Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
fran spune:
Buna !
Va multumesc de link-uri si incurajari.
Nelia-in prezent Iepu are un IQ de 140. 70 e limita de retard si 130 limita de excelent. Asta calculat din Portage. Dar e asa mare pt. ca obtine mult la motricitate, socializare si cognitiv. La limbaj e la nivel 1 an. Si o sa tot scada pe masura ce avanseaza in varsta, mai ales pt. ca si la socializare si cognitiv apare necesitatea limbajului.
Apropo, daca vreti sa calc IQ la copii vedeti la autism.ro la REVISTA in nr.2 se explica cum se calc. si tot pe site e si testul Portage-e un test pt. copii normali, nu special pt. autisti.
Florentza-multumesc si eu de incurajari, dar la noi nu e cazul. Cum am mai zis, una e un copil care nu zice NIMIC cu intentie si alta unul care zice cateva cuvinte. Iepu comunica cu noi dar NU INTREABA, nu (prea) raspunde la nume, NU IMITA nici un sunet ...si altele...
Adriana-Einstein a fost autist cu acte in regula
Eu am ascultat o inregistrare a lui -un discurs de multumire, presupun ca il avea si scris...vorbea ca ultimul om...in plus a avut si o viata personala cat se poate de amarata din cauza problemelor de comunicare...
Azi am fost la Jungle. Destul de bine daca exceptam faptul ca parintii nu au voie in locul de joaca iar tipele nu prea se uita la copii...Iepu a cazut de 2 ori. Iar una dintre ele avea temperatura(ii spunea alteia) si stranuta de zor in nasul copiilor...
Chiar stiti locuri de joaca unde pot intra si parintii? La mall cum e?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by onixone
runsine BEATRICE!!!! ARATA DELICIOS si intrigant.Ce este de fapt si cum se face?
ti-am trimis reteta pe p.m!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Si eu stiam ca Einstein a fost autist!
Mi-am luat test... dar mi-e frica sa ma duc sa-l fac. Maninc si apoi revin cu... testul!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
omustata spune:
Nelia-hai mananca mai repede! Eu nu as mai fi avut rabdare sa mananc in locul tau. Sa fie asa cum vrei tu!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Nu va suparati pe mine! Nu l-am facut! Pentru ca instinctul meu imi spune clar ceva, am hotarit sa-l fac diseara, dupa ce culcam fetele, sa fie si Octav linga mine. Si la celelalte doua a fost, e un moment unic, pe care vreau sa-l traim impreuna... daca e sa fie! Promit insa ca miine la prima ora ma infiintez aici si dau raportul, oricare ar fi ala...
Edit: eu inca mai sper ca tot ce scriu de ieri incoace se va incadra cu succes in jurnalul unei sarcini imaginare, ca cea a lui Mickyyy...
omustata spune:
Nelia-nu este unic momentul ca s-a mai intamplat de doua ori
. Succes!!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Da, dar esti de acord cu mine ca de fiecare data e UNIC!?!![]()
Fran, tu ai facut testul Portage acasa sau ti l-a facut cineva? Cine ti l-a interpretat? As fi curioasa sa il fac si eu fetelor, mai ales Agatei, dar nu as vrea sa gresesc... ma gindeam ca poate tie ti l-a facut psihologul. Nici nu incep sa citesc pina nu-mi raspunzi, nu ma bag daca nu trebuie... desi nu mai pot de curiozitate![]()
Cloreta spune:
Nelia, hai ca va doreati inca un bebe.
LA job nu am timp prea mult iar acasa sta Teodora calare pe mine nu alta, daca e tati la calcu nu are nici un stres, cum ma asez si eu tipa si ma calca pe picioare si vrea la mine in brate
Androix, la etaj sunt hokide si la parter prin pav e sau f melania. Uita-te pe harta din pliant, azi am descopeit si eu harta, la al doilea bilet de intrare care, Ioanaaaa, e 6 lei nu 6. Obraznici rau ce sa zic.
Azi am mai fost o tura scurta dar la melania nu am gasit totusi ce am vrut eu, ghetute inchise, am luat o cuite de lapte si un soi de ie pentru gaza si m-am carat cu doua baloane in dotare ca sa am ce tara prin autobuze. AM vazut si incaltari scumpe la andy shoes, ortopedia sunt 105 iar preferatele lui Fran ( am uitat cum le zice)
erau 90 parca. MAi erau si italienesti la 120 lei de unde am plecat urgent, am uitat cum le zice si astora. Sunt dusa rau cu capul.
Pup
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Androix spune:
quote:
Originally posted by nelia
Nu va suparati pe mine! Nu l-am facut! Pentru ca instinctul meu imi spune clar ceva, am hotarit sa-l fac diseara, dupa ce culcam fetele, sa fie si Octav linga mine. Si la celelalte doua a fost, e un moment unic, pe care vreau sa-l traim impreuna... daca e sa fie! Promit insa ca miine la prima ora ma infiintez aici si dau raportul, oricare ar fi ala...
Edit: eu inca mai sper ca tot ce scriu de ieri incoace se va incadra cu succes in jurnalul unei sarcini imaginare, ca cea a lui Mickyyy...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORAwww.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete
Deci nu poti sa-mi faci asta! Mi-am propus sa invat la noapte si nu poti sa ma lasi asa pana se crapa de ziua la tine.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
bolgiumiki spune:
Sunt obosita franta.
Gabitza-sa stii ca nu am apucat sa dorm azi la pranz ca s-au trezit sa sune ba la usa,ba la telefon si mi-am bagat picioarele intr-un final.
Nelia-asteptam vesti bune maine dimineata.Sa fie asa cum iti doresti.Dar poate vor fetitele si un fratior?Ce zici?
Patricia-arata foarte bine poienita cu ciuperci,parca ar fi un tort.Dai reteta,te rog?
Oana mi-a trezit multe amintiri Lambada.Va mai amintiti de fustitele acelea scurte si de bluzitele legate in fata?Cred ca mai am si acum pe la mama costumasul.Eram prin scoala generala cand era lambada in voga.
Azi Luca m-a innebunit cu tabla de scris.A vrut sa desenez intr-una,dar stergea repede inainte sa apuc sa termin ceva.Singurul lucru pe care vrea sa il desenez este un "mo"(asa zice el la om).Oricum s-a moscolit de carioca din cap pana in picioare.Si mi-a pictat si covorul!!!