***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 9
Jasmine spune:
Nushulica,mi-e frica la fiecare comanda,fie ea mai mare sau mai mica.Dupa ce am citit despre lupta Aissei cu morile de vant,de fiecare data cand astept un colet stau ca pe ace : vine sau nu vine.Riscul meseriei!
Claudia,sunt foarte frumosi pantofiorii,mai ales cei cu material de blugi.Cu ocazia asta am mai admirat inca o data setul plasticos de mamaie .
claujro spune:
Da. Le-am primit. 2 din 4 (mai am 2 din 8 si 9). Una mi-a anulat-o Sabine dar pe celelete 4 nu a mai apucat...sau mai stiu si eu?! Banii mi i-au blocat pe card dar ei nu recunoasc treaba asta si mi-au transmis ca EU am ales plata la livrare si acum tb sa le platesc cu cec bancar. Nu le platesc decat atunci cand imi deblocheaza banii de pe card...
Sfatul meu (l-am mai scris de multe ori) e sa nu va bagati la comenzi sub 10 euro.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Jasmine, multumesc! Cei roz i-am luat pt toata ziua, ce de piele+blug stropiti cu sclipici (o nebunie ) sunt pentru "petreceri" . E super sa ai fetita! Lui Matei ii dau un blug, un tricou si neste bascheti si gata...dar cu fetiteleeeee e altceva.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
fetelor cand vor fi urmatoarele reduceri masive pe site?in august?sau cand?
si inca ceva ??baga toate produsele la reduceri?Ca eu n-am prins sesiunea" din ianuarie
INGRID
addya spune:
nushulica, daca mergi pe masuri mai mici, pana in 40-42 inca se gasesc o gramada de chestii la discount...
mai fetelor, la astia nu exista 44/46 sau m-am tampit eu? ca vad numai 42/44, 46/48....
yo m-am vindecat de redutita...cum? simplu!
sunt la cura de slabire. obiectiv:5kg (madau stie cum tin eu curele..) asa ca doar daca mai vrea sotzu ceva sau ochesc sandale pt pitic, daca apar si masura 20 pe undeva la pret rezon...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
nushulica spune:
adina stiu ca se gasesc si acum dar eu am ochit niste produse care acum apar la noutati din astea reduse mi-am luat deja ce mi-a placut
ce cura de slabire faci?
INGRID
lavi02 spune:
nushulica, reducerile la colectia de primavara-vara sunt la sf de iunie - inceput de iulie.
addya 34/36 inseamna 34 & 36, nu "intre".
La pijamale de exemplu, numerele sunt asa: 34/36, 38/40, 42/44 etc.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by lavi02
nushulica, reducerile la colectia de primavara-vara sunt la sf de iunie - inceput de iulie.
addya 34/36 inseamna 34 & 36, nu "intre".
La pijamale de exemplu, numerele sunt asa: 34/36, 38/40, 42/44 etc.
asta vroiam sa aud numai bine pica inainte de concediu ca dupa...nu stiu daca o sa mai am bani pentru tot ce o sa vreau
INGRID
ella_74 spune:
nushulica, comanda mea din 6 martie e de vreo 20 eur, ca n-are decat o rochita de vara la care am pus cod de cadou - set roz de masa, deci tre sa fie in "scrisoare" cum spune Posta Romana.
ella_74 spune:
fetelor,
daca n-ati apucat sa folositi codul 64718 care acorda reducere 15 eur pe colectia PE 2007 - articole nereduse, mai e valabil pana pe 6 aprilie.
Io l-am folosit deja si nu merge decat o singura data.