Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, am luat acid folic inainte de a ramane gravida iar pe timpul sarcinii am mai luat doar Mg si Fe.

Beatrice, poate ai dreptate ca le tot gasesc defecte. Dar nici sa imi bat joc de Alexia facand o alegere proasta parca nu e corect.

Am fost azi la happy baby la auchan sa vad ce au adus din noua colectie crocco. am vazut mult mai multe produse decat erau la expo. i-am luat la pitica niste pantalonasi crem de training si un tricou. din pacate nu aveau toate colectiile.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, Florentina, multumesc. Deci nu e chiar atit de grav daca iau de acum acid folic si materna (si aici tot asa se numesc).
Florentina, pai nu schimb nimic, merg inainte cu tot ce as fi facut si fara. Adica luna asta o pregatesc serios pe Tudora (deja de vreo doua luni ii tot spun ca e fetita mare si trebuie sa renunte la titzica - aseara s-a ridicat tare suparata si mi-a spus un nuuu raspicat, adica sa inteleg ca nu e deloc mare si ca nu trebuie sa renunte la titza). Si luna viitoare o voi intarca treptat, probabil pina spre sfirsitul lui mai vom reusi sa terminam. Imi va fi greu, ca deja organismul meu lucreaza pe doua planuri si simt acest lucru, dar nici nu vreau sa o privez de ceva pe Tudora. Acum depinde si de rezultatele analizelor pe care le voi face la inceputul analizelor, daca nu-mi ies bune, voi grabi un pic intarcatul. Daca ajung si sa o scot din pampersi pe Tudora pina cind se naste urmatorul, atunci nu vor fi prea multe schimbari, la scoala nu renunt, va fi doar un pic mai greu. Ce optimista sint, va place, nu? Saryta, mai intra si tu si mai incurajeaza-ma, ca stii ce ma asteapta!

Astazi am sunat la obstretician ca sa ma programez si mi s-a parut atit de ciudat cind ma auzeam vorbind, cind am spus in mesaj ca sint insarcinata... parca nu vorbeam despre mine. Inca am senzatia ca tot ce fac si spun nu se refera la mine...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

quote:

... aseara s-a ridicat tare suparata si mi-a spus un nuuu raspicat, adica sa inteleg ca nu e deloc mare si ca nu trebuie sa renunte la titza

Mai devreme Dan manca sunca de pui si a vrut sa-i dea si ei iar ea sclifosita, tot sa nu manance, i-a spus "nu, sunt prea mica"!!!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, multumesc. Imi aduc aminte ca tu voiai sa ramii gravida, e bine ca ai apucat sa iei acid folic inainte. Am luat si eu magneziu astazi, dar simt ca am nevoie de fier. Materna are si fier!?! Parca asa imi amintesc. Nu-mi place sa iau pastile, asa ca as prefera sa fie adunat tot ce-mi trebuie in cel mult doua pastile.

Stiti ce fac de vreo jumatate de ora!?! Am cautat in urma mesajele mele catre voi si asa am aflat multe. De exemplu, cind a fost ciclu in ianuarie si in februarie (ca v-am spus ca ma doare capul rau de tot si asa mi se intimpla mereu in prima zi). Apoi m-am uitat cind va veni barza... Dupa data primei zilei a ultimului ciclu (21 februarie) - 28 noiembrie, dar data conceptiei presupusa de mine (de fapt care e sigur) e un pic mai tirziu decit ziua ovulatiei, asa ca data reala a nasterii, dupa calculul meu, ar fi 2 decembrie, care e duminica (la fel ca si conceptia...) Si m-am uitat rapid pe cursurile alese pentru toamna, am curs luni si marti, dar nu se poate sa fie cu examene, pentru ca nu e nici jumatatea sesiunii, nici sfirsitul... Din nou am senzatia ca nu vorbesc despre mine...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna
Poftiti la

Abia acum mi-a spus fiu-meu de ce e atata de agitat,nervos,pus pe scandal....dintii!Si asa e pentru ca se vede gingia umflata la maselute.mama denaturata ca ziceam ca-i ciufut degeaba.Of viata mea.
Revin pe la amiaza

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Neata!

PUP PE TOATE!
Mickyy, felicitari!

Adina, sa fie intr-un ceas bun! Ai un ton foaaaaaaaaarte optimist, imi place. Ai sa vezi ce bine vor merge toate mai ales ca ai ajutor de nadejde. Sunt curioasa ce reactie va avea papadia la asa schimbari.
Nelia, bravos! Hai ca le descurci tu pe toate. Acid folic eu am luat din saptamana 10 cand am flat ca sunt gravi si tot de atunci am luat si Materna cu Se. MA rog, am luat si altele dar astea pt alte probleme:)
Olitza, noi ca de obicei NU, ne spune dupa sau da alrama falsa si o pun pe olita degeaba.
Marime la pantofi, 21 la cizmultite hokide care ii vin si acum, 22 i-am luat pantofi tot de la ei, 22 sandale de la mariquita si inca pereche 23 de la hokide.

Eu sunt disperata cu Teodora pentru ca nu mananca
Analize, viermisori, tratament dar a avut doar doua zile de revenire la normal cu papa.
I-a dat dr pikovit, a zis ca daca dupa 10 zile nu isi revine cu papa facem analiza la sange:( Cred ca asta voi face pana la urma pt ca e jaleeeeeeeeee.
In afara de lapte, la pranz de obicei nimic si se culca fo 3 ore, dupa amiaza cateva lingurite din hrana de pranz, branza topita kidiboo sau Almette, paine ar manca tot timpul si seara lapte. E disperata dupa lapte si paine
So, mananca numai prostii aproape, nu mai mananca mancare gatita deloc, mezel nu i-am dat pana acum dar am incercat si asta in final, cascaval nu, legume nu, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Loreen-multumim pt. sfaturi...dar, tocmai asta e la mine il suge numai la somnic(la amiaza si noaptea), dar am inceput sa-i spun si eu ...ca nu e frumos, ca e kk chestii de astea si cate un pic il mai lasa zic eu.

Nelia- las' ca o sa fie totul bine, ai sa vezi ce baietel frumusel ai sa nasti.E greu intradevar, dar asa a vrut DD pt. noi sa avem mai multi copii(si eu ca si tine imi doream 3 copii, numai ca pe al treilea il vroiam pe la 30-35 ani - acu am 27 si 3 copii ...cine mai e ca mine)ma consolez cu gandul ca or sa treaca toate si in curand voi avea 3 fete mari care ma vor ajuta si eu voi fi o mamica tanara.
La inceput mi-a fost greu...pana m-am obisnuit cu ideea, apoi pana m-am hotarat sa o intarc pe Sara(avea aproape 10 luni - am intarcat-o la 11 luni f usor).
Dar dupa cate vezi inca stau bine ... daca am timp sa stau pe net zic eu ca e ok.
Am si zile cand imi vine sa urlu, sa fug undeva unde sa nu mai aud si sa vad pe nimeni ....dar chestia asta e trecatoare.Cel mai greu imi este acu ca da caldura si Sara vrea toata ziua afara si sotul nu poate sta cu noi toata ziua, iar Andra are teme si iesim si noi max 3 ore pe zi afara. Cand o sa dea caldura mai bine o sa merg la mama la curte ca sa stam mai mult afara.
Mai vb. plange Antonita lu' mama .pa.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

anutza mea m a inebunit aseara! O dau de pomana! Bey are atita energieeeeee... in decurs de 2 ore mi a scos sufletul fara sa faca nimic special, decit sa nu faca ce i spun eu ori sa faca ce nu are voie!!!

Mai nou, nu mi mai spune "mama" ci "MAI"

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am mai inceput sa scriu d evreo doua ori dar vesnica pomenire cu intreruptul...dar vai mama mea cine intra in concediu de joi...

Delia de cand s-a schimbat ora s-a schimbat si ea cu somnul...se culca in jur de 11 ,ea care la 10 pica lata aproape instantaneu,iar dimineatza la 7 cel mai tarziu la 7,30 e sus in pline proteste vehemente...ca din cauza trezitului ei trebuie sa plec eu la servici mai devreme cu aproape o ora...inca nu suporta sa ma vada plecand si plange siroaie...

Nelia eu in nebunia sarcinii cu Delia,eram tot o agonie si-un extaz...in prima luna am zapacit toate salariile asa ganduri imprastiate am avut...noroc ca a fost ceva de moment...
materna are de toate in ea...asa ca e de-ajuns o pilula...

De cand scriu aici am facut un drum si pana la Trezorerie sa nu-mi pierd antrenamentul

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ziua buna fetelor!

Am fost la un pas de infarct, cand am vazut usa de la casa deschisa cu Bianca in capul scarilor pregatita de marea aventura. De obicei stau cu usa incuiata dar uite ca mi-a scapat si m-a taxat. Bine ca am gasit-o la timp si nu s-a intamplat nimic.

Florentina mersi de raspuns!
Si Bianca imi fredoneaza "niuuuu" cand nu vrea ceva, mai ales cand e vorba de mancat.

Tora enjoy the club!

Simona Dragoselu' sa erupa cat mai repede!

Nelia si eu am luat materna si supliment de fe (tardiferon fol care il are si pe acidul folic inclus) si l-am luat din sapt.9 parca.
Mno, acum esti pregatita pentru burtica in dreptul tau? Hai, spune da!

Laura si Bianca e la fel de cand cu noua ora, nici eu nu-s mai breaza, tot pe la 1 ma culc, iar dimineata sunt mahmura rau. Trebuie sa-mi revin
Sa fiu nebuna sa umblu dupa cadastru atata timp cat nu ma intreaba nimeni de sanatate...nu mai plecam, dupa lungi dezbateri am ajuns la o concluzie inteleapta. Nu e momentul sa ne indatoram mai mutl decat suntem, asa ca mai asteptam si vom vedea ce si cum va fi.

Clara nici Bianca nu se omoara dupa mancare, dar paine goala ar manca oricand, bine, combinata cu joaca - sa faca firmituri pasiunea ei, si lapte pe care-l cere mai tot timpul. Cascavalul nici ei nu-i place, in schimb eu i-am dat mezeluri, sunca de praga si musci file mi s-au parut ok.
I-ai mai facut analize la sange?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput