Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La 16 ajung si eu! Imi este imposibil la 12.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Medeea ,mi-a parut bine de cunostiinta!

Unde au disparut toate fetele?

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Imi pare rau, nu am putut ajunge azi... poate data viitoare.
Am incercat sa pun poze sa vedem ce a iesit
Aici e printesica mea:
http://new.photos.yahoo.com/loredanastanciu2000/?change_count=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

ai incerc odata ca nu a mers din prima
http://new.photos.yahoo.com/loredanastanciu2000/album/576460762399507229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc mult Clyo si Mada! V-am trecut pe prima pagina!
Gabi, am asteptat de la 16 la 16.15. Nu a venit nimeni...
Nana, nu se vad pozele pentru ca nu le-ai sheruit...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Am vorbit cu Forrest la telefon! Inainte de orice are nevoie de adisasi speciali pentru Maraton. Costa 500 RON si se gasesc doar la Bucuresti. Poate facem intr-o zi un drum cu el la Bucuresti sa ii cumpere... Pana acum s-au strans 550 RON si cate ceva de mancare. Deci momentan in mana ii raman 50 RON, dar e rezolvata problema adidasilor. Astept cu sufletul la gura sa vad cine se ofera sa ajute in continuare, apoi vom merge impreuna (cine doreste) la el acasa. Va multumesc tuturor pentru sprijin si va astept in continuare. Cine vrea sa-mi ceara nr. meu de telefon pe PM, pentru a lua legatura. M-as bucura sa punem umarul si sa ii putem face vizita luni seara. Nusica, Gabi, Laura, Miki si Crys, astept sa ma sunati. Restul fetelor, va asteptam si pe voi cu mult drag pentru a sprijini proiectul Forrest (avem 47 de mamici in club).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna mamici de pitici!!!
Nu mai promit nimic in legatura cu proiectul Forest Gump.Mi-ar placea sa ajut cat mai repede,dar nu depinde numai de mine indiferent cat de sufletista as fi eu.In momentul cand voi putea ajuta voi anunta.Fara suparare Medeea,dar chiar nu pot sa promit nimic acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Medeea, imi pare rau pt suma infima; daca recuperez niste bani zilele astea (datorii mai vechi), o sa mai ajut.
diseara am drum la carrefour; ce-as putea sa-i iau de mancare?
conserve & uscaturi? de care?

sper ca poti intra pe forum pana la 4.

Mergi la inceput

Dragele mele toate, va rog mult nu va faceti probleme, fiecare ajuta cum poate, orice sprijin, cat de mic, e de mare ajutor. Miki, nu-ti face probleme, sunt convinsa ca ai un suflet mare, si eu am patit la fel cand a fost sa o ajutam pe prietena Laurei, eram intr-o pasa foarte proasta cu banii si nu am reusit sa contribui decat cu o suma mica, dar in astfel de cazuri conteaza orice fel de ajutor, fie el material sau moral. Totul e sa ne mobilizam si fiecare, cum poate, sa ajute, chiar si cu sprijin moral. Conteaza foarte mult ca sunteti alturi de mine si sper sa ducem cu bine la capat acest proiect. In continuare astept sa ma sune fetele, sau daca nu, sa dea un raspuns aici, pe forum. Momentan mi-am dat seama ca din cei 50 RON ramasi nu avem cum sa acoperim costul biletului de tren, iar de bani de cheltuiala inca nu se poate pune problema... Mai asteptam si speram, nu? Multumesc tuturor inca o data!
Clyo, n-am intrat pe forum pana la 4, dar daca mai intri, cred ca cel mai indicat ar fi sa-i luam conserve si uscaturi, asa cum spui, ca oricum abia luni ajungem la Forrest, si sa nu se strice, eventual sa isi poata lua si pe drum cu el cate ceva.

Mergi la inceput

Sooooo nice...

Mergi la inceput