Pitici de Ploiesti 3
Raspunsuri - Pagina 25
Madachan spune:
Pentru mine este perfect la ora 12. Vin... Si dupa -amiaza ,dupa ora 16 tot perfect ar fii.
EDWARD 29.11.2004
poze->
monicoasa spune:
Buna mamicilor de pitici si viitoarelor mamici
Sunt o viitoare mamica de
in 36 sapt si foarte emotionata ca se apropie momentul.....mai e un pic si nu stiu cum o sa fie
Eu sunt din Ploiesti, dar voi naste la bucuresti la Elias, ma bucur ca v-am gasit, sper sa iesim si noi la plimbare cu voi.
Sa auzim numai de bine si nasteri usoare(am vazut ca mai sunt cateva ca mine
, voi pe unde nasteti)?
Pupici 
Monicoasa 36 sapt cu 
nana72 spune:
gabi marsupiu l-am luat din Carefour si am dat vreo 350.000lei(vechi). Nu ma arunc la cele de 2 mil.E destul de bun, imbraca tot spatele copilului si se sprijina foarte bine. Le-am vazut pe cele de 2 mil. e ca un fel de hainuta, se baga si mainiledar acesta e mai simplu, sprijina mainile pe cordelutele laterale, e oricum destul de bun, parerea mea.
Monicoasa sarcina usoara pana la final. Stiu cum e pe ultima suta de metri, nu mai e rabdare, doare spatele, e mai greu la deplasat... etc, dar sa vezi ce frumos o sa fie cand ai sa vezi bebelusul. Nastere usoara si te asteptam la intalniri.
Medeea, e cam devreme la ora 12 pentru mine ca am baietelul care trebuie luat de la scoala... banuiesc ca o sa mergeti prin parc apoi si poate va prind din urma. Joi am si vaccinul fetitei... o sa vad cum fac. Mai vorbim.
bolgiumiki spune:
Buna fetelor!!
Nu am mai scris de foarte mult timp,dar nu am avut timp.Alerg intre ai rezolva sotului niste probleme(el pleaca la 7 dimineata si vine la 8 seara)si a negocia cu cei de la scarbiciul meu un nou salariu.Mai am putin si trebuie sa ma reintorc la munca.Sa vad ce fac si cu Luca,deja am intrat putin in panica cu el pentru ca e cam mamos si nu stiu cum o sa il marcheze despartirea de mine.
Raluca-sa iti traiasca bebelina.Ai nascut un puiut grasunel.Sa ne pui poze cu ea sa o admiram si noi pe pitica.Si eu am nascut cu epidurala si nu am avut nici un fel de probleme.Tu de ce zici ca a fost cam greu?
Pysa-bine ai venit si sarcina usoara!!
Gabi-noi am folosit marsupiul putin timp ca Luca al meu lua repede in greutate si eu fiind si mica de inaltime imi era foarte greu sa il car pe distante mai mari.Dar la nevoie e foarte bun.Dupa doua luni il poti folosi linistita.Poate sa si doarma in el.
Moni-bine ai venit in grupul nostru si nastere usoara iti doresc.Sa ai un bebe frumos si sanatos.Cum vei naste:normal sau cezariana?
Va pup pe toate si promit sa fiu mai activa la scris,desi la citit sunt la zi.
Medeea-nu promit nimic cu intalnirea,dar voi face tot posibilul.
raluca.m spune:
Va multumesc pt urari, sa va traiasca si voua puiutii si sa fie sanatosi!
Gabi78, eu stau prin zona vest, mai precis Kaufland.Tu unde anume stai?
Medeea76, as vrea sa vin si eu cu Maty la intalniri.Inca nu am scos-o la plimbare, mi-a fost teama din cauza vantului, dar sper sa o scot cat de curand.
Bolgiumiki, la mine a fost un pic mai greu pt ca am avut probleme cu colul, fiind un col rigid.Doctorul mi-a recomandat in dimineata respectiva sa fac cezariana, dar i-am spus ca vreau sa faca tot posibilul sa nasc normal, ceea ce s-a si intamplat.Partea mai grea a fost spre final pt. ca ultima doza de anestezic nu mi-a fost administrata inainte de expulzie ( asa cum trebuia sa se faca ), ci dupa, pt ca eu sa pot simti contractiile "din plin" si sa scot fata, ea fiind destul de mare, eu nu prea ...Nu pot sa spun ca regret ca am ales sa nasc normal, dar pt al doilea copil voi lua serios in calcul si cealalta varianta.
Cat despre poze, spre rusinea mea nu stiu cum sa le postez, poate ma ajutati voi.
Si poate imi dati un sfat - fata mea are colici, plange zilnic de burtica, uneori si noaptea.Eu ii dau Sab Simplex, dar nu pare sa o ajute prea mult.Voi ce picaturi ati folosit?
Raluca & Maty
gabi78 spune:
raluca.m stau la baraolt
e perfect! poate ne intilnim in parcul de la piata cind o sa incepi sa iesi
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
mirela10 spune:
buna fetelor
vin si eu cu o rugaminte.daca stiti pe cineva in ploiesti care are nevoie de bona...mama s-a intors acasa si i-ar place sa aibe grija de un copilas,asa-i mai trece dorul de dany al meu.este o persoana careia ii plac f mult copiii,iar acestia se ataseaza f repede de ea...daca e cineva interesat mai vb pe pm.multumesc si va pup
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
Medeea76 spune:
Fetele, nu am timp sa va raspund pe rand...
A ramas stabilit pentru maine la 12.oo in fata Catedralei, eu am sa fiu cu Tea in brate... Pentru cine nu ajunge la 12, mai cobor o data la ora 16.oo. Va astept cu drag si sper sa reusim sa-l ajutam pe Forrest!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006