Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
andutzy spune:
Neliaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce vesti ai?
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
simona_filipas spune:
Nelia sa intelegem ca-s doua liniute?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Florentina G spune:
Am citit ca vine Sturbucks Cofee in Romania.... eu ma bucur desi nu cred ca o sa-mi mai permit sa-mi iau cate o cafelutza de la ei zilnic...
Chiar, aveti idee daca se gaseste lapte condensat indulcit la noi? Mi-am adus aminte de cafeaua mea preferata .. buzz shot... si mi-am dat seama ca mi-o pot prepara si eu acasa.
Nelia, sa intelegem ca deja ai renuntzat la cafea?
Obisnuiai sa o bei aici...
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Neazta!
Ce-mi faceti?! De ieri dupamasa am gasit 3 pagini, ma pun pe citit temeinic, vroiam sa vad daca Nelia a raspuns la intrebarea "to be or not to be"
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:

renunt sa mai dau REFRESH...
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Florentina G spune:
Elisor, uitasem sa-ti spun ieri - si Maya a invatzat sa sara in toate baltzile tot din teletubbies. Noi am gasit numai doua in franceza, ai idee daca se gasesc si in engleza? 
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Sunt la birou dar avand in vedere cat de animat
e subiectul, am zis sa scriu si eu doua vorbe.
Nelia??? Iti tin si eu pumnii. Sa iasa cum e mai bine pentru voi 
Fran, eu te felicit pentru felul in care procedezi. De pierdut nu ai nimic, daca investighezi si o stimulezi cat mai mult pe Iepu. Cred totusi ca este doar un copil inteligent si sensibil.
Acum un an jumate Maria mea facea puzzle-uri ore in sir, fara sa o pot intrerupe cumva. Avea vreo 10, le facea pe rand, le aseza pe masuta, le strica si o lua de la capat
. Nu se uita la mine, nu vorbea cu mine. Nu vroia sa iasa afara, daca se putea sa faca doar puzzle-uri sau sa stea cocotata in pat cu privirea in gol, era bine. Nu ne privea in ochi... E adevarat ca faza asta a durat putin. Chiar m-am gandit la autism atunci. Copilul meu suferea. Cu rabdare si ajutor am trecut peste asta. Acum Maria e un copil vesel. Asta imi doresc cel ai mult pt. ea. Ca inteligenta stiu ca e
.
OlgaT, daca te consoleaza cu ceva, descrierea i se potriveste de minune lui Stefan. Doar ca el mananc amai mult si mai divesificat (adica: crenvusti, paine, dulciuri, cateodata mancarea de pranz si portocale, banane si kiwi) dar doar cand vrea el
.
Azi noapte a avut urmatorul program: a dormit de la 11 la 2, de la 2 la 4 s-a fatait prin toate paturile, m-a tarat dupa el, m-a iubit, m-a batut etc, a dormit apoi pana la 6.30 cand a venit la mine: "mami domi? tezeste-te!" si a inceput nebunia!
De batut ne bate deocamdata pe noi, dar nu stiu cum s-ar comporta in colectivitate. Oricum, nu il vad prea bine la gradi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Simona sa dea domnu' sa reusiti fara biberon cat mai usor si mai repede, noi azi avem o saptamana batuta pe muchie fara biberon, e adevarat ca la prima ora imi cere "apte" dar ii spun ca mami ii pregateste masa si va bea lapticul din canita. Uneori mai protesteaza, dar de cele mai multe ori e cooperanta si sper ca nu peste mult timp sa-l uite complet, oricum i l-am scos din campul vizual.
Cat despre culori parerea mea e sa nu te stresezi in nici un fel, la varsta lor e bine sa invete in ritmul lor, cand vor, ce vor si cat vor si joaca e un progres...eu nu insistat cu nimic.
Sau invatatul culorilor e test de intrare la gradinita
?
Nelia fiind insarcinata nu te retine nimic sa-ti faci analizele, sa alergi, sa faci aerobic, cu masura bineinteles.
Ioana nu cred ca se pune comparatia pretului, in curand ajungem sa ne comparam cu capitala, asa cum comparam Ro cu UE. No offens
Beatrice frumoasa Poienita, pe bune, nu m-am gandit sa pun cipercutele altfel decat intregi.
Revin imediat, dau drumul la mesaj ca am o urgenta.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
Neliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te striga Europa
. Da un semn de viata sa stim daca-i da sau ba.
Fetelor, cer scuze, revin cu cetitul, m-am uitat doar la nume sa vad unde apare Nelia si ce spune. ![]()

OlgaTarziu spune:
Corect Elisor si Nelia. Si eu am facut aerobic toata sarcina in fiecare zi cate o ora. Tony a fost de 4 kg, totul ok. Acu nu stiu daca de aia a iesit asa duracell.
Cornelia ma bucur ca nu sunt singura. Dar parca Stefan a fost cumintel micutz. Macar de al meu am stiut de la inceput ce si cum. Exact asa face Tony noaptea iar ziua nu sta o clipa.
Olga
I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg