Copiluti de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, baiat rasfatat si iubit ca al tau nu o sa aiba nimeni! Desi stiu ca ti-e greu acum, ma bucur pentru tine, poate asta e menirea ta pe lume, sa fii mamica, inainte de orice scoala. Prea ai facut-o bine cu fetele, trebuie sa o faci si cu baiatul! Ca stiu eu ca va fi baiat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Moama Nelia, ce citesc eu aici.... Oau. Felicitariiiiii mai! Lasa ca va descurcati voi... pupam!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost si noi la BabyExpo astazi. Am fost acolo la 10 fara 10 si deja era coada la bilete. Am gasit loc de parcare foarte bun la ora aia.

Andrei a facut colectie de baloane, a si spart cateva si s-a speriat foarte tare, dar le prindea sub rotile caruciorului.
Nu m-a convins nimic din incaltamintea pe care am vazut-o, destul de scumpe. Raman fidela magazinului din Herastrau, deja i-am cumparat incaltaminte de primavara de acolo.
Am luat niste pantaloni de trening sa-i tavaleasca acum prin parc pe tobogane. De la Cocodrillo i-am luat o salopetica de vara, noroc ca mai avea una masura lui. Tricou "asortat" nu mai avea.
O carte de la Uniscan, o alta casuta jucarie cu mai multe activitati pe ea de la alt stand, tablita de scris de la Tomi cu 66.5ron, un puzzle cu piese de lemn, o crema Mustela, cereale de la Milupa.

Ne-am intalnit cu Ioana dar fara Mogo din pacate, voiam sa-i vad ochisorii in direct. Si vazut si Monu cu fetitele. Piticutza este o dulceata, seamana foarte bine cu ea. Alexia statea cumintica in carucior. Iar Monu arata traznet, nici nu zici ca a nascut de curand.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Nelia sa va fie de bine!!!Multa sanatate,optimism si curaj.Si sa fie baietel,sanatos si cuminte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia felicitari ! Probabil acum esti speriata putin (sau mai mult), debusolata, nu vezi in ce directie s-o iei, te-a luat prin surprindere, DAR (ca exista si-un dar) cand te vei obisnui cu ideea, cu starea ta, vei realiza ca nu poti sa-ti incapi in piele de fericire, ca e exact ce-ti doresti si te vei simti binecuvantata cu o familie pe care doar o visai acum multi ani.
Noi suntem aici sa iti spulberam temerile ori de cate ori simti nevoia.
Ma gandeam sa-ti spun ca esti curajoasa, dar e tocami fraza pe care am urat-o cand am aflat ca o voi avea pe Bia. Pentru ca nu e vorba de curaj. E vorba de fericirea si implinirea ce ti-o aduce aceasta veste, pentru ca esti fericita, doar ca nu-ti dai seama. In aceasta ecuatie sunt multe necunoscute dar rand pe rand le vei afla, te vei linisti si vei dori sa zboare timpul sa-ti strangi la piept copilasul, cat un samburel acum.
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara, sa fii sanatoasa, sa ai grija de tine si de samburelul ce din dragoste i-ati dat viata.
Felicitari si lui Octav ca a facut posibila vestea de azi, felicitari si fetelor!
Felicitari mamico !

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Florentina frumoasa rochia, acum imi amintesc pozele de la nunta voastra, cu portocaliu predominant, nu? Mai ai linkul cu nunta pe undeva, ca mi-ar face placere sa revad pozele.
Lapte cred ca gasesti in orice hipermarket/supermarket, tipla de 10 cutiute sau cutiute mai maricele in genul celor de frisca sau smantana.

Gusta esti la meci? Cum e vremea la voi ca spuneau la radio ca a plouat si nins toata saptamana la Roterdam? Ai aflat cand faci operatia?

As vrea sa va arat o candidata la playboy si ce-am primit de ziua mamei

Mergi la inceput

Nu uitati sa dati ceasurile inainte cu 1h, dormim mai putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, nu stiu unde zboara zilele!
In primul rand, NELIA FELICITARI!!! sa fie cum vreti voi.
Pe mine m-a pocnit raceala. Am fost si la baby expo si ne-am bucurat sa ne intalnim cu Gabitza. Le-am cumparat la fete hainutze pentru vara. Nu am stat prea mult pe la standuri ca eram cu ambele fete si deja se aglomera. Si era si ora de masa a Antoniei care urla nu se joaca cand ii este foame.

Fetele sunt un pic mai bine. Alexia a invatat sa spuna - cocos, nas, Ana, Alina si nu le poceste.
Eu ma simt super obosita si ma doare ceva pe la burta, uter. habar nu am dar nu imi place. Si .... desi am spus ca nu si nu ... sotul a dorit sa mai incercam cu bona. Asa ca de luni avem iar bona (pentru cate zile oare???). De data asta poate avem noroc. E o tanti care a lucrat la cresa si oricum cu bb mici. La plecare, Alexia s-a dus la tanti si a dat noroc. Ceea ce nu face cu persoane straine si nu a facut cu nimeni pana acum. Sper sa fie de bun augur.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by elisor

Nu uitati sa dati ceasurile inainte cu 1h, dormim mai putin!

Eu dorm de vreo luna mai putin, ca deja fiica mea s-a reglat dupa ora de vara
Poza pentru Playboy, io zic ca asta e mai potrivita.
Frumos si cadoul de ziua mamei. Ce frumos, daca ai feciorasul mare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Elisor, am vazut-o pe Bianca , sunt sigura ca ar alege-o aia de la Playboy :) e frumoasa foc cu ochisorii ei albastri.M-am uitat si la celelalte poze
Si felicitarea de la Andreas e foarte frumoasa.Cand eram noi la scoala ni se faceau si noua poze-felicitare dar nu asa frumoase, erau tare comuniste :)

Monu, sper sa aveti noroc cu noua bona.E bine daca se intelege cu copiii asa va va fi si voua mai usor.
Si felicitari pt noile cuvinte. de la noi

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput