Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am gasit gradinita perfecta, care mi-o primea pe Bianca si de maine, patuturile atat de mult mi-au placut mai ca-mi venea sa ma-ntind un pic, sala de mese parca era o sala de bal, cocheta, cu oglinzi, ii schimba si de scutec, cei mititei erau oarecum separat de grupele de gradi, preturile sunt mai mult decat acceptabile, desi e privata, DAR, ca trebuie sa fie si-un dar, e situata langa un centru de lanasare a rachetelor in spatiu (chiar am vazut una si m-au trecut fiorii) si al doilea DAR...toate astea au fost visul meu.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisooooooorhai ca eram cu ochii cat cepele la ce gradinita ia gasit:)))
Legat de leagane nu cred ca e cineva sa nu fi stat in ele in parc dar cand sunt doar doua amarate si sta un cpil si se uita cum d-zeu sa nu te enervezi? In Tineretului sunt o gramada si stau adolescentii buluc pe ele dar tot gasesti si unul pentru cpil daca vrei sa il dai.
Loreen, uite vezi cine are viata sociala cu copii? Foarte frumos, noi inca nu ne-am urnit sa facem asta Sa vezi ce mama de bataie iti dau io ca nu raspunzi la telefon.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Florentina m-am amuzat copios vazand asta , ce urata arsura a avut, cum s-a vindecat, a ramas urma, nu?
Maya are un par foarte frumos, e o fericita. Cum ai reusit sa pui poza pe diagonala?

Cornelia touche! Stefanului vorbaret si amuzant, mi-ar place un ginere ca el, cred ca s-ar potrivi cu serioasa mea.

Mergi la inceput

Adina felicitari!!!! Cand ai timp povesteste-ne cum a decurs vanzarea si care e pasul urmator, ati gasit ce sa cumparati sau urmeaza o perioada de cautari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

da, eli, vindeeeem! va pove mai multe pe la pranz, cand doarme piticul. acum o duc in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Nelia, felicitari si sa fie intr-un ceas bun .

N-am citit mai nimic, am rasfoit doar ce s-a scris, curioasa sa vad rezultatul neliei de la test, , ma duc sa lecturez si revin.
Desi inca stau prost la capitolul timp liber, am scapat de examen (l-am luat!) insa trebuie sa-mi aduc la zi lucrurile de la birou, ca le-am lasat de izbeliste saptamana trecuta din cuza invatatului.

Pupici si revin mai spre seara!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata si de la noi!

Dupa cum va asteptati, n-am citit nimic din capitolul noi, si din cel vechi tot pe sarite...

Emi a inceput sa ceara bib cu lapte la pranz, inainte sa adoarma . Mananca bine, ieri a halit la peste de am crezut ca nu ne mai lasa noua nimic . Bine, asta pentru ca noi nu prea ii dam peste... In rest, vorbeste si vrea mereu la copii, dar cand vede unul se duce si il impinge I-am tot explicat si ii explic de fiecare data cand da sa faca asa, dar nu pricepe. Ufff. Ii place la nebunie sa se joace cu nisip, si are un intreg arsenal. Mai nou isi ia lopetele (altele decat cele de nisip) in cada, si le foloseste ca sa arunce cu apa peste tot

La capitolul vorbire, cred ca a intrat in perioada diminutivelor. Pune diminutiv la totoate substantivele pe care le stie

Am fost ieri la Baby Expo la modul veni-vidi-roiu' ca sa luam incaltaminte de la Hokide. Noi luasem anul trecut o pereche de pantofiori marca Hokide, piele pe interior si pe exterior, cu care Emi s-a impacat tare bine. Asa ca acum am urcat direct la etaj, la standul lor, si ne-am facut cu 2 perechi de pantofi (65 ron fiecare) si una de sandale (60 ron).
Copilasii vostri ce masura poarta la pantofi?. Eu i-am luat 23 (sandalele si una din perechile de pantofi) si 24 (cealalta pereche de pantofi). Asta iarna a avut ghetute 22 (de la BebeTom - dar ca marca nu mi-au placut prea tare, mai ales ca se jupoaie culoarea de pe ele ).

In rest, am dat o tura rapida la Coco (nu mi-a placut nimic) si in sala mare de jos, de unde m-am procopsit cu o palariuta Z (21 ron) si o rochita (nu stiu sa va zic numele magazinului, stiu doar ca ii gasesc in Unirea). La 11 eram deja inapoi la copil, care ramasese cu ta-su in parc

A fost cineva la Ikea ? Cum vi se pare ?

Sper sa plecam sambata la munte, poate mai prindem branduse inflorite...

Sa aveti o saptamana frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Chris Dun, eu am prins branduse inflorite si pe 2 mai acum vreo 5 ani...Erau superbe!

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Trebuie sa renuntam la bibi?????!!!!! Da nici prin cap nu mi a trecut! Noi inca bem unul dimineata pe la 6,7 si seara la nanitzu! Chiar tb sa renuntam la el?

Si cu olitza cum va descurcati? Ca nici eu nici bona nu o prea scoatem la capat.. daca o punem pe oala dim si la prinz face daca nu... nu ar spune fereasca Sfintu! Dupa ce face, cind o duc la baie imi tot arata cu palmuta peste fundulet "Na! Na! Caca! Na! Na!" dar atit! Voi, cum reusiti?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pe Andrei il prinde din greseala bona cu cate un kk la olita, nu face la ore fixe, nu spune decat dupa ce face. Daca se prinde bona ca "coace" ceva il pune pe oala si face, altfel, bate pampersul dupa aceea ca sa spuna ca a "produs" ceva.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput