Copiluti de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
[center]NELIA, FELICITARI!!!!!!!!!!!!![/center]
Eu imi tot faceam mea culpa ca am promis recenzia la targ si nu am apucat sa intru sa o fac si cand colo aici se dezbateau lucruri mult mai importante
. SIncera sa fiu eu nu am crezut pana in ultima clipa
, mai ales ca ziceai ca ai incercat destul de mult cu fetele si ca acum a fost doar o scapare. Dar, acum ca stii sigur, sa fie intr-un ceas buna, sa ai o sarcina usoara si sa fie neaparat baietel! Lasa ca o scoateti voi cumva la capat, iar cu banii eu am ajuns la concluzia ca oamenii cinstiti ca noi nu o sa aiba niciodata lazi de bogatii, asa ca ... A, si sa nu uitam ca ai mai pastrat in depozit o gramada de lucruri de la fete.
Cat despre soacra, sa-i dea vestea barbatul, ca tot e asa mandru si fericit
.
Fuseram si noi la targ, de fapt, ca s-o zic pe-a dreapta, eu am fost de 3 ori pana acum, sambata seara
. AM fost aseara cu fosta mea colega, nu prea am cheltuit ca de, am zis sa nu fac ravagii si am luat asa: pantofiori lui Mogo din aia inalti pe glezna, ca o ghetuta sa zic asa (am gasit exact ca asta-toamna, care au fost excelenti, cu diferenta ca talpa nu a mai fost ca de oameni mari, ci de cauciuc (ceea ce e mai rau) si acum au fost cu scai in loc de siret (ceea ce e mai bine) cu 65 lei, pantofi mai decoltati, cu bareta de la Hokide cu 60 lei (de aia de baieti ce-i drept nu am intrebat, dar nu cred ca erau mai scumpi), vreo 3 caciuli mai subtirele, o pereche de pantaloni dintr-un fel de fas subtire, o jacheta care se inchide in fata cu nasturi perluta
si vreo 4 carticele cu ferestruici ca ii plac mult. Cu totul facu afacerea 300 lei. AM vazut si Melania, dar erau 130 si nu m-am bagat (colega mea, repezita cum e, i-a luat fetei unii foarte asemanatori cu aia de i-am luat eu de la Hokide la jumate de pret) si Bebetom, dar la fel, am zis ca pe-aia stiu de unde sa-i iau, nu are rost sa iau acum de la ei.
Din pacate pantofii de le Hokide ii erau mici (inca nu ii vine foarte bine calapodul asta cu bareta pentru ca sunt o idee mai stramti la croiala si ea are inca piciorul grasut de bebe), asa ca azi de dimineata eram mot acolo cu barbatul de data asta sa-i schimbam. Ne-am intanit cu Gabitza, Andrei era mortal, statea cuminte in carut (nici macar nu era legat) si doar din cand in cand maraia si bataia in carut in semn de protest ca sta trasura pe loc); mi s-a parut foarte mare, in poze par inca tare mititei. Imi pare rau ca n-am vazut-o si pe Monu, poate ca ne-am intersectat, dar nu prea am bagat de seama la lume (Gabitza m-a tras de maneca ca eu sunt chioara de fel, chiar si cu ochelari). Bineinteles ca daca tot am ajuns acolo, in afara de faptul ca am schimbat pantofii, i-am mai luat o pereche, de data asta nu erau de piele, dar erau foarte moi si haiosi (poate le fac o poza) si am zis ca ar fi buni de casa (eu nu mai gasesc mopine ca sa aiba prin casa, are doar unele cu talpa de cauciuc masiv si tropaie pe parchet de te seaca la ficati) si vreo 4 bluzite de stat prin casa. Din pacata vizita la Baby Expo a dat doar startul pentru ca ne-am dus in Cora si i-am mai luat si de acolo 2 perechi de pantaloni si o gecuta de primavara, toate model de baietei (kaki si albastru) pentru ca barbatul este isteric cand iesim cu ea toata roz si-o primavara si ne intoarcem acasa cu un purcel. SI uite asa ne-am usurat azi si ieri de niste milioane bune ca de, suntem niste domni, continuarea o stiti...
Si a treia oara cum am ajuns in Baby Expo? Pai am ajuns acasa si am constatat ca noii pantofiori ii sunt cam ficsi Anei (poate o saptamana doua sa-i mai vina ca-i creste talpa intr-un ritm infiorator) si cum tot trebuia scos afara plodul, am taiat parcul voiniceste cu ea de mana si am ajuns iar la locul faptei
. De data asta n-am mai platit bilet (ar fi fost prea de tot), le-am aratat biletul de dimineata si le-am spus ca am venit sa aschimb un produs. Bineinteles ca nu mai aveau pantofiori mai mari, dar am aflat unde au magazine si ma duc sa ii schimb luni sau marti. In schimb Ana s-am amuzat copios, se uita la toata lumea plina de interes, a primit o mana de baloane, la un moment dat am vrut sa plecam, dar n-a fost chip sa o scot fara sa mai dam o tura (fara noi achizitii ca m-a avertizat barbatul sa nu mai cheltuiesc si ultimii banuti amarati).
Cam asa am petrecut noi ziua de azi, care a inceput tare devreme, norocul a fost ca de dimineata am lasat-o pe Ana cu cumnatul si am plecat sa rezolvam balariile administrative pe care le aveam de facut ca daca mai venea si ea cu noi, cred ca acum eram cu totul lata (oricum sunt pleostita ca vai de mine si visez la un pat cald - asta dupa ce intind tura a doua de rufe
). Maine vreau sa mergem la tara desi nu stiu cum va fi vremea, mi-e pofta sa stau in aer liber, sa bagam un gratarel.
Adina - mi s-a facut parul maciuca cand am citit. Mai ales ca ieri am citit de cazul unei fetite de 3 ani care a cazut de la etajul 8 si nu a patit nimic (caderea a fost atenuata de rufe si ce mai avea lumea pe la geamuri). Dar de ce cazuse: pentru ca era singura acasa, mama-sa coborase sa ia ceva de la magazin sa ia ceva. Cum sa lasi, frate, copil de 3 ani singur in casa (nu ca ai mei nu ma lasau)? Se revolta carnea pe mine. SI cica acum cateva luni s-a inchis intr-un dulap si a dat foc la haine, tot singura fiind in casa
.
Oricu, ideea e ca nici eu nu am idee de sisteme de siguranta si pana acum nu prea imi puneam problema, dar acum canapeaua din sufragerie sta chiar in fata caloriferului si deja tac'su i-a pus pernele de la capanea pe calorifer ca sa se uite cu Ana pe geam
. Trebuie mare atentie si supraveghere.
Elisor - aoleu, acum se da ora?!? Nu se poate, ne va teroriza plodul maine trezindu-se la 6? Mooor.
Foarte draguta felicitarea de 8 martie, ceva in genul asta am facut noi la gradinita pentru mame, dar fotograful a inteles ca ma cheama Magda si asa a scris pe felicitare
.
Cat despre Bianca, nu pot sa nu remarc ca tot grasunica a ramas, Ana dupa bolesnitele astea din iarna s-a desirat, are niste maini ca niste vreascuri si o burta de somalez
.
Gata, e clar timpul sa ma duc la nani, da fapt bag intai o budinca de cioco, sa se puna sunca bine si apoi ma intind. Aoleu, si rufele! Eu as sta aici toata noaptea, dar datoria ma cheama
. Duminica frumoasa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Am mai haladuit pe-aici, dar e timpul de nani sau cel putin de mers in pat, nici Bianca nu doarme asa nu-mi pot permite sa adorm inaintea ei, dar am zis sa mai bag un ochi sa vad cine ce mai spune
.
Daniela, Adriana multumesc! Voi nici nu stiti cat le invidiez pe cele cu ochi caprui. Se pot machia cu ce muschiu lor doreste, dar eu nu pot pune verde, nu pot pune albastru (desi o fac) ca mi-as scoate in evidenta machiajul si nu ochii.
Ioana las ca nici Mogo nu e mai prejos cu "carnita". Bianca are 12,1 kg si 81 cm.
Da' de fetita din Sf. Gheorghe ai auzit? Cea care a cazut de la et.3 in spitalul de pediatrie, ca a ramas nesupravegheata, a iesit din coma.
Monu bafta cu bona, cine stie, poate de data asta veti avea noroc.
Daniela ei, de maine vei dormi oficial mai devreme ![]()
Nelia cunosti str. Atwater 1500? Ai fost pe-acolo?
Mno, astea fiind zise imi retrag corpul si merg sa-l depun la conservat pentru cateva ore, azi am calcat tona de rufe asa ca prevad un inceput de saptamana prolific...dar fara bani![]()
Sa visati frumos!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Oana C spune:
Elisor, ca te-ma vazut acum, cind tocmai citeam si eu ... Am vazut pozele cu Bianca scumpa 
Foarte, foarte frumosi ochisori albastri
Si ce grasunica si scumpa este!!! Si fiica-mea a foast grasunica toata bebelusia ei, dar cind a inceput sa mearga a pierdut toata greutatea. Asa cum spunea Ioana, si a mea s-a desirat toata, slabanoaga, de i se vad oasele de la solduri, cu burta de somalez si fatza ascutita.
Daca e slabanoaga asa acum, macar sa ramina asa si cind o creste mai mare, macar ea sa nu fie
ca mine (sper sa semene cu soacra-mea, inalta si slaba).
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nelia spune:
Da, Elisor, e chiar linga gradinita Tudorei, la 5 minute de mers pe jos. Adica nu-mi dau seama ce e acolo, dar m-am uitat pe un site si e la 150 de m de statia de metrou Atwater (gradinita e la 3 minute de metrou). De ce intrebi?
Multumesc fetelor pentru felicitari! Sint bine primite, chiar daca acum nu prea simt ca le merit, le pun bine si le iau cind imi revin un pic din soc. S-au rasturnat atitea lucruri ca acum trebuie sa iau planurile de la inceput si parca nu mai stiu ce sa fac, parca nu mai simt in stare de nimic. Astazi am fost plecati la activitati si nu am avut timp sa ma gindesc, dar acum sint doar cu Tudora acasa si m-a luat durerea de cap gindindu-ma si imagindu-mi cum va fi. Tati si cu Agata sint la spectacolul de patinaj - va veni rupta Agata, astazi a avut inot dimineata, parc la prinz, chineza dupa-amiaza si are spectacol de la 7 la 9, la care daca mai adaug si pauza se face 10, iar ea de la 6 acolo. I-a luat tati flori ca sa o astepte cind termina ca pe o artista ce e! Miine ma duc eu cu Carmen si cu Tudor, iar miine seara, foarte bine venit in situatia data, merg la spectacolul de tobe japoneze. Nu pot sa nu ma bucur, mai ales ca si eu si tati, ca si Gabitza, avem asa pe undeva presimtirea ca e baiat (la noi se poate sa fie si pentru ca ne dorim, avind deja doua fete), dar mi se pare ingrozitor de greu ce avem de facut. Sanatosi sa fim, ca nebuni sintem sigur! Ne-a tunat si ne-a adunat. Florentina, tu spui ca toti se uitau la voi si se intrebau ce va mai trebuia inca un copil... La noi se uitau asa la al doilea, acum cred ca nici nu ne vor mai baga in seama, de frica sa nu se ia! Iti dai seama, toti cei veniti aici o data cu noi, au acum scoli terminate, servicii bune, case, masini, concedii... si tot ce vrei. Ca asta o ingrijoreaza si pe mama sotului, ca nu ne traim vietile, ci ni le dedicam copiilor... si nu-i vine sa creada, refuza pur si simplu (si o inteleg, ca stiu cum era cind l-am cunoscut) ca baiatul ei vrea copii! Unul da, dar trei!?! Iar noi!?! Ma pufneste pe mine risul (sau plinsul!) de felul in care traim, chiar daca noua nu ni se pare chiar asa de grav, in ochii celorlalti sintem clar plecati cu pluta.
In legatura cu spusul soacrei... asa am hotarit, sa-i spuna el. Cu putin timp inainte de a pleca (pina atunci voi face si toate analizele necesare, vedem si cum merge) o va suna si ii va spune ca el e marele vinovat (de parca eu eram pe Luna!). Si tot atunci ii vom spune si Agatei, ca acum e prea devreme, inca se mai pot intimpla lucruri neplacute, ca de, tinara nu-s... Dupa aceea ramine sa-i explic cumva si Tudorei pe intelesul ei...
Da, cam asta e, sper numai sa nu le urmez pe Androix si pe Andutzy cu statul in buda, ca am examene si ma asteapta trei luni taaaareee grele. Eu am avut doua sarcini tare usoare, dar pe asta am simtit-o din primele zile (in a 5-a zi de la presupusa conceptie - sper sa nu aflu ca sint de fapt gravida de cind am inceput eu sa am starile de oboseala si lipsa de energie, adica din ianuarie - am fost si mi-am facut programare la medici, ca sa-mi fac analize, ca eram ingrijorata).
Hai, ca ma duc si eu sa spal vasele, ca stau de aseara in chiuveta, acum n-oi fi scutita de treaba daca sint
. Va pup si va multumesc pentru sustinere.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
mygirl spune:
NELIA, FELICITARI!!! sa va dea DD multa sanatate si un bb baietel dc se poate. Veti fi o famile fericita si implinita, tu esti o femeie puternica si o mama exceptionala (desi nu recunosti)si sunt convinsa ca vei face tot ceea ce iti propui, chiar dc mai e un samburel in burtica.
Elisor, intotdeauna iti doresti ceea ce nu ai. Eu de ex am visat din copilarie sa am ochi albastri si par carliontzat. Asa ca mi-am bagat un permanent in facultate de mi-am stricat frumusete de par si am dat o groaza de bani pe niste lentile de contact (abia aparusera la noi), pe care le-am purtat de 4 ori si erau sa-mi distruga vederea. Mi-am dorit macar Alex sa aiba ochii albastri ai lui Paul dar n-a fost sa fie, poate al doilea bb... Cat despre Bianca e superba, ma innebunesc ochii ei, ptiu sa n-o deochi. Si cat de frumos mananca cu lingurita!
Abia astept sa primesc si eu de la Alex felicitari de ziua mamei, stiu ca faceam si eu ceva asemanator in copilarie. Iar dedicatia mi-a adus atatea amintiri frumoase...
Daca vb de "carnitza" Alex e printre fruntase cred. Am fost ieri la dr, oricum stiam ca o cantaresc si acasa, de fapt se cantareste zilnic dupa mine
Are 15,5!!!! kg si 90 cm. Nu stiu cum reuseste sa acumuleze atat, e drept ca mananca bine, dar sanatos, insa face ff multa miscare, nu sta o clipa locului, are digestia buna..in fine, ma multumesc ca nu a fost bolnava, iarna asta nici macar racita. O singura problema ar fi, inghite ca haplea, nu mesteca bine mancarea si isi indeasa cat poate de mult in gurita. Doctora mi-a spus ca poate o tin prea flamanda
in dorinta de a manca regulat si fara excese si tocmai de-aia cand e la masa parca i-ai lua mancarea din fatza. 
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mygirl spune:
Am uitat sa spun de sistemele de siguranta ptr geamuri. Cred ca am vazut asa ceva, dar ai mei si-au montat la toate ferestrele (ptr ca stau la parter) un fel de alarma, sunt niste dispozitive micute care se lipesc pe partile care se deschid si in momentul in care pierd contactul fac zgomot, ca o alarma. Am inteles ca sunt destul de ieftine, dc vreti cer detalii. Se pot lipi si pe usi, asa ca poti stii cand "cineva" umbla pe unde nu trebuie.
Acum merg sa ma intind, somn nu am ca au inceput emotiile cu pregatirile ptr venirea sotzului (vineri e acasa!!!),dar ma doare spatele de mor, cred ca am inceput de cocoasa. Maine ne intalnim cu Laura si Delia, mergem la teatrul de papusi.
Sper sa nu uit de ora si sa ratez intalnirea. Noapte buna!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Cornelia spune:
Nelia, felicitari!!! Sanatosi sa fiti, ca in rest le rezolvati voi pe toate! O sa fiti o familie si mai frumoasa decat acum! Ca va pricepeti
si faceti copii destepti si frumosi.
Stefan a adormit la 12.30, dar a cazut lat. L-am lasat pur si simplu sa isi faca de cap. Nu l-am dus la culcare decat cand nu mai se mai putea tine pe picioare. Incerc si varianta asta. Poate reuseste sa doarma toata noaptea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nelia spune:
Stie cineva unde pot sa pun mai multe filmulete de la repetitia spectacolului de patinaj? Adica un loc unde sa nu fie limitat numarul de video puse. Sint vreo 31 dar scurte, mai mici de 2 minute, daca as putea sa le unesc ca sa fac un singur filmulet ar fi foarte bine. Daca nu, le voi pune doar pe cele cu Agata. Mi-ar fi placut sa le vedeti, ca sint niste copilasi dragalasi, adorabili ce mai... care isi iau munca atit de in serios! Macar ce am reusit sa fac printre picaturi, ca mai mult am alergat dupa Tudora.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Neatza, ma doare gatul deja si am o stare naspa. in plus daca tot m-am trezit de dimineata si tati e la scoala stau si ma gandesc la tot felul de scenarii. Simt un ghimpe de negativism legat de bona. E prea frumos sa fie adevarat ca am gasit bona priceputa la copii, care a lucrat in domeniu (cresa), care e de acord cu banii si programul. E prea perfect ca sa fie adevarat. Daca are vreo buba si eu nu vad?
daca... daca... daca. Poate sunt eu de vina si vreau sa o tin pe Alexia legata de mine?
Sper sa nu fac vreo greseala.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gusta spune:
Nelia felicitari pentru sarcina si sa fie intr-un ceas bun si sigur baietel.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta