Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
fran spune:
Nelia-l-am facut noi, psiho s-a uitat pe el. Nu are cine sa-l faca mai bine ca tine, sunt intrebari cu da/nu ref la ce face sau nu copilul. Dar citeste si nr. 2 din revista, iti explica acolo cum se face, e chiar usor. Da' eu zic ca tragi de timp...![]()
Cloreta-bebetom le zice, dar eu sunt deja cunoscuta in obor dupa ce am schimbat 4 perechi, ma duc tot acolo...
Am fost la targ dar nu am apucat sa va zic. N-am luat decat carti/ o masinuta teleghidata|(pt. fetite) de la chicco, niste jucarele boribon. De la uniscan am luat niste joculetze cu 40 Ron care la Diverta sunt 20-25 Ron-le-am vazut azi...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Sa va fac o marturisire...
mai devreme mi-am facut si eu un test. De o saptamana ma simt cam rau, am stari de voma ,ma simt slabita si mananc mult mai mult decat obisnuiam. Dan m-a urmarit din umbra si el mi-a sugerat sa fac testul care din fericire a iesit negativ!
OanaC - ce tratament v-a dat voua pentru enterocolita? Ati mai fost la Gymboree? Mi-au placut mult pozele pe care le-ati facut acolo, ar fi minunat daca ar exista si la noi asha ceva.
Nelia, tin pumnii sa fie asha cum va doriti!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Florentina G spune:
quote:
Originally posted by Androix
Deci nu poti sa-mi faci asta! Mi-am propus sa invat la noapte si nu poti sa ma lasi asa pana se crapa de ziua la tine.Te rog sa dai de veste scurt imediat dupa ce faci testul. Nu uita sa-l cauti in gunoi dupa o juma de ora. Georgia stie sigur ca primul test asa se interpreteaza
Andreeamamica lui
Filip Stefan
Georgia
Dar tu cum ne-ai facut.. ?!? "sa va spun, sa nu va spun...
"Vezi cum e?!?
Tina, mami de
Patrick si
Maya
OlgaTarziu spune:
Vad ca toata lumea face teste pe aici. Si eu am facut unul. Prima oara in viata mea(dupa Tony) mi-a venit cu o saptamana intarziere. Deja muream. Normal ca a iesit negativ. Cica stresul, tiroida, slabitul, etc Deja ma vedeam cu un bebelus pe langa Tony si-mi venea sa-mi musc venele nu sa le tai.
Apropo care mai patiti cu piticaniile sa:
-sa se trezeasca noaptea si sa nu vrea sa doarma ore in sir. Culcat la 9 trezit de 3 ori si la 1.30 pana la 3.30 nu a dormit deloc, si apoi somn chinuit pana la 6
-care mai aveti probleme cu agresivitatea? (bate a meu tot ce misca)Cred ca va fi singurul copil exmatriculat de la daycare. Si nu glumesc, deja tanti mi-a spus mai in gluma mai in serios ca am un crazy child. Am inghitit in sec, am zis un merci fain si asta e. E crazy dar e al meu si o sa-i mai treaca din energiile explozive. Cel putin sper.
-care nu vrea sa manance mai nimic, nici carne, nici legume...cum ii mai fentati ca noi am depasit de mult faza piureurilor si nu mai pot ascunde nimic.
Fran nu am primit email-ul tau.
Cuscra drum bun si vorba ta poate sapi si gasesti un calculator ( dacic
) sa mai scrii cate ceva.
Olga
I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg
andutzy spune:
Nelia, si pe scaun la stomatolog m-am gandit la testul tau..ce ne tii asa in suspans???
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Dar tu cum ne-ai facut.. ?!? "sa va spun, sa nu va spun..."
Vezi cum e?!?
Tina, mami dePatrick si
Maya
Asa e, uitasem!SI asa carevasazica te tii de prostii... In gunoi l-ai cautat?
Uitati am mai incarcat niste www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070316&ctime=172455" target="_blank">poze facute in parc chiar inainte sa-l tundem pe Filipu saptamana trecuta. Sa vedeti si voi ce pleata avea, ma rog cat se vede de sepcuta lui smekeroasa.
Gata, copilul doarme, am bagat deja un mega sandwich cu de toate, mai fac unul si ma pun pe scris ca am ramas in urma cu niste cursuri.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
blackpanterro spune:
Nelia, ai facut testul?Si eu mor de curiozitate :)
L-am vazut pe Filip cel smecher, pe bune ca numai copiii mici arata bine cu shapca intoarsa in cap :), mor de drag cand ii vad asa
Cuscra, jucaria aia cu litere si noi o avem dar la noi e celalalt model cu cuvinte de 3 litere - Word Whamer - dar are optiunea de a asculta cum se pronunta literele :)
Pup burtica bolnava a Evei
Fran, na, nu am stiut ca Einstein a fost autist, indiferent de asta nu are Iepu nici o problema legata de autism, parerea mea....uite aici http://en.wikipedia.org/wiki/Autism#Key_behaviors pot sa pun pariu ca nu face nici 10% din toata lista aia.Copiii autisti se observa chiar de la nastere iar la varsta asta au un comportament foarte specific, sunt foarte nesociabili, se uita mereu in gol, au nevoie de ordine precisa, rutine precise, nu raspund la nume si la comenzi....sunt o gramada de semne importante, intarzierea vorbitului nu e neaparat una din ele....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Florentina G spune:
Androix, de ametzita ce sunt nici nu-mi mai aduc aminte daca l-am aruncat
!
Vaai ce baiat frumos ai... m-au emotionat mult pozele voastre. Suneti o familie tare frumoasa.. tu gravidutza, dandu-l pe Filip in leagan si facand baloane de sapun iar Mihai mandru tare de baiatul lui cu ghiozdanel si sapca smekeroasa!!!
Andra, cum a fost la dentist? Te-a durut? A prins anestezia in conditziile in care aveai infectie asha mare? 
OlgaT, din pacate nu-ti pot raspunde la nici una dintre intrebari pentru ca nu ne confruntam cu nici una dintre problemele voastre. Imi pare rau ca odata cu trecerea timpului apar alte si alte probleme. Tony nici la day care nu mananca mai bine? Am observat ca Maya mananca mult mai bine cand nu facem caz ca e la masa si nu ne maimutzarim pe langa ea cum faceam inainte. Acum ii pun mancarica in fatza si imi fac de lucru pe langa ea. Azi ca niciodata a mancat un castron de supa si dupa doua ore si o portie de pilaf cu o pulpitza de pui.
La noi lipsa poftei de mancare se datora "musafirilor oxiurosi", nu stiu daca si la voi poate fi vorba de asta. Ai putea totusi sa-i faci un examen coproparazitologic pentru ca si din cauza asta copiii au somnul mai agitat si sunt mai nervosi. 
In capatul strazii noastre este o gradinitza si de cate ori iese la plimbare vede copiii jucandu-se in curte. E innebunita sa intre acolo, sa se joace cu copiii. I-am luat si ei un ghiozdanel si il poarta la fel de mandra ca si Filip, zice ca pleaca la gradi daca mananca sa se faca mare!
V-am pupat si am fugit si eu la culcare. Desi am dormit mai bine de doua ore la pranz, tot imi pica ochii de somn... (vedetzi cate simptome am?
) Aoleu, Doamne Fereste ca fac ca Olga dupa aia, imi musc venele!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Androix spune:
Nelia, nimic nimic?
Eu am terminat de scris la un curs si intrasem cu sufletul la gura.
Multumim de aprecieri. Am uitat sa va zic faza cea mai haioasa cu sapcalia:
de fapt si de drept i-am pus-o asa intr-o parte pentru ca ii este mare si daca i-o pun normal ii cade cozorocul pe oki si nu mai vede nici pe unde calca.
Gata fug sa ma culc ca maine iar prevad o rezire in jur de 7 si o sa-mi pice okii in gura...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Florentina G spune:
Neata'!
E trecut de ora noua si nici o miscare pe aici! Chiar acum cand aveam si eu timp sa-mi beau cafeaua cu voi! ![]()
Am facut cafelutza, avem si lapte si frisca, cum doriti, dar haideti la scris ca suntem pe pagina a doua! 
Tina, mami de
Patrick si
Maya