ea la arte el e inginer vreau sa zic ca anul trecut cand am fost in tara, Bogdan, asta-i numele baiatului m-a rugat sa sarut pamantul romanesc :) asta te rog eu acum pe tine...te pup mult!

cu drag,

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete dragi,

LA MULTE LUNITE SANATOASE SI FERICITE

MIHAI ALEXANDRU, BILUTA de SRALUCA
DAVID CRISTIAN , bb de Cristinna
IULIA, printesa de brig Adria
Matei Nicolas, bb de Ioana N

Gio, ce frumoase sunteti, toate trei!!La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita !haideti la plimbare, ca ne dor de voi!
Kate, ce bb dulcic, si cum vorbeste el cu mami a lui...cred ca te topesti..
buna ideea cu datele de nastere, multumim.
Gabriela, ce familie frumoasa sunteti!esti o draguta.

Am avut un weekend tare frumos si armonios...buni a plecat la tara un pic si am ramas noi trei dar ne-am descurcat de minune..am inceput sala, am fost ieri, am facut si o sauna super relaxanta si masaj dupa, pe urma cu tati si bb in parc, am avut musafiri, doua prietene ale mele si am stat la barfe pana seara, i-am facut baita lui Andrei singuri,am dormit cu totii pana la 7 si apoi la 10,(cand ne-am dat si noi seama ca s-a schimbat ora, noroc cu tv), am papat, am fost in Cismigiu...acum ne-am intors pt ca trebuie sa se trezeasca bb sa pape si deja incepuse sa se raceasca afara..totul e bine si frumos..Nu stiu ce e cu iepurila al meu ca de cateva zile e linistit rau, nu mai stiu de cand nu a mai plans..Doamne ajuta, sa-l tina asa..

Alinuk, am uitat sa te felicit pt sesiune, BRAVO, MAMI!

ma apropii cu emotii de ziua de marti, de vaccin..nu stiu de ce mi-e teama, dar mi-este, la cate am auzit, mi-e sa nu faca temperatura, sa planga iar cum facea si nu stiam cum sa-l mai linistesc..

va pupam,

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Lili, ce ma bucur ca si-a revenit febletea mea , Matei!

Bits,, bine ai revenit!ce flacaiasi frumosi are mami!!!sa-ti traiasca!

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor de azi!

Nadiuta,ai o bebelina tare frumoasa,iar in rochita e o minune...chiar daca i-a ramas cam mica...face mama alta.

Aelita,eu tot mai astept poze cu Sofia imbracata in minunatiile de rochite tricotate de tine.

Adinush,felicitari pentru botez si abia astept pozele cu noua tunsoare.

Alinuk,felicitari pentru asa note bune.POate ai mai spus,dar n-am fost eu pe faza...ce facultate faci,daca nu sunt indiscreta?

Bits,bine ai revenit!
Ai niste baietei tare deosebiti.Frumosi,frumosi cu tenul asa creol.

Marybell,ma bucur ca ai slabit.Si eu am mai dat 2kg jos.De Paste cred ca o sa-mi fac si eu poze ca pina acum n-am indraznit,dar parca acum incep sa arat mai uman.

Anis,Gabriela si eu ii dau la bb tot Lactana Töpfer,dar ma gindeam ca nu e asa cunoscut in Ro.Se face in zona unde locuiesc eu si pot spune ca sunt tare multumita.Nici al meu nu e constipat sau sa aibe alergii.

Anis,am vrut sa te intreb ce ai facut cind ti-a cazit parul?Ca am si eu aceeasi problema si de tuns,chiar nu m-as tunde.

Gabriela,am vazut poza de familie si apropo de ultimele tale discutii cu strumful tata,esti o frumoasa si o finuta.Sa fie mandru ca te are.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput