Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Buna dimineata!
In sfarsit am reusit sa intru putin sa vad ce mai faceti.Cum ati petrecut de Pasti? Eu m-am simtit foarte rau din cauza colecistului,abia mi-am revenit,Cristian a avut febra de la dinti,ii ies caninii,asa ca am avut un Paste "super".
Laura-ce face prietena ta? Am inteles ca s-a internat deja.
Medeea-multumim pentru poze,foarte frumoase. Ce se intampla cu domnul acesta,este singur,nu are familie,rude....adica ma intriga faptul ca a ajuns in aceasta stare avand in vedere tot ce-a facut in trecut.O sa ajut si eu cu mancare si ceva banuti.Haine, sa ma uit,tocmai am dat cateva de la sot saptamana trecuta.Daca as fi stiut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Laura, sigur ca e ok, multumim. Ce face Laura ta?
Crys, multumesc si tie. Nu cred ca e casatorit, ca nu are verigheta... Si noua ne mai ies dinti, dar nu stiu care!!! Sigur sunt dinti, dar Tea nu ma lasa sa ma uit in gurita sub nici o forma. Poate daca o prind in somn...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Referitor la omul nostru, eu propun o intalnire joi, 26 aprilie, in jur de ora 15.oo (sau veniti su propuneri). Strangem tot ce e de strans si mergem (cine poate) la supermarket sa facem provizii, apoi la el acasa. Ce parere aveti?

Campionatul National de Maraton - Veterani de la Sighisoara-Medias va avea loc in data de 20 mai 2007.

Am sunat la Agentia CFR. Pretul biletului dus-intors Ploiesti-Sighisoara-Ploiesti este urmatorul:
- Accelerat: 53,28 RON
- Rapid: 67,50 RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

roxana c., multumesc mult ptr. nr. dr. cernat. esti o scumpa. o sa o sun chiar azi.poate mai ma linistesc dupa ce merg la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Medeea din partea mea e ok pentru joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si din partea mea e ok pentru ca mie-mi intra banii in cont ori pe 25 seara ori pe 26 dimineata .
Crys , inca nu au internat-o pe Laura .Trebuie sa-si schimbe trimiterea din trimitere pentru RMN si Tomografie in trimitere pentru internare in vederea acestor analize si astfel sa-i poata face setul complet de analize , poate chiar cu anumite reduceri .

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by Medeea76
[Nusica, ai vrut sa spui ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by Medeea76
[Nusica, ai vrut sa spui ceva?

am vrut,am scris,dar nu stiu ce are calculatorul meu ca nu imi trimite mesaje.acu,am uitat ce am scris ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

DANIELLA,imi pare rau sa aud asta despre puiul tau...eu merg la cabinet particular pt recuperare...pentru orice intrebare,te pot ajuta.si bb meu ia tot complex de b si tanakan..pt mai multe comentarii o sa iti scriu un pm cand am timp
va pup.sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc inca odata, Ardeleanu. Astept pm-ul tau.
Am facut programare pt maine la d-na dr. Toma.

Mergi la inceput