Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
Pe mine ma seaca la lingurea cand vad ca baga tot in ea si dupa un timp le scoate, eu stau linistita ca a mancat fata si cand colo e ca o vacuta care rumega si dupa aia le scoate si le mai gasesc si prin diferite colturi din casa. In seara asta asa mi-a facut cu carnita de pui in schimb i-a sutit lu' tasu un carnat 
A inceput sa-i fie frica de caini si asta nu-mi place, ea care pana acum isi vara mana in botul cainilor acum a inceput sa tipe "au" cand ii vede.
Si tot la bile negre trec si nervii ce-i are, daca ii iau din mana ceva sau nu o las sa faca ce stiu eu ce, se uita in jur sa vada ce-ar putea sa traga, sa arunce, sa tranteasca si isi strange pumnii si tipa pana se face rosie ca racul. Eu stiu ca e perioada cand sunt tot mai independenti si-l iau pe "nu" in brate, dar de unde nervisosrii astia nu-nteleg.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
E vreo legatura intre hokide si melania? parca amandoua sunt facute in vestul tarii, pe la Oradea.
Bebetom cine il face?
Bianca (13.06.2005)
gabitzam spune:
Bebetom cred ca sunt turcesti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Mi-am propus sa fac tot posibilul sa tin pasul cu voi altfel pierd contactul cu grupul si incet incet dispar...sper sa-mi iasa figura...
Elisor era cat pe ce sa te intreb de unde stii de teatru,dar probabil a zis Oana...insa cum nu am resuit sa recuperez raman doar la statutul de a lua de-a gata...
A stat Delia smirna...a dansat,a aplaudat...ii place foarte tare...e a treia oara cand vin cu ea...si ca sa nu-mi ies din mana mergem si saptamana viitoare la "Fata mosului si fata babei" (sau invers?!)...dupa amiaza am fost impreuna la bile ... s-au chitatit astea mici intr-o veselie...apoi am luat-o prin Mall la cascat ochii...nu stiam dupa care sa alergam mai repede...ba trageau de etichete,ba de cravate,apoi mai agatau cate-o curea in mers...caterinca curata...io-s mai nevricoasa de felul meu si ma stresam de comentariile vanzatoarelor...dar pana la urma astea mici sa se simta bine...
P.S. aici este un magazin care se aprovizioneaza cu incaltaminte de la Melania la niste preturi foarte bune...daca vrei ceva ne oferim sa va rezolvam...
Monu daca inima-ti spune ca nu-i bine atunci e o decizie buna,desi daca nu am apucat sa citesc nu pricep prea multe...insa stiu prea bine cum functioneaza instinctul...nu a fost sa fie asta...banuiesc ca mai cauti...
Am fost sambata la Varna la Metro si am venit de-acolo plina de draci pe comertul romanesc...am gasit produse pentru copii,altele decat sunt la noi din gama Nestle si imi venea sa iau ca taranu' tot raftul...si pampersi mai ieftini decat la noi,altfel se servetele umede de la Nivea de o calitate superioara produselor noastre,in schimb nu au Humana,predomina Nestle si Hipp,ici colo Milupa...nu mai zic ce gama diversificata de dulciuri pentru Paste si din cele mai bune...am aruncat un ochi si la mancare...sub noi la preturi...
facand un calcul cat de cat am tras concluzia ca merita un drum pe luna pentru consumabile...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Pupici!
Laura, cine crezi ca vroia s amergem sambata sa facem piat la Metro in Varna
? Doru. Doar ca eu am preferat sa merg la birou
.
Noi ne-am spart buzele in seara asta. Intai Stefan, s-a urcat pe un scaunel si a cazut cu barba de dulap. A urlat, i-a curs sangele suvoaie, s-a linistit... ne-am dus la culcare. Dupa o zvarcoleala caracteristica am aprimit un picior in gura, de am crezut ca raman si eu fara dinti ca Lili
. Doar buza a fost avariata, dar rau de tot. S-a speriat si Stefan si mi-a zic ca mi-a dat sangele ca si lui, m-a pupat si mi-a promis ca nu mai face niciodata.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
M-am documentat, ai dreptate Fran sa fii fan bebetom, sunt superbe produsele lor, da, sunt turcesti, dar nu turcisme.
Laura pai si aici e peste tot melania, doar preturile sunt, zic eu, maricele. Oricum are incaltaminte suficienta si cred ca voi astepta pana-n vara sa vad ce-o sa gasesc in olanda, doar ca ma mananca palmele sa-i mai cumpar ceva.
Au ajuns sa interactioneze fetele? Da, Oana ne-a spus de teatru.
Cornelia nasol ce vi s-a-ntamplat, imi pare rau, au fost probabil lovituri accidentale. 
sa va treaca!
Eu sunt uimita de Stefan al tau, nu atat pentru ca intelege ca asta face si Bianca dar exprimarea ma uimeste, cred ca intelegi perfect tot ce spune.
Laura am avut si eu sincope pe forum si cu cat trecea timpul cu atat mi-era mai greu sa-mi "intru-n mana" si mi-am zis ca am de ales ori sa tin pasul ori sa abandonez, dar acest abandon inseamna la un moment dat...ruperea, mai ales in cazul meu care nu mai am pe nimeni din Bv care sa ma tina la curent cu ce-i pe aici.
Ma gandesc ca daca voi incepe serviciul si n-o s-o mai am pe Bianca langa mine sa nu apara ruptura, ca practic nu as mai avea motiv sa intru decat sa va citesc pe voi, dar visez la anii ce-i vom parcurge impreuna, fie si numai virtuali.
Vorba lui Tuca "tineti aproape"!
Numai bine!
Bianca (13.06.2005)
Florentina G spune:
Salutare!
Si noi ne-am plimbarit prin mall azi, m-a alergat Maya de mi-au sarit capacele, am mers si la locul de joaca unde s-a maimutzarit vre-o ora iar cand am ajuns acasa a cazut lata.
Pe Patrick l-am lasat cu mama, am mers numai intre fete, cu doua foste colege cu care nu ma mai vazusem de mult.
Am pus aici cateva poze!
De bine ce vorbeam de Sturbucks ieri, am vazut anuntz ca se va deschide in Plazza, deci clar nu se va merge pe stilul de afara unde gaseai cafeneaua la orice coltz de strada.
Androix, pe de o parte ma bucur ca s-a intamplat asha, adica sa ajungem in stadiul in care abia ne ajutam pe noi, ca altfel se scurgeau resurse putzin cate putzin si era mai greu sa-i dezvetze. E poveste lunga la noi - nici nu vreau sa ma mai gandesc. Bineinteles ca nu sunt impotriva sa ne ajutam familia cu cat ne sta in putiintza insa nu in conditiile astea cand Dan a lucrat afara ani buni trimitzand toti banii acasa si ai lui au considerat banii ca un ajutor venit pentru ei... nu au pus nimic deoparte iar lui i se parea ceva firesc.
Nelia, stai calma si nu te mai gandi cum vor percepe altzii situatzia in care sunteti. Nu traitzi cu prietenii si nici cu ceilalti membrii ai familiei voastre in casa. Fiecare se duce seara la culcare gandindu-se la problemele si la casa lui, fiecare traieste dupa bunul plac si nu are dreptul sa critice sau sa comenteze decizia voastra chiar daca o fac cu bune intentii.
Cornelia,
pentru cei doi accidentatzi la buza!
Laura, buna hotarare ai luat, sa nu vrei sa ne parasesti...
Nu ati facut poze azi? Mi-e dor sa va vad!
OanaC - de ce spui ca esti grasa? Mie nu mi se pare! Eu vroiam exact lapte din ala sa-mi fac un fel de cafe latte cum obisnuiam sa beau odata! Desi la cate feluri de lapte condensat exista nu cred eu sa-l nimeresc tocmai pe cel cu aroma de care mi-e pofta!!
Elisor, am vazut eu ce leagane tepene sunt in parcurile voastre, nici nu se compara cu ale noastre. Si eu m-am dat
si abia astept sa repet figura!
Cele de care vorbeste Clara (daca sunt alea din parculetzul de la intrare, in dreapta) sunt vai de ele, plus ca mi se pare destul de urat gestul doamnei care a tzinut leaganul ocupat in timp ce copiii asteptau pe langa ea ![]()
Ma duc si eu la culcare ca sta Dan si ma pandeste... de cateva zile sta noptile pe messenger cu unii de la o firma din Brasov care ne fac site-ul pentru agentzie.. azi i-au promis ca il termina... va arat si voua maine daca e gata!
Noapte buna!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Cornelia spune:
Imi propusesem sa ma duc la culcare inainte de 12, dar nu mi-a reusit. Ma asteapta o sapt. grea, asa ca nu stiu cand mai scriu.
Florentina, v-am vazut de curand pozele din nou. Ce scump si rotofei e Patrick!
Elisor, am mai vrut sa iti spun o data. Stefan vorbeste mult, e adevarat, de ma uimeste si pe mine ce cuvinte foloseste, ce propozitii face, dar sa nu crezi ca vorbeste foarte clar. Lumea din jur are de multe ori nevoie de traducatori
.
Mai de mult ziceai ca are simtul umorului. Pai umorul lui e absolut involuntar
. Sa vad daca imi amintesc vreo "gluma" acum.
Aude galagie afara si intreaba cine e. Maria ii spune a venit ori tati, ori bunicul, ori Adi. Intra tatal meu pe usa si el zice: a venit ori bunicul ori bunicul.
I-a crescut parul si Doru ii spune ca trebuie sa il tundem. El pune mana in cap si zice: Nuuuu! M-am tuns o data!
Si inca una, mai veche
: statea cu capul pe stomacul meu, care a scos un sunet
. Se ridica si se uita inocent in ochii mei: Mami, ce faci? partz? Ai kk? si da sa ma verifice 
Noapte buna! Sa aveti o saptamana excelenta!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Buna dimineatza...
Inceputul e promitator la mine...la 9 am sedintza asa ca pana atunci ma lafai la o cafea...
Cornelia nu vreau sa-mi imaginez cum arati cu botul franjurat...la astia mici stiu cum arata ca har domnului Delia mi-a aratat in diverse ocazii...eu cand eram mica am muscat-o pe mama de cot in asa hal ca a trebuit sa o coasa si sa-i faca si un tetanos ca cica muscaturile de om is mai periculoase ...
Magazinul de care-ti ziceam este vis-a-vis de Antoniade, Douceur se numeste...
Elisor fetele au socializat mereu,numa ca de-acuma incep sa se indemne una pe alta la diverse...ieri stateau la Steillman,unde nu intra nici dracu din cauza preturilor si tipau una la alta ,adica faceau concurs, spre disperarea vanzatoarei...
Flori sa vezi ca eu nu am mai facut poze de nu mai stiu cand,noroc cu Oana ...insa ieri am plecat amandoua fara aparate...in schimb am vazut-o pe Maya ....neschimbata si tu la fel...sa mor de zici ca ai doi copii...
Nelia inafara de soacra si nici ei nu cu foarte multe cuvinte,nu as da explicatii nimanui...as aduce vestea la cunostiinta lor ca un fapt intamplat si atat...ca doar e problema vostra intima si decizia este strict a vostra...mai dificil putin cu Agata,iar aici iti tin pumnii...
Aurasa cum mai esti cu mancarimea?!
Ioana ai rupt targu-n doua?!Daca eram si eu in Bucuresti cred ca faceam concurenta...dar mie-mi vine randul saptamana asta cand merg cu Lili ca vine coccodrillo...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"