Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

IoanaN sa stii ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta "vecinico"

A, prin toamna, nu stiu exact cand, dar o sa venim si noi in USA, mai exact San Francisco, cred ca pentru vreo 6 sau 12 luni, inca nu stiu concret. stiu ca e departe de Richmond, practic e pe cealalta coasta a Americii, dar cine stie poate intr-o zi ne intalnim la o cafea p'acolo si cu bebei sa se joace, romanasii intre ei. ei, ce zici?
te pup dulce si promit solemn ca eu cand plec de aici, o sa iau sa iti aduc o piatra din parcul Plumbuita. ramane sa ne intalnim ca sa ti-o dau...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anis nu am facut nimic. vineri la pranz i-am pus un sfert de supozitpr si a facut kk abea seara, cand ii faceam masaj. si apoi a facut si ieri seara si azi pe la 11. sper sa o tina tot asa...

bits ai niste copii ff frumosi.

lili e dulce foc adam!

catalina pai decat sa speli vase mai bine vb cu el folosind limbajul...trupului!

mai dupa ora veche acum ar fi 9 nu? si atunci mie oare de ce imi cad ochi-n dura de somn?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Furnicusa,nu cred ca te pot ajuta prea mult ca nu stiu unde se gaseste Lactana in Ro.Ca pret,aici e mai ieftin putin ca celelalte firme.Iar daca vrei sa-l schimbi,ar trebui sa o faci treptat,nu dintr-o data.

Lili
,micutul tau seamana tot mai bine cu tine,parerea mea.

Fetele,am si eu o intrebare:cit mai mananca bb-ii vostri la 2 luni la o masa?
Ca al meu,mai nou haleste 140ml si parca ar mai vrea,dar nu-i dau ca parca e prea mult.
Noaptea si dimineata il tin doar cu san,ca am si eu mai mult parca.In rest formula.Si tot la 3 ore parca mananca,doar noaptea la 4 ore.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marinar - sa stii ca si i-am pus lui Adam supo pe la h 20 si a facut kk abia la 1-2 noaptea cand eram io chioara de somn. Cat despre ora modificata-inteleg ca si tu ai probleme ? Noi azi habar nu aveam de asta si cand am vazut ca vine terorista sa ii faca lui Matei ultima injectie ne pregateam s-o dam afara si exersam replicile
Si daca tot s-a facut bine sa va spun din seria d-ale lui Matei: i-a spalat suzeta lui Adam ...in WC!!! tocmai pleca sa o puna in patut cand l-a vazut tati si s-a prins de figura!

Am vazut copiii vostrii/nostrii si sunt frumosi foc cu totii. Si cel mai tare ma bucur ca toti sunt bine, sanatosi, caci un muc in nasuc sau bube razletze or sa mai tot faca, astea nu sunt grave...

bits - ma bucur ca ai revenit!

- ultimelor aniversari la care nu am fost pe faza:
alexia si daria, eva, andra - de Flavia, Gio, nitulica
erik, vlad - marybell, mog
rares - crisotexa
daria, arianna, letitia, ariana - cleopiciu, messa,terbitza ari-ela
mihnea - maryela
mihai - sraluca

bey, m-am zapacit intre copii, si mi-a amortit o mana cu Adam la supt...eu va scriu copiii si voi vi-i recunoasteti, da?

david cristian, iulia andreea, rianna antonia, matei nicholas

- celor care urmeaza maine:
shania si stephanie - elenita
ligia- criss68

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna fetele,
sper sa tin minte ce am de raspuns.

pt poze, Dana, incearca la semnatura si gasesti acolo albumul de 2 luni.

Mersi mult fetele pt aprecieri!

Eli, sper sa iesim cat mai curand in parc, dar teoretic inainte de 14 ca bubulina mare ar trebui sa doarma...tot am citit pe net niste chestii mai naspa cu cartierul nostru in general...ca unei tipe au vrut sa-i rapeasca bb din carucior ziua in amiaza mare niste tantici de cca 50 de ani, care au fugit repede intr-o masina, pe la DR Taberei 34, mai e si baietelul pierdut sapt trecuta in parc...Naspa rau, mi s-a facut ceva frica. Si cica politia ar stii, dar nu au ce sa le faca. ma rog. sa nu mai semanam panica dar eu m-am cam speriat cum taisia e argintul viu si e o adevarata provocare sa ies cu ambele dupa mine.

fetele, hainute de la coccodrilo gasiti si pe la TCM-uri - e unul sigur in piata la 1 mai. aveau si la baby expo.

dana, a mea daca primeste doar bibe papa 4 masuri, nu mai mult. dar ea are vreo 7 mese/zi, asa ca in total habar n-am cat papa. ca vreo 12 ore e doar cu san (peste noapte), apoi la fiecare masa iar si nu pot tine socoteala.

daca schimbati laptele inlocuiti zilnic cate o masura/zi pana ajungeti la o masa completa. eu una n-as schimba laptele daca ii merge bine copilului, si la topfer tineti cont de faptul ca exista doar un sortiment pe piata, si la o adica nu gasiti din aceiasi gama lapte pt alergii, pt diaree, nu gasiti cereale ale aceleiasi firme si e cam aiurea. eu pt asta nu l-am ales.

alina, cred ca e ok sa faca asa putin kk daca face tare. asa facea si taisia pe la 4-5 sapt, putin si tare. nici eva nu face o cantitate prea mare.

adam si tu brutus cu degetelul? iote aici!

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gio,vazut pozele,in sfarsit.
Hihi,ce dulcica e Taisia.Bai ma inebuniti cu pozele alb negru...tare-mi plac.Ma pun si eu sa fac.

Pai si al meu tot 4 masuri haleste,dar parca nu-i satul.Eu nu-i dau mai mult,ca si asa cam vomita.
Mai astept si alte pareri de la mamicile cu puiutii mancaciosi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

furnicusa, si eu ii dau Patriciei Topfer si e un lapte f. bun. Poate pare o exagerare dar copilul meu nu a avut colici, nu e constipata (a avut cateva momente dar s-a reglat), se satura f. bine (ziua mananca la 4 ore iar noaptea doarme min. 8 ore), intradevar nu "umfla" dar copilul meu a luat 2,7 kg in 3 luni ceea ce cred ca e ok.

Poti sa cumperi laptele doar din reteaua farmaciilor Dona unde e apx. 350.000 cu card de reducere (scuze dar nu mai stiu exact pt. ca eu il cumpar direct de la Farmexpert care e importatorul si era ultima data era 320.000 lei).
Intre timp (fatza de ce stia Gio) exista si o gama destul de larga de cereale, precum si produse cosmetice.

Noi la 3 luni mancam 180 ml lapte Topfer cate 5 mese pe zi iar la 2 luni Daconst , Patricia manca 140ml 6 mese pe zi. Ea a inceput sa manance 180 de la 2 luni si 10 zile.

Mirela + Ana Patricia 20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

AM PUS POZE NOI LA ALBUMUL COMUN (LOGARE)

SA CRESTETI MARI!:

MIHAI ALEXANDRU, de sraluca
DAVID CRISTIAN , bb de Cristinna
IULIA, printesa de brig Adria
Matei Nicolas, bb de Ioana N

haha cristiana ce fix ai,maica,si tu !! sa numeri tacamurile si batistele
nadiuto cum naiba sa nu gasesti panytalonii?haha sa fi uitat pe unde te-ai dezbracat??

aa,sa va zpun eu una! au dormit odata niste prieteni la noi.dupa muuult timp,fac eu curat general si mut patul din dormitor,care e foarte greu ,are o lada dedesupt,si il mut cand ma ajuta sotul,sa fac bine curat pe dedesupt.cand,ce gasesc???? cazuta pe la capul patului,intre zid si pat,o camasuta -furoutz rosie HAIDAA ! bai,eu ca eu,ca pana sa-l omor mi-a picat imediat fisa ca a fost prietena mea ,dar el deja o festelise,se verdea deja cu cutitul la gat nevinovat,a zis inainte ca eu sail itnreb ceva,doar eram cu ea in mana si ma uitam la el si el : CE MA INTERBI PE MINE ???????EU NU STIU NIMIC !!!! NU E A MEA!!!!
dar eu nu il intrebasem inca nimic.bine ca mi-a picat repede fisa,ca sarea pe geam imbracat in furou!

gio
,sunt convinsa ca tu ai dat antiobioticul in caz exceptional,vorbeam asa de tendinta mai mult a medicilor,de a da as cu usurinta,nu a mamicilor.ca noi,saracele,dam si noi ce ne pricepem...
bineinteles ca si eu daca as fi pe munte as da orice de frica.
asta cu muntele,da.
cat despre faptul ca a doua zi nu avea febra,bineinteles! ca doar e cu spectru larg.
dar cand esti inoras,e bine sa nu dai din asta sa acopere chiar orice,ca fiind de spectru larg,actioneaza si pt bacterile si virusii pe care inc anu ii are.
gio
,Eva e o scumpa!
catalinuto eu am cerut poze cu tine,si de cate luni tot astept sa te induri si tot eu nu le vad??leam tot cautat,baga un link si la ochii mei.
marinar,kateryna,gabriela
hai Romania -da stii ce facui eu?? am zis ca incepe meciul la 10.adica la 22.la ora aia s-a terminat(la mine a inceput la 9,ora 8 a romaniei).am plecat la cumparaturi,m-am dat in niste haine,si la zece fara zece fuuugi ca incepe meciul!! am mai prins ultimele minute!
kateryna,ce gangureste el,maa!frumosul !
si face si gropita in obrajor!!
anis are dreptate cu colicii,cu ceaiurile..LA UNII MERGE,LA ALTII NU..Eu i-am dat putin ceai,asa cateva inghitituri,dar din ala special pt colici,nu am facut eu niciodata la ibric sa-i dau cine stie ce.eei,mai rau suferea de burta dupa cateva guri de ceai si se partzaia toata ziua.si acum se partzaie,dar atunci plangea la fiecare bashinutza.
am renuntat la el de muult si e mult mai bine,plange rar de tot,o data pe zi,de burta,dar mai mult de 5-1'0 minute nu o tine.
la fel ii dau Mustela pt bubitze.dospar,apoi iar apar. cum o las nestearsa pe fatza,noaptea,apar iar,de la laptele care ii curge pe fatza,siroaie,pt ca imicurge rau din san si nu inghite tot.daca o sterg mereu cu ser si ii dau cu crema imediat,nuami face.dar noaptea nu putem face asta mereu...la somnul care e pe mine..
alinatxa
e posibil sa evina laptele..
messa
de ce e interzisa alegerea sexului ?? unul din motive ar fi ca daca toata lumea ar fi asa,s-ar naste numai baieti,si s-ar duce neiba echilibrul ...
a doau ar fi ca pur si simplu ar impinge la aomor fetitele inca din burta,discriminare sexuala ...
si tot asa...
Ioana te citesc oricand cu placere !sa ne povestesti de ce te simteai nasol..
Catalina incearca sa nu faci prapastie intre voi din cauza copilului,nu il trata ca si cand copilul ar fi dfoar al tau si el trebuie sa execute si sa fie perfect ca voi sa il tineti pe langa casa ,intelegi?ca ei asa se simt.chiar daca greseste,chiar daca se mosmondeste,asa sunt ei mai ingramaditi,gaseste alte cuvinte sa ii spui,fara scandal.ca atunci el se simte dat la o parte,simte ca si cand copilul ar fi doar al tau.de-aia poate ca pleaca la serviciu ..
incearca sa nu ii spui atunci cand observi,atunci cand esti nervoasa,ci dupa ce te calmezi.sa ii spui,uite,as vrea sa facia sta si asta si asta,ca vezi cate fac si eu..
nu lasa sa se faca prapastie intre voi dinc auza copilului.trebuie sa fiti mai uniti ca niciodata.
ia-l si arata-i ce face copilul,cum rade...cand vine acasa vorbeste-.i copiluli:tati,a venit tati! si fa-l sa "vorbeasca" cu tati.
si apoi "tati,adu-en un biberon"...lasa-l asa in ritmul lui!
lilisor PARCA "GAITELE " ERA...
am vazut pozeleeeeeeeeee !!exac asa o tin si eu pe perna,pe genunchi,si va scriu.si noi tot cam as acu kilele..Dar sunteti frumosi amandoi,mai!!!
haha sraluca bine ca ai specificat,ca chiar ma gandeam CUM,MAI ,PE TOATE GAURILE??
messa foarte frumos ai scris! "Barbatul e atat de simplu... noi suntem cele care ne complicam viata si o complicam si pe a lui" tot ce ai scris e super corect!
bits,poate se face bucatar cand o fi mare! si cum "meseriasii" nu fac in casa ce fac la munca...
daconst,o parte din poze sunt la albumul comun ,cu sofia.tre logare.azi am pus iar.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

mirela 320.000?eu dau 450 pe o cutie,il gasesc la o singura farmacie aici in apropiere,si aia nu aduc decat cate 2-3 cutii ca sunt singura care ia pana acum cica.de cereale si cosmetice stiam si eu,cred ca o sa apelez la cereale mai incolo,dupa ce incepem diversificarea.de laptic sunt f multumita.pe unde au astia de la farmexim sediul?
adriana mea papa cam 160 ml laptic la o masa,zic eu.cand ma mulg cu pompa scot cam 60 ml,max 100 de la mine,banuiesc ca ea trage mai mult cand papa singurica(ventuzica ei o simt a fi mai puternica).oricum,eu ii mai fac un bibe cu inca 100 din care isi ia ea cat are nevoie,40-50-70,prefer sa arunc decat sa nu fiu sigura ca e satula(ea nu se mitaie decat cand ii e f f f foame).
ieri am fost la tara ,nu a fost asa rau...am prins ocazia sa mai fac niste poze
Va prezentam noul model de taran european

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

aelita super tare faza cu furoul!

gabi wow ce poze frumoase...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput