Pitici de Ploiesti 3
Raspunsuri - Pagina 20
crys3000 spune:
Buna dimineata!
In sfarsit am reusit sa intru putin sa vad ce mai faceti.Cum ati petrecut de Pasti? Eu m-am simtit foarte rau din cauza colecistului,abia mi-am revenit,Cristian a avut febra de la dinti,ii ies caninii,asa ca am avut un Paste "super".
Laura-ce face prietena ta? Am inteles ca s-a internat deja.
Medeea-multumim pentru poze,foarte frumoase. Ce se intampla cu domnul acesta,este singur,nu are familie,rude....adica ma intriga faptul ca a ajuns in aceasta stare avand in vedere tot ce-a facut in trecut.O sa ajut si eu cu mancare si ceva banuti.Haine, sa ma uit,tocmai am dat cateva de la sot saptamana trecuta.Daca as fi stiut....
Medeea76 spune:
Laura, sigur ca e ok, multumim. Ce face Laura ta?
Crys, multumesc si tie. Nu cred ca e casatorit, ca nu are verigheta... Si noua ne mai ies dinti, dar nu stiu care!!! Sigur sunt dinti, dar Tea nu ma lasa sa ma uit in gurita sub nici o forma. Poate daca o prind in somn...
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Referitor la omul nostru, eu propun o intalnire joi, 26 aprilie, in jur de ora 15.oo (sau veniti su propuneri). Strangem tot ce e de strans si mergem (cine poate) la supermarket sa facem provizii, apoi la el acasa. Ce parere aveti?
Campionatul National de Maraton - Veterani de la Sighisoara-Medias va avea loc in data de 20 mai 2007.
Am sunat la Agentia CFR. Pretul biletului dus-intors Ploiesti-Sighisoara-Ploiesti este urmatorul:
- Accelerat: 53,28 RON
- Rapid: 67,50 RON
puffy10 spune:
roxana c., multumesc mult ptr. nr. dr. cernat. esti o scumpa. o sa o sun chiar azi.poate mai ma linistesc dupa ce merg la ea.
LauraNicole spune:
Si din partea mea e ok pentru ca mie-mi intra banii in cont ori pe 25 seara ori pe 26 dimineata .
Crys , inca nu au internat-o pe Laura .Trebuie sa-si schimbe trimiterea din trimitere pentru RMN si Tomografie in trimitere pentru internare in vederea acestor analize si astfel sa-i poata face setul complet de analize , poate chiar cu anumite reduceri .
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
[Nusica, ai vrut sa spui ceva?
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
[Nusica, ai vrut sa spui ceva?
am vrut,am scris,dar nu stiu ce are calculatorul meu ca nu imi trimite mesaje.acu,am uitat ce am scris ieri.
ardeleanu spune:
DANIELLA,imi pare rau sa aud asta despre puiul tau...eu merg la cabinet particular pt recuperare...pentru orice intrebare,te pot ajuta.si bb meu ia tot complex de b si tanakan.
.pt mai multe comentarii o sa iti scriu un pm cand am timp![]()
va pup.sanatate multa!
daniella4 spune:
Multumesc inca odata, Ardeleanu. Astept pm-ul tau.
Am facut programare pt maine la d-na dr. Toma.