Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

lili de unde iei hainute cocodrilo

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

quote:
Originally posted by aelita
mie imi lipsesc 3 furculite haha stii ca era o sceneta cu Leopoldina Balanuta,parca,pe vremuri,juca ea in 4-5 roluri.erau 4-5 cucoane la o masa (tot ea era) si una din ele ,amfitrioana ,acuza ca i-au furat furculitele de argint..

Sa fie cumva Gaitele? nu ca ar conta dar imi sta pe creier

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

katy - multumesc ca ai amintit de "datul orei" - io nu mi-am amintit. Dar sotul meu de colo "daaaa" ca sio cand stia; dupa 10 sec "aaa...s-a data ora!" surprins ca el nu a dat nici o ora!

Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LILI gaitele e

NU MAI POT!!!! MI-e rau de mor si ca sa fie tacamul complet ( ca tot vorbeati de furculite) m-au pocnit si rusii. Imi curge cate ceva pe toate gaurile. SI nasul si ochii si gatul si ...... A, pe fund nu am nimic, doamne fereste ca asta mi-ar mai trebui

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

sraluca

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Catalina, hai sa disecam putin subtila fiinta numita barbat... ei sunt atat de simpli incat numai daca nu vrei nu-i poti intelege - treaba sta cam asa: barbatul nu se complica, prefera sa taca si sa faca ceea ce stie el ca trebuie si e esential sau sa taca si sa nu faca ce i se pare neesential, nu are temeri de impartasit (le tine in el si sa stii ca sunt exact cele de care suferim si noi, numai ca noi le strigam in gura mare), nu vede coafura noua pentru ca pentru el frumusetea femeii cu care sta ani de zile nu sta in coafura sau in riduri, ci in interior, desi face din obisnuinta caz de curul mare si sunca de pe shale (pe cand noi ne pavoazam, ne aranjam si ne pigulim si culmea e ca ne asteptam ca ei sa vada si sa aprecieze asta, dar ei prefera sa avem 5 kile in minus si fatza naturala), barbatul nu vrea statuie si deci nu face eforturi (ca noi) pentru asta etc etc.

Barbatul nu se grabeste cand il rugam sa faca ceva, pentru ca noi suntem panicoase si stresate de cata importanta ne dam iar el e constient ca graba strica treaba si ca oricum nu e crucial sa faca treaba cu pricina in secunda aia (pentru noi e crucial!).

Barbatul vede si apreciaza ce facem prin casa, doar ca ne contempla uimit de cata energie irosim ca sa facem ceva ce oricum nu are cum sa dureze (gen curatenie) si, cum el face numai ceea ce ii face placere, isi imagineaza ca si noua probabil ne-o place sa ranim podele si sa atarnam rufe si sa frecam vase, asa ca nu pricepe de ce ar trebui sa ne laude si sa ne pupe-n dos pentru ceva ce facem pentru ca asa vrem noi, nu pentru ca trebuie (barbatul nu vede necesitatea curateniei si ordinii decat atunci cand chiar nu mai are loc sa calce pe podea de haine aruncate si nu-si gaseste chilotii de dormit in maldarul de lucruri azvarlite care te miri unde).

Barbatul care aude copilul plangand nu se streseaza, pentru ca 1 minut in plus sau in minus de urlat nu face nicio diferenta nici pentru el, nici pentru copil, deci nu se streseaza ca noi - noua ne sare inima din piept la o bashina mai puturoasa a plodului, pe cand ei apreciaza bashina cu pricina ca fiind prima asemanare notabila intre copil si ei insisi...

Barbatul e atat de simplu... noi suntem cele care ne complicam viata si o complicam si pe a lui, tocandu-l marunt cu chestii pe care el nu le poate intelege, dupa care il mai si catalogam drept insensibil, nesimtit, ingalat, lenes si nerecunoscator, dupa care ne miram ca se retrage sa doarma in durerea lui pe canapea si ca se cara la munca desi in mod normal ar fi stat sa se relaxeze acasa... numai ca la munca barbatul primeste ordine pentru bani si ceea ce i se cere sa faca e de competenta lui, acasa i se cere sa gandeasca, sa actioneze si sa se comporte ca si cum ar avea creier de femeie, si asta nu e de competenta lui, asa ca bietul om clacheaza...

Nu mai judecati barbatii asa aspru. Nu e vina lor, e tot vina femeilor - a celor care i-au crescut asa, si a societatii care avea un sistem de valori cretin care spunea ca femeia sta acasa cu plozii, face haleala, curat si calca rufe, iar barbatul munceste si aduce bani si in rest zace la tv. Uitati-va in manuale - din primii ani de scoala vedem imagini cu femei care stau la cratita si barbati care merg la serviciu la cravata si care stau la tv seara.

Ce puteti face, cele care aveti baieti (si eu, daca oi face totusi bb2 si iese futac si nu mancatoare de nervi) este sa ameliorati tendinta societatii de a pune, in cadrul vietii de familie, femeia "la locul ei" in bucatarie si barbatul la frecat menta pe canapea, intr-o rāna, cu un ziar in mana.

Purtati cu ei despre treburile casei si asteptarile voastre discutii ca de la adult la adult, nu mai tratati barbatii ca pe niste copii si fiti clare cand le explicati ce vreti de la ei. O sa aveti surprize placute. Numai ca trebe timp, rabdare si perseverenta la chestia asta, nu puteti astepta sa schimbe intr-o zi ceea ce au facut o viata.

In plus, Catalina, daca tii post, pai tine post - nu haleala e marele bai al vietii noastre... ci toxinele pe care le adunam in spirit - enervarile, supararea, cuvintele grele, certurile, frustrarile... si astea trebuie eliminate prin post.

A propos de treaba cu biberonul - mie mi s-ar fi parut o dovada de minunata grija paterna faptul ca a simtit (sau i s-a parut) ca e prea cald si ca astepta sa se raceasca - e adevarat ca si al meu se panicheaza ca e apa din cada fetei prea fierbinte sau prea rece cand de fapt e exact cum trebe, dar e felul lui de a-i purta de grija si merita respectat.

Hai, aer in piept, zambeste-i omului tau cand vine acasa, nu astepta nimic de la el, nu-i cere explicatii, nu-i fa scene, iarta-l, si bucurati-va oameni buni de frumusetea asta de primavara!

ALINUK! BRAVOOOOO!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

messa - lilimicule, sa nu te superi pe mine, chist din par de pisica pe ovar... ori sora ta si-a bagat pisica pe unde nu trebe, da' io zic ca e exclus, ori doftoru' i-a zis o tampenie cat casa, ceea ce e foarte plauzibil... nu stiu ce sa zic, era prin anii '62, ea avea in jur de 13-14 ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey fetele ne mai tineti minte?aparem si noi la stelute

v-am vazut bebeii la toate(ma refer la pozele din album)sunt niste scumpei si sa le fie viatza frumoasa asa cum sunt si ei!

Amon al meu e alimentat exclusiv,avem 8 kg si 66 cm la cele 2 lunisoare.a luat cam mult in ultima luna si ma gandesc ca am si eu un aport aici caci mananc dulciuri la greu(cred ca din cauza oboselii).am trecut cu bine o raceala adusa de fratior,am rezolvat ochisorii de conjunctivita i acum ne luptam sa-l fac sa suga mai viguros caci este o mareee putoare.
recunosc ca nu prea v-am citit dar sper sa o fac de acum in colo!

avem aici si pozite pt cei care vor sa ne vadaAMON
va pupam si ne auzim cat de curand!

Mergi la inceput

ehe si ca sa fim si noi pe subiect i-am luat lui fii-miu mini bucatarie ca sa prinda drag de cratite nu ca taica-su

Mergi la inceput

aaa si am uitat sa va supnem ca avem un repertoriu destul de bogat pt varsta asta (fatza de primul nascut)la gangurit:ingh,grrr,aaaa,oooo,buuu,mmmmm.rade Amon de fiecare data cand i se vorbeste iar mami se topeste precum inghetata.
a inceput de vreo sapt sa fie atras de jucarii si incearca sa le prinda(ma refer la cele de la scaunel).nu ii reuseste tot timpul dar pe cele de la baby gym le loveste cu inversunare.ii pun jucarele in mana dar dupa 2-3 fluturari la scapa.

Mergi la inceput