Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, e grea desprinderea de copil, chiar daca ai avea parte de bona perfecta, de Mary Poppins in persoana. Lasa-i un pic de libertate bonei cu Alexia, suprevegheaza si indruma unde e cazul, dar daca nu o lasi pe Alexia in grija ei, nu o sa aveti succes.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, ai mare dreptate. mi se strange inima dar trebuie sa incerc.

si acum sa va arat o "MAMA EROINA"
MAMA EROINA

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Nelia FELICITARI!Sa ai o sarcina usoara (daca asta e diferita de celelalte doua sigur e cu putza)si bb sanatos.

Elisor vazut PlayboySUPERBE!Iara felicitarea ...fara cuvinte

Monu nu-ti mai face atatea griji.Sigur o sa aveti noroc de data asta si o sa vezi ca o sa fie bine.DD le aranjeaza pe toate asa cum trebuie.

Adina bafta la negocieri.Sa fie asa cum va doriti voi si sa obtineti cel mai bun pret.

Era sa uit Bea.Mama ce-am mai salivat la Poienita ta.Daca ai timp baga si la mine reteta s-o fac de Pasti(o sa rup gura targului cu asta)

Fug la treaba ca acusi imi vine odorul din plimbari si eu n-am facut nimic.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

stiam ca am mai uitat ceva...
Monu tare bine-i sade mamei eroine cu cravata la gat si biberonul in gurita copilului.Eu am si uitat cand a fost Dragos asa.

Andutzy cum mai esti cu maseaua?Ai rezolvat-o?

Laura iarasi ai disparut?

Operatiunea "fara biberon" a fost un ESEC total.Refuza suc,lapte, ceai.Apa e singurul lichid care-l accepta din "orice altceva" decat biberonul.So, ne-am intors de unde am plecat.
De data asta chiar ca dispar.la toata lumea si o zi cat mai frumoasa.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ufff.. tocmai ce am pierdut un mesaj lung... reiau!

Nelia - asta este si baiul socrilor mei, ca nu am facut si noi averi ca altii si ca ne-am pus pe facut copii intai. Repeta la nesfarsit "daca asha ati gandit-o voi"... si asta pentru ca le este greu acum cand nu mai primesc nici un ajutor de la Dan care i-a intretzinut de cand avea 18 ani. Si sunt oameni tineri, in putere....nu mai spun nimic...!

Elisor, am vazut pozele cu Bianca si m-am tot tzinut sa-ti spun ca mi-a placut la nebunie mutritza ei de copil cuminte lafaindu-se in sezlong... insa ceva o tradeaza, nu stiu ce, dar se vede ca n-are stare si e energia intruchipata! Uite www.verybestbaking.com/products/carnation/" target="_blank">aici am gasit laptele de care vorbeam. Are o consistenta mai groasa si se poate folosi si la prajituri insa nu am vazut pe la noi prin supermarketuri.
Si aici poze de la nunta, mie sincer nu imi mai plac, acum cand am vazut ca Dan face poze de mii de ori mai reusite. Si ma oftic de nu mai pot ca am fost la o nepriceputa de cosmeticiana care m-a machiat de nu se vedea nimic (cu produsele mele, deci nu era cazul sa faca economie). In concluzie m-as mai marita o data sa fac totul cum mi-ar fi placut mie

Monu, sper din tota inima sa nu ai dreptate si sa fi gasit persoana potrivita care sa iti usureze un pic situatia. E bine ca Alexia a placut-o, asta e cel mai important pana la urma, sa se inteleaga ele bine, sa petreaca mai mult timp impreuna si sa te lase sa te ocupi de cea mica fara ca ea sa se simta neglijata.

Mygirl, deci a incoltit si la voi ideea de bebe2!? Ma bucur sa aud asta... si sper sa iasa lucrurile asha cum va doritzi! Cum te simtzi de cand esti la cura, merita efortul?
Transmite-i salutari Laurei si sper sa faceti poze multe la intalnire ca abia astept sa va vad!

Am cantarit-o si eu pe Maya azi, are 11.200g, nu imi vine sa cred ca a trecut de 10 kg! Insa tot am eu unele suspiciuni ca inca se scarpina la nasuc si nici de mancat nu mananca asha cum as vrea. Azi i-am aplicat o metoda mai barbara - i-am pus apa cu usturoi in funduletz, am auzit la mamicile din parc ca a dat roade. Acum miroase toata a usturoi, si cum o tzine intr-o viteza prin toata casa s-a imprastiat mirosul peste tot!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Nelia felicitari si sarcina usoara. Sa dea doamne doamne un copil sanatos si poate vine bebe-baiat, cum vor surioarele. Sint foarte emotionata pentru tine

Ce surpriza !!! NOI nu mai vrem inca un bb, dar eu am momente cand mi-e dor de unul mic-mic-mic...

Pe mine sa ma scuza-ti ca nu dau mai des pe aici dar mai am 2 luni pana incep serviciul si am intrat in criza de timp...ma uit prin casa si mi se pare ca nu este asa cum imi doresc...mai vreau sa fac schimbari prin sifoniere, dulapuri etc.
De citit, mai citesc...

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta, ca deja e pranzul, greu mi-am revenit dupa noaptea asta.

OanaC multumesc, dar si Eva are niste ochisori la fel de frumosi, uite ce-am vazut eu aici. M-am uitat pe pozele voastre, cele de la gymboree, cred ca e multa distractie pentru cei mici si nu numai, am vazut un cosmonaut roz caruia doar ochisorii i se vad si are o bucatarie frumoasa si utilata de mi-ar place si mie asa ceva in marime naturala. Am vazut o tona de jucarii, se joaca cu ele?

Oana de la mare eu mi-am dorit ochi albastri/verzi sa aiba Andreas, ca deh, e baiat si sa moara fetele dupa el, a ramas cu o culoare verde-caprui, verde mai mult vara, in schimb la Bianca chiar nu m-am gandit ca i-ar putea avea deschisi cu atat mai putin albastru pur si hai sa recunoastem ca fetele au grija sa-si puna in evidenta trasaturile prin tot felul de mijloace, iar Alex e o frumusete atipica, creola cu niste ochi mari migdalati, cu influente orientale, cand o creste si va incepe sa se machieze sa te tii admiratori.
Bianca isi baga in gura bucatele taiate toate o data si sta si le suge, cand nu mai au gust le da afara, iar cu nemestecatul e problema veche si la noi.
Alex are ea kg mai multe dar e si foarte inalta.
Distractie placuta si Laurei si Deliutei.

Florentina laptele ala clar nu l-am vazut nicaieri.
Mi-a facut placere sa revad pozele de la nunta voastra...si eu ziceam ca tine ca m-as mai marita o data la cate chestii sunt acum, de la rochii si pana la organizare, etc. Eu am facut nunta in '93 si pe-atunci nu se gaseau cine stie ce, dar am cautat sa fie cat mai simplu, modern si rafinat (nemultumiri am si eu o lista intreaga, dar faptul e consumat de mult, nu-mi ramane decat sa accept). Pai, cred ca nu putea sa faca cumul de functii Dan al tau si mire si fotograf. Sunt sigura ca ati avut o nunta de vis, pentru ca va leaga dragostea, iubirea, intotdeauna e loc de mai bine cand privesti retrospectiv...aaaa, si am vazut un bb Maya!

Nelia vazusem un documentar despre cele mai inedite McDonald's-uri din lume si pe primele locuri era cel din Montreal de pe Atwater si ma gandeam la tine...pe unde-ti umbla pasii
Asteptam sa vedem o artista...

Simona las'ca nu se-nsoara cu biberonul in gura, mai incerci peste ceva timp, nu e pregatit inca. La mine a fost mai usor ca ea bea si peste zi laptic din canita, iar seara nu mai avea bibe de mult, asa ca n-a trebuit decat sa-l inlocuiesc pe cel de dimineata cand e mai usor, c-o pun la masa cu noi.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina dar cat e de lunga Maya?

Oana de la mare da' Paul vine intr-o vacanta de sarbatori, nu? Ca parca ziceai ca e plecat pentru 8 luni.

Nelia incearca pe facebox, nu sunt sigura ca se poate dar parc-am vazut ceva.

Cornelia saptamana trecuta am fost in oras cu Bianca si Andreas la McD, apoi am plimbat-o prin magazine, parc, am depasit ora de culcare si am ajuns acasa intr-un hal de oboseala de se trantea pe jos si era isterica, dar cum am pus-o-n pat intr-un minut dormea.

Monu sanatate! Fii relaxata cand vine bona ca si cum e o zi ca oricare alta si poate cinbe stie, e exact ce asteptati sa gasiti.
Eroina esti tu, "mama eroina" e adjunctul

Mi-a adormit in brate la computer...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Florentina G
si asta pentru ca le este greu acum cand nu mai primesc nici un ajutor de la Dan care i-a intretzinut de cand avea 18 ani. Si sunt oameni tineri, in putere....nu mai spun nimic...!

Nu pot sa zic chiar ca-i intretinem dar si in ziua de azi nu pot sa merg la cumparaturi fara sa cumpar si pentru socrella: carne, ulei, zahar, faina, orez, clor, balsam, detergent, lame si spuma de ras pentru socra-miu si cred ca daca ma mai strofoc putin mai pot sa continui lista Iar mancarea lui Filip: banane, iaurt, carne de pui, cereale si toate cele sunt separat.
Asta in mod curent. Dar nu mai zic si de sarbatori ca toate cele de haleala tot in spinare noastra cad de fiecare data. Plus toate acriturile de pus peste iarna si rosiile pentru suc iata cum ma strofoc si creste lista...
Mare noroc si pe mine dar si pe ei ca-si "castiga" acest drept ajutandu-ma cu Filip ca daca nici nu-l puteam lasa acolo nu mai pupau nici o sticla de apa plata.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia felicitarile mele sincere pentru curaj...pentru asta te admir...sa ai o sarcina usoara si sa fie ce v-ati dorit cel mai mult...

Fran am citit si m-am intristat profund ca planeaza acest diagnostic asupra voastra...tonul tau imi lasa sa inteleg ca tu esti optimista si vreau si sa sa cred alaturi de tine ca odata cu trecerea timpul Iepu o sa fie exact ca cei de varsta ei...si probabil ca asa va fi...altceva chiar nu -mi vine sa-ti spun pentru ca nu cunoasc nimic despre aceasta afectiune doar ce-am spicuit ici si colo si nu se cade sa-mi dau cu presupusul,si-apoi moralul tau este mai presus de orice as zice eu...sa dea Domnul sa fie pe calea cea buna...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput