Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

O sa trec si eu joi,cand va intalniti sa las cate ceva pt. OMUL NOSTRU. Din pacate hainele nu cred ca-i vor fii bune(sotul meu are 170cm)O sa aduc cate ceva de mancare si ceva banuti. Mai intru pt. detalii despre intalnire.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

ardeleanu, la ce cabinet particular faceti recuperare?
medeea, stii vreo bona de incredere?

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GELIZA,eu cunosc o bona perfecta,daca vrei detalii contacteaza-ma pe pm(iuli_n90210@yahoo.com).pupicei

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!
Medeea sa inteleg ca stai in Vest? Eu va urmaresc in privita intilnirii pt Forest dar nu garantez ca pot veni. Programul meu este in functie de Tudor si stiti si voi ca la inceput e mai greu. Dar poate stabilim o intilnire si iti dau si eu citiva banuti.

subiectul doctori ginecologi eu l-am abordat la subiectul deschis si imi mentin parerea: fugiti de Ploiesti si daca din orice motiv nu puteti ajunge in Bucuresti, atunci la Cimpina este super!
S-a discutat despre Dr Nica de la Cimpina si va pot da relatii daca sunteti interestae, inclusiv nr de tel. Sotia lui are si ecograf. Asa ca impuscati 2 iepuri!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

gabi78-si eu am auzit numai pareri proaste despre cadrele medicale si maternitatea din Ploiesti si am nascut la Campina cu Dr.Oana Golosneanu si cu mana a doua Dr.Niculescu.Am fost foarte multumita de tot.La bebe 2 cand va fi tot acolo voi merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

crys3000,imi poti spune unde arre cabinet in ploiesti Dr.Oana Golosneanu si Dr.Niculescu ,si un nr de tel si reper la cabinet. cred ca mai mult apelez la campina cand o fi sa raman insarcinata.
gabi78,m-ar interesa sa-mi zici daca dr Nica are cabinet si la noi in oras? apropo spitalul din campina este dotat cum trebuie si curat? ca ploiestiul chiar nu e o solutie pt nasterea unui copil! va pup si sa aveti bafta la ajutarea lui Forrest.

19 august 2006!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

I-am spus si sotului despre Forrest Gump, il ,,stia,, de mai demult. Ramane pe joi,cu toate ca mi-ar convenii mai mult dupa ora 16, dar daca nu se poate nu-i nimic.

O zi buna!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Vad ca se vorbeste despre dr. ginecologi.
Eu tot la Campina am nascut,soacra locuieste chiar peste drum de maternitate. Dr. bun nu am avut timp sa-mi aleg ca am venit in tara cand aveam 7 luni deja,si ii tot comparam cu cei din afara ,asa ca va dati seama ca nici unul nu era indeajuns de bun sa-mi aduca copilul pe lume. Dupa ce l-am schimbat pe Nica(nu mai stiu ce nu mi-a placut la el)am ales -o pe Dr. Anghel care s-a dovedit a fii buna in ceea ce face. Am fost multumita de ea.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

voicu_bebi-dr.Golosneanu are cabinet la AL MEDICA BERLIN,nr.de telefon este 510051,se face programare.Are program marti,miercuri si vineri,consultatia era 70 RON.Spitalul este foarte curat,e liniste,iar partea de neonatologie este renovata.Nu stiu sala de nasteri cum arata fiindca eu am nascut prin cezariana.Asa cum am mai spus eu am fost foarte multumita si de conditii si de cadrele medicale care sunt dragute cu pacientii fara sa le bagi dinainte ceva in buzunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Voicu_bebi Dr Nica are cabinet in Cimpina si in Baicoi. In Ploiesti nu are. Singurul medic de acolo care are consultatii in Ploiesti este doctorita Golosneanu asa cum spunea si crys3000

Madachan are dreptate este greu sa il accepti pe Nica este ametit rau de tot si ai mereu impresia ca habar nu are ce face. Dar este un profesionist desavirsit. Eu am fost extraordinar de multumita , desi am avut ceva pb dupa operatie (din cauza anesteziei insa). Ca sa iti faci o impresie pot sa iti spun ca de exemplu nu isi noteaza nicaieri despre pacientele pe care le are in supraveghere, dar habar nu am cum face ca le stie pe fiecare. Mai uita si face chestii de genul: auzi, cind te-am operat? chiar daca au trecut 2 zile sau 3 de la operatie, dar iti spun sincer ca e super! Si asta este si parerea cadrelor medicale, a asistentelor: profesionist desavirsit, dar extrem de aiurit!
Dr Niculescu este seful sectiei gineco si este de fel din Bucuresti.
Ca sa iti faci o imagine: Niculescu face echipa cu Golosneanu, iar Nica impreuna cu doctorita Anghel. Mai sunt in afara deacestia Dr Enache (printr-un concurs de imprejurari el a fost mina a doua la operatia mea) si doctorita Tudor care mi s-a parut Nica in varianta feminina. Poate gresesc insa.

Despre curatenie.. ce sa iti spun la 6 incepe sa spele si sa frece saloanele si asta in fiecare zi! Camasi ti se dau cam la cerere insa se poate intimpla sa nu aibe si nu ai ce face atunci. Trebuie sa mai astepti citeva ore pina vin de la spalatorie. La toaleta e cam frig, pentru ca era un geam mereu deschis si te cam rupi in doua sa te duci chiar si pentru un pipi. In schimb ai chiuveta in salon (apropos la cezariene erau 6 paturi/salon), si apa calda la discretie. Daca ai pe cineva si iei o rezerva acolo nu te doarecapul, pt ca ai baia ta si nu e nici o problema! Eu sa iti spun sincer m-am suparat la inceput ca nu m-a bagat in rezerva, dar pe urma am zis merci, ca m-as fi plictisit ingrozitor. Asa aveam cu cine sta de vorba si a fost chiar bine!

Eu am scris povestea nasterii mele la Odisee si daca o gasesc repede va dau link-ul sa o cititi.

Va stau la dispozitie cu orice fel de amanunte, pt ca sunt inca proaspete

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput