Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
elisor spune:
Mickyyy felicitari!
Tora pai cine-a zis ca trebuie sa renunti la bibe
? Nu cred ca e un timp limita pentru nici una din "bebelushisme". Eu am inceput campania antibiberon, pentru ca ma gandeam ca nu e va fi chiar asa greu tinand cont ca doar dimineata il aveam in program si deocamdata tine figura, cat priveste renuntarea la scutec la noi e cale lunga, nu sta pe olita, nu vrea nici la wc, vine si ne spune ca "pute" dupa ce l-a produs. Asa ca am tras concluzia ca nu e pragatita si mai astept...sa se faca mai cald.
As vrea sa renunt la suzeta, dar cred ca asta va fi cel mai greu dintre toate.
Cris noi avem cred cel mai mic picior de pe-aici, suntem intre 20-21, dar are 3 perechi de papucei mar.19 care-i vin perfect, i-a purtat si asta vara si inca ii vin. Nu vor sa-i mai raman mici ![]()
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Florentina G spune:
Salutare!
Si noi suntem pe aici, eu cu cafeaua in fatza... o beau citind si cand se termina intreb in stanga si in dreapta daca si-a bagat cineva nasul in cafeaua mea ca prea repede am ajuns la fund! ![]()
Elisor... citeam mesajul tau si deja ma vedeam si eu acolo, in timp ce citeam imi puneam si intrebari "oare primesc si copii mici?"... apoi deodata m-am trezit la realitate!!! Ce face grija din om!!!
Sa sti ca pe cat de urata pare arsura Mayei pe atat de usor i-a trecut. I-am dat cu iaurt - ai vazut la ce metoda s-a recurs sa-i distragem atentia - si apoi cu spray de arsuri, nu se mai vede nimic!
Poza am intors-o cu programul cu care vad pozele, ACDSee 9. Ma intrebai de inaltimea Mayei, habar nu am cat a mai crescut... maine mergem la controlul de trei luni pt. Patrick si o iau si pe ea cu mine la masurat si cantarit!
Laura, lasa ca nici eu nu mai fac poze cum faceam odata! Mayei ii faceam zilnic cand era bebe iar Patrick abia daca are cateva! Mersi de aprecieri... stiu ca arat ca un copil... asta mi-e felul, ce sa fac!
Chrisdun, si Maya traieste pe picior mare, acum poarta 23 dar sigur la vara trecem la 24!
Mikyyy, felicitari pentru examen! Cand intri in paine?
Elisor, Cornelia, Danelutza multumesc de aprecieri la adresa pozelor noastre
!
OanaC - cum a fost la cumparaturi? V-ati luat tricicleta?
Noi la capitolul olitza suntem codasii codasilor, n-am prins nimic - nimic pana acum!
De cand scriu la mesajul asta Patrick a tras doua reprize de somn iar Maya se dusese la culcare... si a inceput deasupra mea sa gaureasca cu o bormasina.... imi tremura papucii in picioare, pe bune!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
loreen spune:
Chris a mea are la labutza cred ca 21...are adidasi de la Geox 21 si ii vin bine,dar si ghete de la melania 22 si ii vin la fel de bine...iar la minimen 23...deci pana la urma alea care-i vin,ca fara piciorul ei nu mai pot lua ca ma pacalesc...
Tora cum este la munca?!Nici eu nu renunt la biberon...seara la culcare este mortala cum suge ...sacadat cu pauze pentru respiratie exact ca atunci cand era pui mic si neajutorat...o mai las macar pana -n toamna...
Cu oala n-am ce-i face...macar are bunul simt sa-mi spuna "mami cuca" sau striga "caca-caca" si se trage de body...insa ea zice caca si cand vede chiloti in magazin "tati-caca",adica sunt chiloti barbatesti...
Elisor chiar ma gandeam ca s-a deschis la voi vreao gradinitza bengoasa...si-apoi stai asa ce daca o ai pe Bibi in strainataturi ?!Doar ai vazut ca aici totul este on topic...ce-mi spuneai mai devreme?!Ca daca ma iau dupa cat vorbesc eu despre Delia ar trebui sa zic o zi da zece ba...
Mickyyy felicitari...
Eu am alt of mare acuma...aici se gaseste greu Humana Junior ...luam direct de la Vavian Braila insa s-au desfiintat si la Carrefour aduc o data si apoi pauza...si asta a mea bea in draci...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola,
Multumesc lui Dumnezeu ca Alexia face kk la olitza. Nu stiu daca rezistam sa o schimb si pe ea de kk. De obicei o punem dimineata la olitza. Daca nu face o lasam sa ne atentioneze ea. Nu a mai facut kk in pampers de aahhaaaaaa!!!
Flori, si la noi foreaza unul. Sa mor de inima nu alta ca abia am culcat-o pe Alexia.
Si ca sa imi fac de treaba va spun de ce m-am framantat atat cu bona. Ea era o tipa ok, cu experienta la copii (lucrase in cresa) si pe care Alexia o placuse in sensul ca a dat noroc cu ea la sfarsit. Dar..... ceva nu mi-a placut. Si poate sunt eu prea 
. deci:
- vai ce de jucarii are! (mor cand cineva caraie cand vede cate jucarii are fii-mea)
- vai dar ce putin mananca! de ce nu o fortati sa manance?
- vai dar de ce fortati memoria copilului? ii face rau! (tocmai ne jucam cu un puzzle de lemn)
- inca mai face in pampers!!!! trebuie dezvatata (asta sa zicem ca era un punct in favoarea ei dar nu mi-a placut tonul)
- si a mai zis ceva care pe mine personal ma deranja in sensul ca puteam intra in conflict cu ea la un moment dat - "imi cunosc indatoririle de bona". pai nici nu discutasem ce si cum!
in fine ... poate sunt eu zuzu dar mai bine sa o dau la gradi la toamna. pana atunci chiar trebuie sa scapam pe pampers.
Mickyyy, FELICITARI!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
saryta spune:
Florentina G -
pt. cele 3 lunisoare ale lui Patrick multi pupici din partea noastra 

.
Dati-mi si mie sfaturi cum sa o fac pe Sara sa nu-si mai suga degetul la culcare.Multumim anticipat.
Mai vb.
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
tora97 spune:
WAW!!! am vorbit cu ana la telefon! Ridicase celalalt telefon si mi o "pira" pe Thea...bey da ce debit aveeaaaaaaa... si ce tzignaaal!!!! nu ma puteam intelege cu sora sa!
Este prima oara cind vorbim la telefon.. ca pina acum doar ma asculta pe mine cum mieunam si faceam ca toate alea sa scot o vorbulita de la ea!!!
la servici e nashpa.. ca tocmai am postat la discutii generale un subect cu un coleg "dus" nou cazat in cadrul colectivului nostru
si in plus am senzatia ca am pierdut contactul cu puiul meu favorit! sa nu mai stiu eu ce mai pune la cale, ce boacane a mai facut!!!! si sa nu apuc sa o mai pup decit pe seara, de nu ma mai satur de ea!
Suferinta grea nu gluma!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
babygirl spune:
Micky, felicitari pt examen!
Monule, cum le gasesti? Imi place atitudinea ta. E bine ca stii ce vrei si ce cauti si nu le lasi coplesita, ci perseverezi. Mai cauta, pana la urma tot o sa gasiti bona pe care v-o doriti. Cred ca stiu ce a fost in mintea ta cand ti-a dat replicile respective. Nici eu nu stateam la discutii. Ma intreb cum mai ai rabdare sa le comunici diplomatic ca te poti lipsi de serviciile lor. Eu una m-am salbaticit de cand stau acasa. Pe cat eram de diplomata acum 3 ani, pe atat sunt acum de ascutita si transanta.
Chris, si Ema a inceput cu diminutivele,desi eu nu le prea folosesti. Dar le prinde. Smechera mica, o pun in pat la pranz si pt ca n-are chef sa doarma incepe:"Papi, papi, papiiiiiiiiiiii". Clar nu ii este foame, dar nu stie ce tertipuri sa mai gaseasca ca sa nu doarma, sa ma faca sa ma ridic din pat.:)
Elisor, hai sa-ti povestesc, ca-mi pica tare bine. Deci vindem! Sambata dimineata a venit clienta, a vazut ap., i-a placut teribil si mi-a spus ca ar vrea sa mai vina pe seara. Ne-am placut terbil, si cred ca si asta conteaza. A fost acolo un tele pozitiv, ceea ce si speram eu sa existe intre mine si viitorul proprietar. Prea erau precedentii "urati".Ma gandeam ca vine cu prieteneul, dar la pranz, m-a sunat agentul imob. sa-mi comunice ora si sa-mi spuna ca vine cu mama. M-am gandit ca este super ca are o rel. atat de stransa cu mama si ca vrea sa ii ceara parerea.Buuuun! Se face ora 19:00 si vin cele 3. Mama...ehehehhheee..!!! Am crezut ca nu-l mai vand din cauza mamei. :) Clar nu vroia sa-si lasa fata sa locuiasca singura, doar "ii era bine in vila, alaturi de parinti". In fine, trecem peste asta in speranta ca totusi mama va ceda, trecem si peste cainele vecinului care a inceput sa latre cum n-a latrat de 3 ani de cand suntem aici.
. Trecem si peste intoarcerea mamei care auzind cainele de pe casa scarilor a vrut sa se asigure ca nu se aude si-n casa. Negociem urgent, adica le spun eu cele 2 preturi cu sau fara mobila, schimbam cateva pareri relaxate si zambitoare si ne salutam respectuos, fara ca eu sa agenta (cum faceau ceilalti agenti) sa le grabeasca prin false afirmatii cum ca ar fi coada pe ap. asta. Duminica primesc vestea ca s-a hotarat. Am sarit in sus de bucurie, va dati seama. Azi mi-a mai facut o vizita agenta ca sa-i dau niste xeroxuri de la acte ca sa isi poata face dosarul pt credit. Asta va merge f repede pt ca viitoarea proprietara este chiar ofiter de credite. Mai este o mica problema, dar am inteles ca se va ocupa ea personal de asta. Cadastru avem, dar noi am dat jos peretele de la bucatarie dupa ce ne-am mutat, asta insemnand ca daca ea cumpara cu credit vor veni niste evaluatori care s-ar putea sa strambe din nas si sa ma puna sa fac alt cadastru. Dar sansele sunt 80% sa nu se ajunga la asta, sau daca da, sa se rezolve repede. Maine seara voi primi avansul, iar intr-o sapt, cand primeste si ea creditul, incheiem contractul. Mai ramanem o luna apoi ne mutam la mama. Dincolo mai tb sa asteptam cam 3 sapt pt ca proprietara acum isi face actele de succesiune si intabulare, dar avem incredere pt ca doar a fost vecina cu bunica sotului, se cunosc de zeci de ani, il cunosc pe Mihai de cand era el mic. Ne mutam la mama mea pana ne luam autorizatiile de la primarie pt modificarile ce vrem sa le facem, apoi dureaza cam 3 luni renovarea. Il luam sef de echipa pe unchiul lui Mihai pt ca noi nu vom avea timp ca acum 4 ani sa ne ocupam de toate. Il luam pe un prieten de-al meu care are firma de instalatii sa ne faca instalatiile, asa ca din pct asta de vdr suntem linistiti. Cautam un parchetar bun pt ca vrem sa refacem parchetul care este in casa. Vroiam laminat, dar investitia este prea mare pt ca tb scos cel vechi, pusa sapa (cam o betoniera!!!!)Plus ca e fain parchetul de lemn, nu? Daca stie cineva vreun maestru parchetar bun, let us know!!!Asadar, intr-o luna incepe nebunia! Tot cam pe atunci incep si eu munca, deci sa vezi distractie! Noroc ca din 15 iunie intra mama in vacanta. Nu va fi usor, dar la toamna sper sa le fi aranjat pe toate, sa ne intram intr-un ritm normal si mai relaxant. Pana atunci bona, mutat, decorat, locuit cu mama, muncit. Vai de pielea noastra!:) Dar sunt happy!
Mickyyy spune:
tora, am citit subiectul cu colegul nebun....n-aveti decat 2 variante, fie ii platiti cu aceasi moneda si mergeti la sef cu para din orice rahat fie cat de mic, fie il ignorati si va continuati treburile ca si cand el n-ar exista. Iar daca mai are accese de furie cu smulsul boxelor, spuneti-i ca exista un numar de urgenta, 112, si politia de proximitate cu asta se ocupa. Sau bagati ceva cu protectia muncii la birou, spuneti-i ca aveti pile la protv si aia abia asteapta un nou subiect pentru stirile de la ora 7...chestii de intimidat, s-ar putea sa dea rezultate.
Nu stiu...ma bag si eu in seama, ca din fericire n-am avut de-a face cu asemenea colegi pana acum la birou, si atmosfera e destul de destinsa.
Oricum, io am alte probleme la serviciu, si deja m-am apucat sa-mi caut job, ca mi s-a acrit pana peste urechi.
monu, felicitari pentru olita, noi n-o folosim decat ocazional (eventual cand face si malina pe ea, dar cum malina face la WC de obicei....concluzia e ca n-o prea folosim). Oricum, mai are timp sa renunte la pampersi, malina a facut-o dupa 2 ani.
babygirl, succes cu mutarile ma bucur ca ati reusit sa vindeti pana la urma.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
loreen spune:
Saryta eu nu-ti pot da sfaturi dar iti spun cum am procedat eu...cand am considerat eu ca e cazul sa renunte la deget,adica cam acum veo 2 luni de zile, am inceput sa-i repet periodic sa-si scoata manutza din guritza ca-i fetita mare si este inestetic si neigienic ...as fi vrut sa o iau cu fraze mai simple gen e rusine ,c urat ,dar am zis sa-i zic adevarul
...la inceput protestele au fost vehemente...si mi-am dat seama ca va dura mult timp pentru ca la ea este deja tic si nu mai are nimic a face cu nevoia de supt...si am tinut-o tot intr-o observatie si eu si femeia si toti ceilalti din jurul ei...ziua nu-l mai suge,seara la culcare imi incearca atentia,dar peste noapte slabe sanse sa nu si-l bage in gura,mai ales ca este cum spuneam anterior tic...probabil ca noaptea va mai dura ceva vreme pana s-o dezvata...
Dar asta a fost metoda mea...si nu te gandi ca nu am avut si nu am proteste si acuma...dar eu is mai perseverenta
decat ea...
Monu io-i tragam si una peste bot la faza cu fortatul cu mancarea...eu la a mea nu i-am zis nimic din ce are de facut...am lasat la latitudinea ei sa-si coordoneze activitatea cum vrea...i-am spus care-s tabieturile Deliei, preferintele culinare sau de somn stiind clar ca va face cu ea ceea ce refuza cu mine.Si asa a fost...intamplarea face ca lucrurile merg imbucurator de bine...
Adina
FELICITARI SA FIE INTR-UN CEAS BUN... 
la noi a fost problema cu intabularea din cauza modificarilor,chit ca am avut aprobare...norocul nostru ca l-a cumparat cineva care ne stia si am apelat la aceeasi agentie imobiliara...pentru asta nou nici acuma nu ne-a sosit autorizatia ...
Daca poti pastra prchetul de lemn e mai bine...eu am din cel clasic si este mai frumos,mai calduros si nu floscaie...
Tora cand am inceput si eu munca la fel ma simteam...am vrut dupa o luna sa renunt si sa ma reintorc in cresterea copilului...dar am perseverat si acuma chiar astept sa ajung la munca sa-mi beau cafeaua in liniste...dupa 3 luni vei vedea altfel lucrurile...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"