Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreiutule da' pan-acum nu se intra doar cu belet?! A fost si la noi o singura data dar am fost mandra ca am intrat cu belet, nu asa oricum.
Am fost sapt. trecuta la un TCM, am vazut atatea chestii pentru astia mici, de abia veniti pe lume, marimi 50-56-62-68, incat mai ca-mi venea sa cumpar pentru papusi. Frumoase foc, si de baietei si de fetite. Blugii pentru fetite erau superbi, daca-ti place modelul evazat la baza, cu 25 lei mai toate produsele.
Mai scumpe? Sigur, doar pe asta se bazeaza ca vin foarte multi vizitatori care nu au timp sa shopingareasca prin magazine si iau de la ei de toate.
Desi e targ, se presupune ca sunt promotii e tocmai invers.
Cu toate astea daca mai vine la bv sunt sigura ca si eu voi fii printre vizitatori.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Sa va mai zic eu de una alta de la targ.
Incaltarile le hokide sunt 60-65 lei, piele dar nu au f multe modele, eu am luat pantofiori rosii inalti pe glezna,cu bareta. La melaina nu am nimerit ca eram intr-o mare vitez dar cica sandalele sunt 50 lei. Eu am mai luat sandale de la mariquita, piele numai la interior, dragutele.
Caciulite: una de la standul canpol, tricotata si una de la piticot, un soi de sepcuca de bumbacel tare faina, imbraca bine capusorul pt ca e stil caciulita.
Jucarele nu am luat mai nica: un soi de puzzle de la casa retro si un set de carticele de la uniscan, aia niste carti faine sunt client fidel.
Body cocodrillo doua bucato, aveau multe hainite dar nu le-am studiat. La vavian am inteles (am ascultata doua tipe vorbind) ca la doua ctuii de lapte cumparat dadeau cadou un bibe avent.
De toate pentru toti, bani sa ai, nervi si timp.
Ah, m-am mai uitat pt carucior usor tip umbrela, Nelia parac tu ziceai ca vrei. Nu sunt prea usoare nici la kg nici la pret. LA standul haucl am vazut unul la un milion, zdravan dar cam la 6 kg, la gracio era mai usor dar mai multi bani. La brevi la fel, 2,8 mil parca astea sport mici.

mai revin daca am timp

pup

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ma chinui sa culc balaurul, de fapt s-a pus taica-su langa ea.

Simona oricum o dai se pare ca sunt limitate optiunile, te inteleg, stiu ca nu sunt prea departe nici eu, am inscris-o la cresa din toamna, dar n-am luat la bani marunti ce si cum e, doar ce-am vazut la prima vizita. Cu distanta si mai bine te-nteleg ca la mine ar fi varianta 2400 km, vizionarea plodului doar pe webcam, ceea ce m-ar duce la depresii majore sa stiu c-o vad si n-o pot strange in brate. Om trai si-om vedea poate n-o fi atat de negru (iote, ca-i rosu )

Nelia cum e, ti-ai luat testul? Pe langa test cred ca ar fi indicata si-o eco, la Bianca mi-a iesit testul de 2 ori negativ si ea se balacea bine mersi inauntru, eu "simteam" ca e ceva acolo, eram foarte obosita si fara vlaga, dar numai eco mi-a confirmat "implantarea". Ce zici, punem o burtica in dreptul tau, Andra chiar se intreba who next?

Pe-o vreme ca asta ma simt ca la inchisoare.

Miercurea am vazut la "Ochiul magic" pe tvr1 despre o gradi de stat din capitala, foarte frumoasa, ca dotari, locatie...dar nu stiu care era.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia: ma bag si eu ca musca in lapte dar asa am ramas eu gravida.Sangerare o zi, stari de nervozitate, mi s-a facut rau in metrou o data...si am crezut ca ciclul si bate joc de mine...si am stat si l-am asteptat 9 luni.

noi suntemm bine.L-am tuns pe Alex scurt de tot ca l-am tuns eu si nu am stiut altfel.Are putin capul ca o tabla de sah dar in 2 saptamani sper sa nu se mai vada asa.MI-am varsat nevoia de schimbare pe fii-miu, asa l-am tuns.CAnd nu poti sa iti faci tu o schimbare . o faci cui poti.Acum nu mai are fatza de inger, si cand face ceva rau, il vad ca pe un baietel obraznic, nu ca un inger care mai calca stramb.
Am mai facut kk la wc inca o data, se trezeste devreme la 6 e in picioare in patutz ia capacele de la biberoane si face muzica(asa zice el).La 06:15 trebuie sa sune alarma de la telefon pt taica-su.E o placere pt el sa il auda pe fii-su un 15 minute mai devreme.Asa ca termin treaba devreme,. aspirat , dat cu mopul.
Azi dupain timp ce dadeam cu mopul, Alex a avut inspiratia sa ia peria de wc, sa o inmoaie in lada pisicii si sa dea pe jos pe hol.Minunat...

