***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 8
saddie spune:
Mai dar ce viteza aveti! Lipseste omu' trei zile si dupa asta mai sta doua sa citeasca tot ce ati scris!
Madau, scuze de intarziere la pozele cu canutele primite cadou. Uite-le aici: cani cu suport
Gata, recunosc si eu oficial ca sufar de redutita, am mai plasat o comanda. Nu mare..... numai 100 de euroi
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
catutza spune:
Madu , nu a venit avizul nici azi
Mai am o comanda de pe 17, ar fi chiar culmea sa ajunga inaintea celei de la 8...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
Repejor ca incepe "Dansez ptr tine" si ma duc sa ma uit..
Jasmine nici nu stiu cum se numeste restaurantul..parca "Marele zid" sau asa ceva, e pe la Stefan cel Mare...foarte buna mancarea si nici nu e scumpa. Am mancat de toate, pachetele de rpimavara, pipote cu usturoi, niste coaste de porc caramelizate, orez cu fructe de mare, pui cu ananas..parca niste salata de burta cu usturoi..si au mai fost dar nu mai tin minte. A, si vestita inghetata prajita . Oricum mancare a fost destula, si ca bani..4 persoane cu tot cu mancare si 3 sticle de vin+sucuri = 2 mil
Ahaa,stiu restaurantul asta,e pe str. Vasile Lascar;
am fost si eu acum ceva vreme.Mai auzisem de unul misto pe la P-ta Alba Iulia si tot caut pe cineva care sa fi fost acolo de curand,sa vina cu impresii proaspete.
Evident ca azi nu m-am lasat pana n-am mai facut 2 comenzi la Redoute,mai mititele.In total cam 50 euro.
ella_74 spune:
nici io n-am primit avizul pentru comanda din 6 martie; slabe sperante sa-l mai primsc; ma duc totusi maine la posta sa intreb cu buletinul, poate s-a pierdut pe undeva...
nushulica spune:
jasmine ia zi-mi nu ti-e frica sa nu ajunga comenzile astea mici?ca eu din ce am citit pe aici coletele care sunt mai mici ori ajung mai greu ori nu mai ajung(probabil se fura ca asa-i la noi la romani)...eu am pus si eu 2 comenzi mai mici si mi-e cam frica...daca nu ajung o sa-mi para tare rau ca in amandoua comenzile am cate o pereche de papuci(sandale si balerini) si cate 2-3 bluze ori topuri ori tricouri...ma rog de papuci mi-ar parea tare rau sa nu ajunga
fetelor stiti ce am observat astazi?!! la comanda de ieri si cea de azi la cate un produs in fiecare comanda imi apare culoarea care am ales-o eu in mailul de confirmare iar in suivi de com apare o alta culoare care,culmea,nici nu apare in paleta de culori la acel produs...am verificat bine deci sigur nu gresesc...eu oare ce culoare primesc??
INGRID
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
nici io n-am primit avizul pentru comanda din 6 martie; slabe sperante sa-l mai primsc; ma duc totusi maine la posta sa intreb cu buletinul, poate s-a pierdut pe undeva...
ella ce valoare avea comanda ta din 6 martie??si cat de voluminos este coletul??poate s-a "pierdut" in romanica noastra
INGRID
claujro spune:
V-am promis poze:
-poze cu setul de canutze cadou si pantofiorii: http://good-times.webshots.com/album/558180458KlbGGV
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
nushulica, eu detin recordul la pachete mici de genul - o camasa- atat! A ajuns. O pereche de blugi. Un gratar... etc Si toate au ajuns.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
claudia ma bucur sa aud...asa sunt si eu cu sufletul mai impacat
deci am innebunit de tot...am mai dat acum o comanda dar ...sa va explic ...dimineata vroiam sa fac comanda de o pereche de blugi slim si ori nu m-am uitat eu bine ori chiar scria ca e stoc epuizat...si acum seara cand ma uit erau in stoc si nu puteam sa pierd ocazia...mai ales ca imi plac mult... de astia vorbesc
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324105225&DocumentID=201206&IntRef=0001&SecIntRef=00004
si am mai luat si un top si un set de chiloti ca sa nu fie comanda chiar mica...s--a facut 40 euro pana la urma
deci acum chiar gata ca mai am un pic si golesc toate cardurile
INGRID
lilupep spune:
Deci Clau, sa inteleg ca ai avut comenzi mai mici de 10-11 euro si le-ai primit fara probleme?