Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=97099&whichpage=11

puteti citi aici povestea nasterii lui Tudor

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna fetele,va multumesc pt raspunsuri gabi si crys sunteti niste dragute, cred ca o sa ma duc la Al Medica Berlin pt o consultatie la Golosneanu .ca aici in ploiesti oricum nu as vrea sa nasc.
apropo as vrea sa va intreb,voi ati luat ceva vitamine inainte sau acid folic fara a merge la dr de familie sau ginecolog?

19 august 2006!

Mergi la inceput

voicu_bebi cred ca poti lua acid folic inainte sa ramii insarcinata. Nu iti face decit bine! In timpul sarcinii eu am luat pin a la 2 luni numai acid folic si apoi Elevit si inca multe pt sarcina, dar erau date de doctor. Stiu ca e important sa iei si fier. Eu am luat Tot-Hema pt ca mi s-a spus ca se asimileaza cel mai repede dar sincer nu il recomand. Mai am si acum o cutie in casa, pentru ca am refuzat sa o mai iau. Dupa ce am nascut am luat Sorbifer.

Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

voicu_bebi cred ca poti lua acid folic inainte sa ramii insarcinata. Nu iti face decit bine! In timpul sarcinii eu am luat pin a la 2 luni numai acid folic si apoi Elevit si inca multe pt sarcina, dar erau date de doctor. Stiu ca e important sa iei si fier. Eu am luat Tot-Hema pt ca mi s-a spus ca se asimileaza cel mai repede dar sincer nu il recomand. Mai am si acum o cutie in casa, pentru ca am refuzat sa o mai iau. Dupa ce am nascut am luat Sorbifer.

Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

voicu_babi-si eu am luat acid folic si Elevit la recomandarea medicului,iar in ultimul trimestru de sarcina mi-a dat calciu si fier.Dupa nastere am continuat cu Elevit.In ce luna esti insarcinata,ca daca esti mai spre termen s-ar putea sa nu te mai primeasca doctora.
gabi78-ti-am citit povestea nasterii si intr-adevar sunt intru totul de acord cu tine referitor la spitalul si cadrele medicale din Campina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Madachan, multumim, te-am trecut pe listuta si te asteptam joi.
Eliza, eu zic ca o bona de incredere e o bona verificata, ce am au in agentie nu sunt verificate de mine si nici de apropiati de ai mei, dar daca vrei, ma uit in baza de date. Poate totusi mergi pe mana cuiva recomandat.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Madachan, multumim, te-am trecut pe listuta si te asteptam joi.
Eliza, eu zic ca o bona de incredere e o bona verificata, ce am au in agentie nu sunt verificate de mine si nici de apropiati de ai mei, dar daca vrei, ma uit in baza de date. Poate totusi mergi pe mana cuiva recomandat.
Gabi, eu nu stau in vest, eram in vizita la tatal meu... Am citit povestea nasterii tale, e cumplit prin ce ai trecut, bine ca s-a terminat totul cu bine! Cum a fost la botez?

Mergi la inceput

Dragele mele, va rog sa va uitati pe prima pagina si sa imi spuneti daca am uitat sa o trec pe vreuna dintre voi pe listuta principala sau pe listuta lui Forrest. Daca da, imi cer scuze, dar va rog sa-mi atrageti atentia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna seara , dragelor !Va urez tuturor un WE minunat !

Azi a facut soacra mea pomana de 7 ani pentru mama dansei si pentru ca aproape toata familia ii era aici , in Ploiesti , au facut toate cele la sora dansei .Pentru ca Alexa a vrut sa mearga inca de aseara la parintii mei pentru a petrece ceva timp cu verisoara ei , Ada , am luat-o cu noi doar pe Sandra pe care au tabarat toti care mai de care cu pupicitul si cu luatul in brate de i se urcase fetei la cap bazdacul .A vorbit un sfert de ora la telefonul ei de jucarie cu ea stie cine de radeau toti de cat de concentrata era , a basculat un ou fiert , un copanel , o feliuta de sunca presata , doua rosii , 2 feliute de cascaval plus prajiturica , papate de ea cu furculita in mana stanga si taiate de mami (e stangace ) de se mirau toti cat de mult si frumos mananca , si-a facut portia de alint cu sora cumnatului soacra-mii , ba ii intindea "fonu" ba i-l lua ba ii arunca pe bb mic (papusa favorita ) .A si dormit cam o ora ca nu era in patul ei cu "ushii " ei , cu bb mic si cu fonu si cu "Dedi " la picioare .Dar tot timpul era cu ochii pe Cezar ca pe butelie sa nu cumva sa dispara .Pe drumul de intoarcere nu a vrut s-o tin eu de mana cu "tati meu " si imi facea in ciuda cika "Na !" si-si arunca privirea shmechereste spre mine .O rasfatata .Oricum a fost in plin centru atentiei , nu a facut deloc pe ea si toti au laudat-o ca e cuminte .
Acum a plecat Cezar la munca si i-a dat ordin fata sa-i cumpere 'malom' (balon) asa ca maine tati tre sa-i aduca malomu.

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Petitie PRO Basescu - nu le permiteti sa va calce votul in picioare! http://www.petitiononline.com/dzp/petition.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

GABI,si eu ti-am citit povestea,intr-adevar,tare greu trebuie sa iti fi fost...tare sunt curioasa cine era acea doctora care era de garda in ziua aceea,eu cred ca dr.Tudor.o femeie exceptionala!nu am cuvinte sa va spun ce suflet are aceasta dr.si cat de frumos se poarta cu pacientii.eu am nascut la ploiesti,cu d-na Tudor,pe vremea cand dansa era rezidenta,acum 2 ani jumate,nu va pot spune cat interes si-a dat pt mine si copilul meu,ma suna sa ma intrebe cum ma simt,am stat in maternitate cu bb 3 saptamani,pt ca era mic si trebuia sa ia in greutate,in tot acest timp,dr.tudor venea zilnic la mine sa ma intrebe cum imi este,se ducea la copil,vorbea cu medicul neonatolog despre starea lui,intr-un cuvant,ii multumesc ca exista!acum este la maternitatea din campina,de care si eu am auzit numai lucruri bune si desigur,ca cel de-al doilea copil,se va naste tot cu dansa.si eu am cezariana,foarte mica,deja s-a cicatrizat,la 3 zile eram refacuta si m-am simtit super!asa ca,eu va recomand cu caldura aceasta d-na doctor.va sarut pe toate si pe puii vostrii

Mergi la inceput