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Baby Expo- si la noi tot cu bilet a fost anul trecut.Cel putin am gasit cateva standuri( o firma din Constanta si vreo doua din Bucuresti)care aveau preturi foarte bune la imbracaminte.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

am batut campii si n-am spus ce era mai important. De azi am renuntat la biberoane.Laptele il bem din cana cu pai iar sucul sau ceaiul dintr-o canita cu supapa.Tare-s curioasa cat l-o tine.
In alta ordine de idei:habar n-am cum sa-l fac sa invete culorile.Le recunoaste pe rosu, galben, maro,gri si galben.Din cand in cand si portocaliu.Daca-l intreb ce culoare este un anunit lucru raspunde fara sa se uite rosu dar daca-i cer sa-mi aduca cubul albastru care este sub masuta din carmera imediat mi-l aduce.Deci le stie dar nu vrea sa spuna.Cu cifrele e si mai rau.Il recunoaste decat pe unu in rest ceata totala.

Nelia un rezultat la test...ceva?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bai, fetelor, voi vreti bataita!?! Nu auziti ca eu am bilete de avion, vreau sa merg la mare, am de facut atitea drumuri, mi-am luat atitea cursuri din toamna... Imi propusesem sa slabesc, sa-mi fac toate analizele sa vad cum stau, sa incep aerobica, sa alerg... Dar, pe de alta parte, s-au intimplat citeva lucruri care ma pun pe ginduri. Luna asta, cam in jurul ovulatiei, am avut o discutie cu sotul despre sterilet si el nu a fost de acord, ca cica doar nu m-a lasat niciodata gravida din greseala. A doua zi... zic eu ca am calcat pe bec... Apoi lunea trecuta mi-a venit si a plecat ala pe care il astept, si miercuri seara, la curs, am iesit din clasa sa-l sun pe sot ca sa-i spun sa-i dea sa manince Tudorei, ca eu cred ca ii este foame. La un moment dat am simtit ca atunci cind ai bebelus mic si se face ora de alaptat, ca vine mult lapte... dar atit de mult ca mi s-a udat bluza. Ei, cu toate aceste semne si fara ciclu... e normal sa fiu ingrijorata, nu? Dar tot pe de alta parte... cind te stii cu musca pe caciula si ciclul iti intirzie, de multe ori te simti ca si cum ai fi insarcinata, mi s-a mai intimplat.
Ca sa ma si va linistesc (ca sotul meu e foarte calm, nu stiu de ce, ca cica nu am nimic si daca am, care e problema!?!) si pentru ca acolo, un picut, asa instinctiv, simt ca e ceva acolo... ma duc sa-mi iau un test de sarcina.
Va tin la curent... sper sa nu am vesti cu ochi!

Edit: Si cum sa ramin atit de repede!?! La Agata am ramas dupa 9 luni si la Tudora dupa 8... si acum, asa, din prima!?! Este cam singurul argument care ma face sa ma gindesc ca ceea ce simt si intirzierea menstruatiei au alta cauza decit cea despre care vorbim.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nelia, iti tin pumnii, sa iasa asa cum vrei tu . Oricum din cate-mi aduc aminte si tu iti mai doreai un bebe.....asa ca sa fie intr-un ceas bun daca va fi. Oricum eu m-am luptat vreo 2 saptamani asta iarna cu simptome de sarcina, si uite ca n-am avut nimic , sau mai stii....ca vad ca burta s-a cam rotunjit, am pus vreo 4kg pe mine , te pomenesti ca maine-poimaine-ncepe sa miste, si eu stau linistita ca nu-i nici un bebe acolo .
monu, daca se fac bine fetele, v-asteptam pe sambata viitoare in vizita pe la noi .

Gata...am fugit ca mine dimineata am examen........si n-am terminat de invatat

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

NELIA, nu rezist sa nu intru sa-ti urez succes, sa fie asa cum vrei tu, nu de alta dar tin prea bine minte ca atunci cand am pus eu pozele cu testele de sarcina tu ai lacrimat...deci mai stii...poate chiar imi urmezi ca burtica in grupa noastra!
Simona, suntem bine, eu in seara asta merg sa-mi extrag o masea ca am inteles ca e permis in trim II(2 medici ginec mi-au confirmat), nu se mai poate, storc puroi din gingie ca la un furuncul o data la 2 ore desi iau de 3 zile antibiotic(scuzati descrierea horror). Burtica creste, Dragos e nervos ca sta mult in casa, cautam bona...cam atat!

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Elisor - da la voi biletul a fost 3 lei pe cand la noi e 5 lei.

Plec la Baby Expo. Pentru o clipa am avut palpitatii pentru ca m-am trezit cu un client la usa pe neanuntate si am paralizat de spaima ca vrea ceva de la mine azi, dar pana la urma poate astepta pana luni. Diseara vin cu recenzia (nu ca ar mai interesa pe cineva, ca cine a avut de mers s-a cam dus). Ma astept si eu la un puhoi de oameni ca de, e zi scurta, cum mi-o fi norocul. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput