Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Buna dimineata,ce faceti? Si pe mine ma intereseaza ora exacta pentru joi-Medeaaaaaaaa!!!!
Pysa-bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Raluca-sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si cuminte.Asa cum a zis si Nana,te asteptam la intalniri.
Madachan-eu vreau o cafea,multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna dimineata

nu este nimeni in vest? tare cred ca nu ajung joi...

Fetelor voi ati avut sau aveti marsupiu la bebelusii vostri? ce fel? sunt incurcata tare de tot, pt ca eu vreau sa iau ca sa ma deplasez mai usor.. piata.. un magazin ..etc... si sotul zice nu si nu.
acum nu stiu deloc ce sa fac.
Eu tin carutul in masina pt ca stau la et 3 fara lift si ar fi cam greu altfel. Dar ma gindesc la un drum un oras ca in curind o iau razna sa stau numai in cartier aici. Si in centru e cam greu cu carutul, asa l-as pune in mersupiu si cred ca ar fi si mai protejat.

Sfatuiti-ma si pe mine, va rog.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Gabi78 eu am marsupiu. Locuiesc ca si tine la etajul 3 si nu avem lift si tot la fel tin carutul in masina sau il car si tot asa. Uite cum sta treaba: la un magazin cand mergi, da te ajuta ca ai mainile libere si te deplasezi usor dar nu il poti purta mult timp ca te va durea spatele rau. Eu l-am tot purtat de la 2 luni si mi-a fost de folos dar saptamana trecuta (acum are fetita 7 kg.) m-a durut spatele de am zis ca mor. Cei drept din comoditate mergeam numai cu marsupiu la magazine. Concluzia, pentru deplasari scurte e ok dar nu purtat zilnic sau deplasari lungi ca o sa ai dureri mari de spate. Sper sa-ti fi fost de folos sfaturile. Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Madachan... imm buna cafeluta, mai ales ca puiuta mea doarme iar baietelul e la scoala, ce liniste e in casa, o savurez in liniste.
Apropo fetele, am gasit la farmacia Dona vaccinul Pentaxim, voi ati facut vaccinurile de stat la bebei sau pe cele din comert. Medicul mi-a zis ca sunt mai complexe astea din farmacii asa ca o sa purced a cumpara.
Poftiti si voi la cefeluta..

Mergi la inceput

Nana72 multumesc pentru raspuns. Asa cum spui tu ma gindeam si eu. Un du-te vino rapid, nu plimbari lungi sau toata ziua buna ziua cu el. Te rog sa imi spui si ce model ai si de unde l-ai luat. Daca tii inte si cit ai dat pe el ar excelent. Mi s-a recomandat model de la chicco de 2 mil. Oare merita?

Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Raluca, sa-ti traiasca printesa Maty, mi-e dor sa vad un bebe asa mic, te incumeti sa vii la o intalnire cu ea?
Mada, joi la ora 12.00 e bine?
Pysa, bine ai venit in clubul nostru! Ce o sa ai, fetita sau baietel? Cand e DPN--ul?
Laura, imi pare rau ca o sa fii sechestrata, poate ne intalnim cand scapi!
Nana, la multe luni Amaliei! Gasesti vaccinul la farmaciile Dona, chiar daca nu il au, dai comanda si il aduc in cateva zile. Edit: Acum am vazut ca ai gasit. Da, sunt bune astea din comert, noi numai asa am facut, nu mai inteapa copilul de doua ori si scapa si de ala dat pe gurita.
Gaby, noi avem Chicco si suntem foarte multumiti, inca o mai purtam in el, desi are aproape 9 kg... Pentru spate imi este foarte de folos masajul, aproape ca nu mai simt deloc durerea.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Raluca, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca in fiecare zi numai bucurii! Multa sanatate si tie refacere rapida ... si acomodare usoara!

Va pup ploiestencelor! Nu prea am timp de net si am pierdut oricum firul ... dar va imbratisez si va urez o saptamana faina!! Numai bine!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Ce parere aveti de intalnirea pentru Forrest in fata Catedralei joi, la ora 12.oo?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna dragelor,

am reusit sa citesc din urma, Raluca sa-ti traiasca printesa.

Medeea, nu cred ca ajung joi la 12, din pacate; pot mai pe seara.
da-mi un semn.

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

incerc sa ajung. cred ca e ok dar depind de programul lui Tudor. peste zi maninca la 4 ore in functie de ora la care se trezeste. asa ca... nu pot sa promit, dar tare m-as bucura sa ajung!

Botezul lui Tudor

Mergi la inceput