Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Hello, hello!

Nelia insarcinata!!! Waaaw!!! Ce veste! Astept si eu rezultatul testului cu sufletul la gura. Nelia, sa dea Domnul sa fie asa cum va este voua mai bine acum.

Ieri am chiulit pt ca a luat sotul laptopul cu el, dar vin azi mai vesela si mai increzatoare pt ca tocmai mi-a plecat o posibila cumparatoare. Revine pe la 19;00 sa negociem. M-as bucura sa-l vindem ei pt ca e super ok, pe-o treapta cu noi din toate pct de vedere, zicea ca a vazut o gramada de ap., dar asta il are pe "vino-n-coace".Noi am zis un pret, ea unul, asa ca probabil ca vom negocia undeva la mijooc si este ok. Sa dea Domnul! Cred ca stiti ca atractia ese Ema. :) Si toti sunt minunati de camera ei, desi vor trebui sa zugraveasca camera.:) In fine, this is not the point, ci ca ii place mai mult decat tot ce a vazut, si mai ales, ca asa cum am spus si noi, ea va investi doar intr-o zugraveala, ceea ce si vrea. Stiti si voi cat timp iti ia sa renovezi un ap. cap-coada. Azi am chemat-o si pe mama sa doarma cu Ema, ca sa iesim si noi doi la un restaurant, sa vorbim in liniste, pe seara.

Sa va mai pove despre Ema pt ca deja ma ingrijoreaza energia ei coplesitoare. Ieri spalam vasele in bucatarie, iar ea facea puzzle la ea in camera. Trei minute am lasat-o singura, si cand am intrat in camera ei se urcase pe pervaz. Din poze, sau cine a fost pe la noi, cred ca stiti cum se poate ajunge pe pervaz. S-a suit pe mobila, iar apoi cu picioarele pe calorifel. Pe mobila se catara usor, e joasa, dar pe calorifer nu stiu cum a reusit sa urce fara sa cada. Cand am intrat in camera urcase deja pe pervaz si se tinea de manerele de la geamuri. Mi s-a facut rau cand am vazut-o. Ar putea deschide cu usurinta geamurile si ar putea cadea intr-o fractiune de secunda afara. Nu stiu ce sa ma fac cu ea pt ca se urca pe tot ce apuca. Oare exista geamuri cu cheie, sisteme de siguranta pt geamuri? Ma ingrozesc doar la gandul ca ar putea sa cada afara. Zilnic ma cert cu ea pe tema asta. Toata ziua se urca pe masa din balcon. Ii place sa se uite pe geam. Se enerveaza cand o iau jos si ma ia la bataie, apoi se urca din nou. Am inceput cu pedepsele pt ca nu se mai poate. O inchid in camera ei cate 1 minut si ii trece pt 30 de minute nevoia de inaltime..Nu stiu ce sa fac.

Va pupam si tineti-ne pumnii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sandalutze melania cu 50-60 lei vreau si eu , cum spuneam, aici am gasit cu 120 lei.

Androix ti-am admirat flacaul, dupa mine e neschimbat de acum 1 an, bine a crescut, s-a facut mai barbatel, dar am recunoscut aceeasi mutrita, chiar mai frumoasa si implinita, mai smecheroasa, desi se vede cat e de inocent. Pare ca ati petrecut o zi superba, cu balonase, pufuleti, leagan...ce poate fi mai frumos ca din cand in cand sa fim si noi copii, acum ni-s permise toate "prostioarele", si sa ne dam in leagan, sa stam intinsi pe jos, sa facem ca indienii, sa avem mustati de lapte...anything, chiar si sa tzocaim suzetele copiilor cum am vazut la Laura, de milioane poza.

OanaC multumesc , adevarul e ca uneori ma necajesc cand raspund sau "vorbesc" cu cineva si sunt ignorata mesaje la rand, dar e bine ca-mi trece la fel de repede. Si-mi place al naibii de mult sa vorbesc cu voi, cu toate odata dac-as putea, nu doar sa intru si sa-mi scriu jurnalul. Mno, sper sa nu supar pe nimeni.
E pur intamplator cum tine Bianca creionul, de obicei asa tine si ea cum spuneai de Eva, ca o bata , la fel si lingura de ma dispera ca se face ca o scrofita.
Cu scrisul nu-ti fa probleme, cata munca de lamurire am dus cu Andreas la gradi cu tinutul creionului, a lingurii (cu lingura inca avem probleme ca o duce la gura si pe partea cealalta pierde mancarea) si uite ca e in cls.II si scrisul lui s-a imbunatatit foarte mult, cand vrea scrie exmplar, frumos, de nu-mi vine sa cred.
Virus la stomacel stiu ca ati avut nu demult, nu? Sper sa nu trageti ca data trecuta, cum se mai simte? multi
Mie mi-a placut lambada la vremea respectiva, mi-ai adus aminte de Clujul meu drag, viata de liceu.

OlgaT ce bebeloi mare ai avut, uau!!! Daca n-as scoate-o afara ar fi terorista, de batut a inceput si ea sa-mi traga niste scatoalce, dar cu cat ii explic ca ma doare si e urat ce face cu atat vine si poc, mai da una, sa fie sigura ca ma doare si mai tare.
Cu somnu' e adevarat ca stam mai bine, dar a inceput sa protesteze vehement la culcare si sa trezeasca si noaptea si ziua, si numa-n urlete. Cu mancarea am scris in capitolul trecut ce probleme am cu ea.

Teddy sper ca ati ajuns cu bine.

Florentina ultima oara cand am baut cafea cu lapte condensat era prin iarna lui 2004 (cand greturile m-au facut sa renunt si s-o beau doar neagra, ca fara zahar o beau de vreo 15 ani) dar parca ceva zahar tot aveau, completa sau coffeta si mai e cel lichid la cutiute.
Teletubbies cred c-or fi si-n engleza ca doar au fost tare in voga in europa, eu am 2 casete in olandeza.
P.S. a cui e rochia de mireasa din poze?

Mno, s-a-ntors printesa mofturoasa de-afara, merg s-o pregatesc de nani, mai vb....Nelia, ei, ati deliberat, ce statut ai?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Adina tinem pumnii, sigur, sa va reuseasca vanzarea in conditii cat mai bune.
Cand am citit de cataratul Emei iti spun, ca instant mi s-a strans stomacul si mi s-au inclestat degetele, mi-e rau de inaltime si fabulez tot felul de scenarii, eu nu o las pe Bianca singura in camera lui Andreas tocmai din motivul asta, se urca pe birou, si numai gandul ca ar putea cadea in intentia ei de-a cobora ma termina.
Nu stiu ce metoda i-ar taia elanul, ca si eu toata ziua ii povestesc cat e de periculos, dar ma ignora total cand e vorba de ce vrea ea.
Sisteme de siguranta la termopane, uite, chiar nu stiu. Supravegherea si vorbitul cu ea sunt singurele metode ce le aplic eu.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Scuze ca m-am lasat asteptata, dar aseara am si uitata ca Agata are repetitie la spectacolul de la patinaj, care a tinut pina la ora 10, abia la 11 am reusit sa le vad culcate. Am facut citeva filmulete, trebuie sa incarc bateriile ca sa le pot descarca si le voi pune. Nu sint prea reusite, pentru ca mai mult de 20-30 de secunde nu puteam filma ca Tudora a fost ca niciodata de agitata si chiar obraznicuta. Ear si obosita, dar parca nu a facut niciodata chiar asa.

Cit despre test... am doua calificative la adresa noastra, a mea si a sotului: ori sintem nebuni, ori sintem inconstienti. Deci, testul e pozitiv!!!!! Sint doua liniute cit se poate de clare si de pronuntate! Reactia sotului a fost cit se poate de normala, de ca si cum asta asteptam, a venit, m-a luat in brate si mi-a spus: bravo, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! De ziceai ca mi-am luat permisul! Octav e de un calm care ma calca pe nervi, e atit de optimist ca-mi vine sa-l bat... Auzi la el, cica isi ia concediu de paternitate si mergem amindoi la scoala si traim din ce ramine din salariul lui si burse! Si avem timp sa ne ocupam de copii. Singurul lucru pe care l-am scos, cu mare greutate, spre disperarea mea, a fost sa-mi promita ca daca iese fata... se opreste!!! Si a promis cu coltul gurii, dar promisiunea lui, chiar si smulsa e sfinta...

Eu ma simt... n-am cuvinte, nici emoticoanele nu-mi ajung.
(si cu banii luati cum se spune)
(de soacra-mea, nu stiu zau cum dau ochii cu ea, mi-e rau cind ma gindesc ca trebuie sa-i spun) (un pic si cam repede zic eu)...etc. Si tot imi vine sa pe cineva.

Scuzati, dar nu gasesc cuvinte, sint inca in stare de soc! Trec pe rind prin starile de mai sus, astept sa treaca, sa gasesc momentul sa-i spun Agatei si apoi soacra-mii... se schimba macazul cu tot, cu alegerea cursurilor (la care nu vreau sa renunt, macar o facultate sa termin cit timp fac si cresc copii, daca la servici nu mai ajung), cu venitul in Romania (cred ca de venit voi veni totusi si poate ma intorc cu mama mea, sa ma ajute in toamna), doctori, analize... of, viata mea! Astept sa treaac toate astea ca sa ma simt si eu , daca mai apuc si nu nasc. Gabitzam, te rog deci, sa nu treci emoticonul in dreptul meu, iti spun eu cind. Vorbesc serios!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

BABYGILRL:geamurile termopan au si cheita.Eu il mai tzin pe alex pe pervaz sa se uita la masini dar geamul e inchis cu cheia, de fapt toate geamurile mele le inchid doar pe alea de sus le tzin deschise.Chiar si picioare nu ajunge la ele.

Spunea ELISOR de teletubbies in engleza, sunt si in engleza dar prea putin se vorbeste engleza, doar naratorul vorbeste in engleza in rest pe limba lor.Poate de aceea au si succes la copii ca e un fel de pasareasca.Aici s-au dicutat tot felul de chestii depsre teletubbies cum ar fi unul din personaje cred ca cel mov care e baiat si poarta tot timpul gentutza de femeie ar fi gay...si multe alte comentarii.Te si bufneste rasul.Oricum astia nu mai au ce face....

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

nelia: felicitari, cred ca esti bulversata...foarte emotionat ca parca imi vie si mie sa mai fac unul.Inca o data felicitari si toate cele bune.Vorba sotzului: elefantul se mananca pe bucatzele ...asa ca toate se vor rezolva.Sunt foarte emotionat in urma mesajului tau.
Numai bine

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

...de emotie am inceput sa mananc litere

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Da, si sotul meu a gasit o deviza, cica englezii spun ca vom vedea cum trecem podul cind vom ajunge acolo! Sau ceva de genul asta... Dar prima intrebare ar fi fost daca aveam vreun chef acum sa trec podul sau sa maninc elefant!!!

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Adina, acum ma intelegi de ce nu vreau sa stau la etaj nici aici si nici cind vin in Romania. La aproape 6 ani, Agata inca mai este ca la 1 sau 2 ani: se catara pe orice, pur si simplu nu are stare si nu are notiunea de pericol. Daca ii mai si atrag atentia ca acolo nu are voie pentru ca e periculos, pot sa fiu sigura ca va incerca macar o data sa vada cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

nelia-felicitari! Desi imi dau seama ce este in sufletul tau. Pentru mine ar fi un dezastru, dar stiu ca tu mai cochetai cu ideea asta. Sa fie intr-un ceas bun si sa fie un copil tot atat de minunat cum sunt si Agata si Tudora. Nu vad de ce sa nu mai vii in Romania. Abia te mai relaxezi si iti vezi prietenii, ca apoi nu se stie cand vei mai putea face asta. Banuiesc ca nu o sa fii in luna prea mare. Eu am fost in Romania in luna a5a si m-am simtit excelent. Parerea mea este ca ai nevoie sa mergi in Romania. Am vazut cat de mult te-ai bucurat ca ai luat biletele. Meriti asta! Eu totdeauna imi incarc bateriile acolo.

OlgaT-cum stii, eu nu am avut niciodata probleme astea cu Maya, deci nu as stii ce sa te sfatuiesc. Cat despre sport si sarcina, nu a iesit Tony duracell din cauza asta. Si eu am mers de 3 ori la sala pana in luna a8a si Maya este foarte linistita. Seamana cu tine, de-aia este asa .

Androix-am vazut pozele. Mare smecheras ai tu acolo!

Week-end placut!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput