Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, daca devii star member pe dropshots poti sa pui cate filme vrei de orice marime.Este 4.92$ pe luna.Noi asa am facut si am pus o gramada de filme si poze pt ai mei si pt prieteni.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor eu am avut ochii albastri pina la 15 ani cind mi-a venit ciclu, dupa... au capatat culoarea verde. De fapt eu uram culoarea albastra, pentru ca aveam ochii ca tata, cu care nu ma prea intelegeam, iar dupa aia s-au facut ca ai lui mami

Cuscra lasa-l mama pe Dragos, o sa se dezvete de biberon si de fapt nu-i prea grav, el trage la biberon, iar Isabella la tite . Pe mine ma obsedeaza pampers-ul, dar cum apare caldura, cum ma pun pe treaba si sper sa scapam.

Florentina am mai vazut o data pozele, imi amintesc ca le-am admirat, dar astazi m-am mai delectat o data.

Monu felicitari pentru taticul-mamic. Al meu l-am pus o singura data sa_i schimbe pampersul ca facuse kk, si i-am gasit pe amindoi unsi, Isabella murdarise si hainutele.

Mygirl si a mea infuleca, baga in gurita foarte mult, de n-are loc nici sa mestece. De grasa nu-i grasa, ca nu papa piinita, carnita o papa fara nimic.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, eu am intrat o singura data in McDonald-ul de acolo, ca sa fac pipi - nu mi s-a parut cu nimic special, nici loc de joaca nu are sau eu cel putin nu am vazut. Cind era Agata la gradinita Dawson, la inceputuri, ii duceau o data pe luna sa ia prinzul, pina s-au scandalizat parintii si s-a renuntat. Fetele mele nu au mincat niciodata la McDonald's-uri, iar eu imi mai luam cite o inghetata sau o cafea, dar de cind am descoperit alte locuri cu cafele si cu inghetate nemaipomenite, nu am mai mai intrat prin ele. Voi intra luni sa vad prin ce poate fi inedit! Singurul lucru pe care pot sa ti-l spun este ca, intr-adevar, se afla intr-o piata interioara, Place Alexis Nihon, care poate fi considerata inedita in Montreal, sau daca nu chiar inedita, sigur e deosebita. E frumos colorata, luxoasa, cu magazine renumite, cu un design interior interesant, chiar si piata are o arhitectura deosebita... eu pe acolo imi satisfac pofta de a privi (spun bine privi, ca de cumparat mai rar) si incerca tot felul de chestii de prin magazine.

Loreen, deocamdata nu as numi curaj ce am facut noi, mai ales ca, sincera sa fiu, daca nu s-ar fi intimplat, eu tot as fi tras de timp pina sa hotarasc daca mai facem sau nu unul. I-am cerut sotului ragaz pina in toamna, sa ma mai gindesc, sa vedem... nu stiu zau daca as fi avut curaj sa o iau prin hotarirea mea 100% de la capat. Asa... asa a fost sa fie. Pina si Octav aseara mi-a spus ca daca a venit asa aceasta sarcina si iese tot fata, e clar ca cineva a vrut sa ne convinga o data pentru totdeauna ca nu ne e dat sa avem si baiat (in sfirsit, sper sa-l tina!). Cineva spunea mai sus de familiile cu trei copii, ca cifra trei e benefica... ei, de asta mi-am dorit eu trei copii, pentru ca undeva, cindva, citisem ceva de genul asta si mi-a ramas agatat in minte, iar daca cineva ma intreba citi copii vreau sa am, raspundeam invariabil ca trei (asta inainte de a avea copii!) Deci, curajul e sa-i cresti, ca de facut se fac repede... chiar prea repede as putea sa spun.
Florentina, problema cu soacra mea e mai delicata, ca ea ne-a tot dat bani, cu banii ei am venit aici (ma rog, am avut si noi, dar nu am fi reusit daca nu ne dadea si ea), le-a pus o gramada de bani fetelor in conturile de studii, ne-a facut un cont unde tot aduna bani pentru noi... Si nu are bani, e la pensie si munceste de-si sar ochii din cap, traducind carti si toti banii (ca ei, adica lor, ca e si tatal lui, le ajunge pensia sa traiasca, sint foarte modesti). Mai are o sora, dar e casatorita destul de bine cu un englez, acum sint in Spania, deci ei nu are de sa-i dea. Si i se rupe sufletul de noi, ca traim de pe o zi pe alta si nu avem nimic. Si in loc sa ne luam casa, sa mergem in vacante, noi tot facem copii. Si are dreptate, sa stii, in felul ei, de pe pozitia de mama, ii dau dreptate. Singurul lucru care ma face sa-mi fie groaza sa dau ochii cu ea, este ca atunci cind a venit aici sa ne ajute cu Agata, eu fiind ocupata cu Tudora, ne-am certat si mi-a spus ca ea nu cred ca Octav isi doreste copii, ca eu sint cea care ii vreau. Stiindu-l cum era Octav cind l-am cunoscut, inainte de primul copil, cind nu-si dorea biologic copii (si acum nu se mai opreste), cum as putea eu sa o conving ca, desi si eu vreau, la al doilea si la al treilea impulsurile au venit mult mai mult de la el decit de la mine!?! Si mai avem si prieteni buni, ai lui, care il cunosc de cind era mic si carora tot nu le vine sa creada ca el e cel care doreste sa aiba copii... Si cum el nu se oboseste sa explice prea mult aceste lucruri, fiind foarte scump la vorbe, spune o data, nu s-a inteles... sa le fie de bine, eu ramin cu explicatiile! De fapt, nici prietena mea cea mai buna, cu care am o relatie nemaipomenita, nu intelege de ce sa vreau mai mult de un copil. La al doilea i-am explicat, a inteles... acum nici eu nu stiu ce sa-i mai spun... pentru ca desi s-a intimplat, ea stie ca ne doream si al treilea, iar Octav cind a fost in tara i-a zis sa incerce sa ma convinga sa mai facem si un baiat... iar ea a sarit ca arsa in sus si... au avut o discutie mai aprinsa... Nici nu i-am spus! Si cred ca nici nu-i spun pina cind nu ajung acolo. De fapt, in afara de voi, nu am spus inca la nimeni, de teama reactiei lor! Singurii care stiu ca se vor bucura sint nasii Tudorei, Carmen isi doreste o fetita (si ei ii voi spune astazi, cind mergem la spectacolul Agatei), iar sotul ei mai vrea inca doi baieti pe linga Tudor (sotul meu e rezonabil, zic eu!). Numai ca ei, fiind mai tineri, nu au inca 35 de ani, au decis ca intii termina scolile, isi iau casa si apoi se pun pe facut copii in continuare. In rest... toti ne vor privi cu scepticism si aici si in tara. Si de data asta le cam dau dreptate!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Nelia, felicitari si o sarcna usoara! Am aflat vestea de la Andutzy ca ne-am intalnit la targ dar abia acum am avut si eu loc de tati la taste. Uite ca mai faceti un pui, sigur va fi baiat
Fran, bebetom da, uitasem, am vazut acasa pe cutie si mi-am amintit si de ceilalti, primigi, dragute dar scumpe frate.
LA melania am crezut ca voi gasi preturi mai bune fata de magazine dar m-am inselat. In final i-a mai luat o prietena o pereche de sandalute de la hokide, pe urma am vazut si alte modele frumoase, peiel si la 60 de lei. Deocamdata ne ajunge.
Ah, i-am laut un dres in dungi alb cu negru si cand i-a vazuta a zis: zeba:))

Azi am fost in parcul CArol, frumusel dar se racoreste repede dupa amiaza. Am dat-o si in leagan si cand a vrut sa o opresc a venit un baietel de vreo cinci ani langa noi si l-am intrebat daca vrea sa se dea si el. S pustiul imi zice: "mai e un leagan" si imi arata in spatele meu. "Si de ce nu te duci acolo?" l-am intrebat. LA care pustiul zice: "E o doamna in el". L-am lasat pe copil sa se dea in leagan, mama lui il bombanea ca a fost urat sa ne dea la o parte - oricum plecam - si tipa din celalat leagan se da jos si ne intreaba daca vrem sa o dam pe teotora in leagan. I-am spus ca nu e firesc sa puna astfel de intrebare, ca nu are vasrta la care sa mai stea in leagan - mai avea si o tona tipa - ar fi dat ea sa zica ceva dar i-am taiat-o scurt. Am si comentat ca nu are ce invata copilul de la ea. Avea un baietel de cativa ani care se juca in nisip. Dupa ce ca sunt numai doua leagane se mai gaseste cate una sa stea cu nesimitre si copii sa dea tarcoale. Mor de oamenii astia. Sotul ei era la vreo zece metri dar nu a comentat nimic, mai era si o doamna mai in varsta, mama sau socra probabil.

In sfarsit, plimbarea a fost grozava, caldut si nu prea mult curent, in Tineretului e super curent, ne-am simtit bine.
Va pupam!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sa nu dati cu rosii dar instinctul meu de mama imi zice ca ceva nu e ok si prin urmare am zis pass la bona.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Monu, bine ai facut! Exact asa fac si eu, cind simt ca nu e bine, de obicei se dovedeste ca nu este.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura cum a fost spectacolul, le-a placut mandrelor? Chiar au rabdare pana la sfarsit?

Clara poate crezi si despre mine acelasi lucru ca despre tantica aceea daca-ti spun ca si eu ma dau in leagan, la insistentele Biencutei care imi arata leaganul de langa ea si-mi "cere" sa ma dau. Adevarul e ca imi place si mie, dar nu cand sunt copii in preajma, iar daca sunt ocupate si vreau s-o dau pe Bianca ii rog pur si simplu sa-mi dea voie.

Monu pai ce sa mai discutam, instinctul de mama e sfant, felicita-te ca il ai atat de pronuntat.

Nelia ce sa zic, n-am vazut documentarul pan'la capat, cand a ajuns la cel de pe Atwater a tb sa inchid, dar vazusem tot unul din Canada, ceva mai la nord, care era intradevar superb, avea loc de joaca imens, cum e in maluri. Eu merg cu Andreas cam o data pe luna la Mc, consider ca tot ce nu-i exagerat n-are ce dauna.

Ralwka multumesc de comentarii ! Voi ce mai faceti?

Adina cum a fost seara trecuta, ati incheiat afacerea au ba?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Ma doare capul de mor, iar Eva s-a trezit la 6am azi si la prinz a adormit cu urlete, zbieraturi si tras de timp, abia la 2pm
Imi vine sa urlu, iar cind se trezeste printzesa trebuie sa mergem sa probam niste tri(bi)ciclete pentru ea, ca a venit primavara.

Vorbeati de mincat. Si Eva maninca o gramada, la fel cum spunea si Oana de la mare, isi indeasa mincare in gura de nici nu o mai poate inchide, nu stiu cum reuseste sa mestece, dar de multe ori am prins-o ca nu mesteca. Parca i-ar lua cineva mincarea si nu apuca sa manince deajuns Dar vad ca nu se prea depune mare lucru pe ea.
Iar azi, de la 6:30am pina la 12:30 (cind am inceput batalia de culcare), a mincat asa: 240ml lapte, 1 mar, 2 prajiturele de oatmeal cu stafide si nuci, 1 cutie de brinza de vaca (cottage cheese), 1 felie de piine, 1/2 rosie mare, 1/2 ou, 2 cirnaciori la cuptor, de marimea degetelor, iar piine, ceva ceapa si la 12:30pm lapte 160ml; cind am pus-o in patut la ea a inceput poezia "eat food, eat food!!!" In total, a mincat mai mult ca mine pina acum!!!

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Gataaaaaaa, a dormit 1 ora si s-a trezit!!!! Imi vine sa-i dau somnifer, ca nu mai rezist!!! Bine ca e si taica-sau acasa, ca o luam la bataie daca imi facea numai mie fazele astea!!!

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Flori, eu am o gramada de cutii de lapte de-ala, ca il folosesc mai peste tot la gatit: prajituri, supe-crema, felul 2 de mincare cu legume, budinci si multe altele .... Nu gasesti half & half sau cream (lapte care este, de obicei, in sectiunea cu lapte obinsuit)?

Gata, am fugit, ca don'soara mea nu mai vrea sa doarma si trebuie sa mergem sa ii mai cumparam ceva de distractie.

Poze cu Eva

Mergi la inceput