Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
patriciaRO spune:
Nelia, ceva vesti? Hai ca stam pe ghimpi...![]()
Eu azi am fost in bucatariseala. Am facut pienita cu ciuperci. Pentru cine vrea uitati aici:
POIENITA
Pifosul doarme eu vreau sa fac ceva treaba in casa sa vedem cat apuc.. Dar sper sa termin ce mi-am propus...
pup
Beatrice, mami de
Alex pifos
andutzy spune:
NELIA, MI-A AMORTIT DEGETUL APASAND REFRESH...te rog nu ma lasa sa plec la stomato fara o veste...indiferent de ce natura e ea!
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Nelia,
eu sunt singura care daca ar mai fi avut putere sa scrie aseara cand te-am citit ce te vaiti, ti-ar fi spus ca e o dereglare. Te astept si eu cu testul. Si vorba sotului tau: daca e bb3 ce? Foarte bine sa fiti sanatosi cu totii, vii asa gravidoasa in ro.
Cloreta,
unde ai vazut mamica pantofiori cu 50-60 de lei? Ori sunt io kioara ori nu stiu ce sa zic, or fi alea de fetita mai ieftine?
Acu adevarul este ca nici n-am intrebat si eu de toate perekile in parte doar alea de mi-au placut, dar am plecat cu impresia ca toate erau pe la aceleasi preturi. La melania am fost eu au doua standuri si acolo chiar ca daca gasiti ceva la 50 de lei ii mananc!!! 
Acu ma gandesc ca o mai fi o kestie: fi-miu poarta deja 23 spre 24 o intra la alta grila de preturi, ma gandesc 
Elisor, da mereu a fost cu bilet, si eu mereu am fost indignata de asta
dar uite tot nu ma invat minte
Acum chiar ca m-am invatat minte. Vine Mihai acasa cu o pereche de patofi de piele luata cu 24 de lei.
Sa tot prinda deplasari d-astea la satu mare, e deja a doua oara cand merge si i-a mai cumparat de-acolo si ghetele de iarna, numai ca s-a luat dupa vanzatoare si le-a schimbat in ultimul moment pe unele mai mici cu un numar. Probabil a apucat Eric sa le poarte sau nu ca lui Filip nu i-au venit. ![]()
Mai vroiam sa scriu dar Filip pute rauuuuuuuuuuuuu![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Oana C spune:
Nelia, mami, nu ne mai tzine pe jar ![]()
Eu de aseara tot intru incontinuu sa vad daca ai venit cu updates. A adormit Eva si am venit intr-un suflet sa vad ce ai mai scris. Fugi si i-ati un test de sercina, cit de ieftin o fi el, ca daca e sa fie, se cunoaste imediat (hehehe, am si eu experienta de-o sperietura de-asta, luna trecuta, da' nu v-am spus
bine ca n-a fost nimic la noi, ca inca nu sintem pregatiti pt #2)
Bea, aoleuuuuuu, mi-ai facut o poftaaaaaaaa 
Elisor, un pupic special pentru tine, ca imi raspunzi mereu la ceea ce scriu; nu te-am uitat, chiar daca nu ti-am spus nimic; mereu ma uit la pozele Biancai si citesc ceea ce scrii. Am vazut poza cu jocul ala cu particule metalice si magneti, si ce frumos tine Bia creionul. Eva scrie cu stinga si chiar daca stie sa coloreze diferite parti din poza, tot ca pe o bita tine creionul. Ma uit cu drag la ceilalti copilasi cum stiu sa tina creioanele si ma gindesc cu groaza ca fiica-mea o sa scrie "cu picioarele" 
Daca gasiti jucariuca www.amazon.com/Fridge-Phonics-Magnetic-Letter-Play/dp/B000096QNK" target="_blank">asta de la LeapFrog, sa o cumparati, ca are mare succes la copilasi. Fiica-mea numai intr-o "bi says b" (am scris cum pronunta) o tine; plus celelalte litere. Facem progrese mari la recunoasterea literelor, de cind cu joculetul asta. Si a invatat si cintecelul foarte bine, ca inainte spunea unele litele, le mormaia pe altele, de nu intelegeam ce spune.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Androix spune:
Oana, sunt si la noi o grmada de genul asta cu litere, nu stiu daca nu cumva chiar asta. Eu nu am cumparat pentru ca logic toate spun alfabetul in engleza
de numarat tot la fel, daca ar fi si in romaneste ar fi super.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Oana C spune:
Si am uitat sa va spun ca Eva s-a ales si cu un virus stomacal de la gradinita aceea, asa ca miercuri si joi a vomat o gramada, dormit mult si intins rabdarea mea la limitele imposibilului. Azi vad ca e somnoroasa iar, dar nu a mai vomat de ieri dupa-amiaza. Am vorbit deja cu pediatra ei si mi-a spus ca sint f multi copilasi bolnavi de virus la stomac, ceea ce imi spusesera si la gradinita aceea, cind am dus-o pe Eva. 
Si ca o "cujetare", am stat ieri si m-am gindit ca ceea ce se spune cu intarirea imunitatii acum la copilasi daca se imbolnavesc, este fara sens. Pentru ca acum pun gura pe tot ce apuca, maninca de pe jos, nu stiu sa se spele pe miini si ling jucariile care tocmai au trecut prin gurile altor copilasi.
Mai tirziu, cind cresc, cred ca nu se imbolnavesc asa de mult, nu pentru ca si-au intarit imunitatea cind erau mici, ci pentru ca stiu sa se spele pe miini, nu mai culeg totul de pe jos sa bage in gura si nici nu fac schimb de saliva de pe jucarii. Atunci vor sti sa se fereasca, de-asta nu se vor imbolnavi asa de des, acum ei nu stiu, si de-asta, cind se imbolnaveste un copilas intr-o comunitate de prichindei, se imbolnavesc imediat toti.
Si, in afara de febra, dureri si zile nasoale si nopti nedormite, pentru noi si pentru ei, nu cistiga nimic fiind bolnavi.
Asa ca mai bine ii ferim de a se imbolnavi si le crestem imunitatea printr-o alimentatie adecvata si plimbari afara.
Asta-i "cujetarea" mea
.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
onixone spune:
runsine BEATRICE!!!! ARATA DELICIOS si intrigant.Ce este de fapt si cum se face?
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Oana C spune:
Va mai amintiti?
http://www.youtube.com/watch?v=58E74YWQa8A&mode=related&search=![]()
![]()
![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
LA mine in casa sint 28 grade, iar eu mor de frig, mi-au inghetat picioarele 

Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva