Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
Vreti sa va spun ceva!?! Prinsa de emotia cu testul de sarcina, am uitat sa ma inscriu la cursuri pentru perioada de primavara-vara!!!
Nu-mi vine sa cred!!! Aveam doua zile la dispozitie, joi nu a mers sistemul de inscriere pe net si am zis ca nu o fac prin telefon, ca dureaza prea mult si ma inscriu vineri... Pur si simplu am uitat, s-a sters din memorie. Nu-mi vine sa cred. Acum incerc si nu ma lasa, ca mi s-a terminat perioada alocata.
Ma duc acum sa o duc pe Tudora si cu Agata de minuta (care nu invata, ca azi e zi de votare - prima data cind votam noi), ma duc la universitate sa vad ce se mai poate face. Mi-e o ciuda de mor, ca nici bilete pentru mai nu mi-am luat, ca cica nu vreau sa pierd o sesiune si nici la cursuri nu m-am inscris. Imi vine sa-mi dau palme.
In alta ordine de idei, aseara am fost la Kodo- spectacolul de tobe japoneze! A fost mai mult decit impresionant. Inceputul a surprins sala, astia, ca pisicile, au venit pe furis in sala si stateau cu ditamai tobele, s-au stins luminile si au inceput sa bata de peste tot. A fost pur si simplu emotionant, ca nu stiam de unde vin sunetele, erau atit de aproape... erau peste tot, in loje, in balcoane, printre rinduri... ai au batut asa in ritm nebun pina au ajuns pe scena. Au fost doua ore de ritm fantastic, solistii aratau toti de ziceai sa sint atleti, numai fibra si muschi, nu au avut pauza (ca doar sint japonezi). 15 oameni!!! Au batut in tot ce se poate bate... A fost superb, absolut superb! Si mi-a placut ritualul: toate tobele si betele erau aduse incet, in liniste, se asezau in genunchi si se inchinau in semn de respect... Iar sincronizarea intre ei a fost perfecta, de o perfectiune pe care numai japonezii o pot avea! In tot spectacolul, timp de doua ore, nu am vazut nici cea mai mica greseala (vizibila pentru necunoscatori, evident). Nici un betisor scapat, nici o toba pusa aiurea, nimic. Si se miscau atit de natural, iti dadea senzatia ca oricine poate sa bata asa in tobe si sa-i iasa acelasi ritm. Sint inca impresionata!!!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Florentina G spune:
Saryta, multumesc mult de urari!
Pe Maya nu am vazut-o niciodata cu degetul in gura, si nici suzeta nu a vrut... deci nu stiu ce sa-ti raspund. Insa s-ar putea sa-ti cer si eu sfatul cand o fi sa-l dezvat pe Patrick, care tot mai des scuipa suzeta si suge la deget cu asha pofta...
Monu, felicitari pentru Alexia si pentru voi ca atzi reusit performantza olitza!
Vorbeati de diminutive, Maya o striga pe mama buni, bunica, Ani, Anitza, Anika, Doamna Ani, Tanti Ani, Anishoara; lui Patrick ii spune Patricutz, Paticiulo, Patrickutzu nostu, bai putza, mie imi spune mama, mami, mamica, Tina, Tinu, Tini, Flori iar lui taica-miu Gigiloi si Gigilosu
.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Adina sunt fericita pentru voi, in sfarsit e un inceput chiar si in nebunia ce va urma, dar la un moment dat se va termina si asta si veti avea un camin mai spatios, mai frumos decat cel care tocmai l-ati vandut, aveti experienta in amenajari si gusturi bune, toate de partea voastra.
N-am stiut ca orice modificare in casa inseamna un nou cadastru, in caz de vanzare, dar banuiesc ca numai ce cumpara prin credit se lovesc de problema asta.
Next step, nu?
Nelia mie deja imi place numai din ce-ai povestit, ca ai acest talent, s-o recunoastem, da?, de a descrie si povesti de nici nu mai e nevoie sa si traim.
Pai daca o zi a fost "inchisa" inscrierii din vina lor, n-ar fi corect sa prelungeasca termenul?
Monu felicitari pentru olita!
Florentina eu o masor pe perete (si-asa in vara trebuie sa zugravim), nu stiu daca e chiar exact dar culmea e ca sta si nu protesteaza. La fel face si la cantarit, ei aici ma vede pe mine si vrea si ea.
Maya spune toate cuvintele alea perfect? Wuau! Bianca fara traducator n-are nici o sansa sa fie inteleasa.
Eu am ACDSee 8, oare merge si cu el?
Laura aici se gaseste humana junior in locuri in care nici nu m-asteptam, dar nu ne mai intereseaza. oricum e si mai scump decat era la Carrefour.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Azi dimineata Pifosul s-a trezit la 8 ca l-a auzit pe ta-su plecand si hop-top si el, asa incat la ora 9 cine sforaia. Si a dormit pana la 12. Apoi a papat si am mers afara la aer. Acuma iar sforaie de zor. Si-a adus plapuma si pernuta si aia este...
Noi cu olita stam relativ binisor. Are momente cand vrea singur. Si-o scoate de sub chiuveta si ne face semn ca vrea, alteori nici vorba. Dar nu-l oblig. Cand vrea el. Daca vrea si la 4 ani, atunci sa fie...
Moama... asta vine cu fetele de mana la usa si nu face nici la olita.. Asa ceva...
Monu, pai na, cauta ceva bun daca tot vrei. Insa o sa tot gasesti defecte!
Beatrice, mami de
Alex pifos
crissu spune:
Fetele scuze dar sunt in urma rau cu cititul.Oricum unde am ajuns eu pe pagina 6 am citit o veste grozava despre Nelia.Draga mea vreau sa-ti spun sa nu fii ingrijorata ca totul trebuie sa fie bine. La inceputul sarcinii si eu am trecut prin aceleasi senzatii ca si tine mai ales cand am vazut si reactiile celor apropiati mai ca-mi venea sa-mi iau barbatul la bataie.Acum abia asteptam copilasul asta si abia asteptam sa o luam de la capat . Sotul ma ajuta acum si sunt convinsa ca ma va ajuta si in continuare asa cum a promis.
Sper sa termin de citit si sa revin.
Asta daca ma voi simti bine caci de doua zile ma simt ca la inceputul sarcinii 

simona_filipas spune:
Beaaaaaaaaa ce faci mama draga?Imi arati poze si ma lasi fara reteta?Sau ai scris-o si n-am vazut eu?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
nelia spune:
Am rezolvat! Am fost la directoarea de program si m-a inscris, e o draguta! Pina acum am dat numai de adjuncta, care e o scorpie. Tare ma bucur! E sesiunea intensiva, ca e mai scurta decit celelalte doua, si un curs care in mod normal e o data pe saptamina, acum e de doua. Voi avea deci doua zile pe saptamina de scoala, martea si joia, dimineata cel de franceza si seara cel obligatoriu din program. Mi-e cam frica, mie mi-e rau, inca nu am greturi, dar ma simt tare slabita si nu-mi va fi deloc usor. Si inca nu am terminat sesiunea asta, abia acum incepe greul, ultima luna. Acum inteleg eu de ce ma simteam atit de golita de energie, pai si alaptat si sarcina... mi se pare normal.
Numai ca eu ma simt asa din ianuarie si inca sint in dubii daca nu cumva sint de atunci gravida, mai ales ca am simtit mult prea repede sarcina asta.
Acum m-am mai linistit, nu ma mai gindesc la nimic, incerc adica, pentru ca nu vreau sa pun nimic din starile mele in celulele care se formeaza acum acolo. Pentru mine e clar ca asa a fost sa fie (desi inca mai calculez si mi se pare incredibil!), m-am mai linistit, am depasit socul (caci am fost intr-un fel de soc, eram ca in transa, scriam, dar parca nu despre mine - l-am pus pe primul deoparte, m-am dus si am mai cumparat inca unul, tot doua linii, ma uitam ca proasta la el... si simbata dimineata am mai facut inca unul... liniile erau tot doua!)... Acum incerc sa iau asa cum a venit si ma straduiesc sa gasesc solutii ca sa-mi fac viata in jurul ultimei prioritati.
Problema mea acum (ca am rezolvat cu cursurile
) este ca nu am facut bineinteles nimic din ce am facut la celelalte sarcini, inainte de ele: nici analize, nici cura de dezintoxicare a organismului, nici odihna si evitat factorii de stres, nici acid folic, nici reparat ce mai era stricat in organism, nica... Nici eu, nici sotul! Acum, incerc sa repar cit se poate. Am intrat intr-o cura de dezintoxicare, adica nu maninc grasimi, am redus cafeaua la una mica dimineata, bag la greu fructe si legume proaspete. Si astazi ma duc sa-mi iau acid folic si vitaminele pentru gravide. Ca pina ajung la doctor pe 2 aprilie mai e... si apoi trebuie sa-l sun pe obstretician, sa ma ia din nou in evidenta. Am de facut analizele alea esentiale, pentru ca am peste 35 de ani (de fapt, mult peste...)
Deci, voiam sa le intreb pe fetele care au ramas cu al doilea si nu s-au pregatit poate ca la primul - Florentina, Monu, Androix, Crissu, Aurasa - de cind ati inceput sa luati acid folic si vitamine? Si ati mai luat sau facut ceva in plus!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Elisor cadastru se face de cate ori intervin modificari...ceea ce nu are legatura neaparata cu creditul ipotecar ... am aflat si eu asta cand am vandut apartamentul de 3 camere ...noroc ca l-a luat un prieten cu cash
Am gasit lapte pana la urma la Real numa ca a trebuit sa traversez tot orasul...am zis sa o mai tin pe Humana pana prin toamna...
Nelia stiu ca eu nu sunt printre nominalizate...am luat acid folic inainte de a o avea pe Delia cu 4 luni...am pierdut sarcina cu toate precautiile mele...si am intrerupt tot inclusiv ideea de a avea inca un alt copil...apoi s-a intamplat minunea cu Delia si am luat din ziua in care mi-a iesit testul pozitiv...la noi se numeau atunci Materna si erau vitamine pentru gravide si lauze...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Am inteles ca de acum nu se mai plateste cadastrul, au spus ieri la stiri.
Nelia, eu cand am aflat de bebe2 aveam deja 11 saptamani si abia in saptamana a 13-a am inceput sa iau acid folic si vitaminele prenatale, plus ca am avut si lipsa de fier si calciu si am luat supliment.
Ce o sa faci acum?... va trebui sa o intarci pe Tudora... offf imi amintesc cat de greu mi-a fost mie sa o fac, tocmai pentru ca am fost nevoita si nu pentru ca asha imi propusesem. Sper sa trecetzi usor peste acest episod, sa nu te lasi coplesita prea tare de emotii. 
Elisor, cred ca exista functia si in 8, du-te la edit - rotate si acolo o sa vezi ca un cesulet si ai optiunea angle, de acolo asezi poza in ce pozitie vrei tu.
Chiar acum am masurat-o pe Maya, are 89cm. E mult, putzin?
V-am pupat si am fugit ca iar ma pandeste Dan!
Tina, mami de
Patrick si
Maya