***LA REDOUTE(12)***
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
ella n-am stiut ca mai e valabil nu l-am mai incercat...dar de acum nu mai comand nimic pana in aprilie jur
INGRID
ella_74 spune:
da, l-am gasit azi pe ma-reduc si chiar l-am testat dar fara sa ma loghez, ca asa nu merge, ca io l-am folosit deja...
aissa spune:
Lavi coletele mele nesosite sunt astea: 0386198888 si 0577008850 deci nu e numarul ala dat tie... S-o fi zapacit saraca. Continui insa sa cred ca daca ar trimite coletele bine sau intr-o maniera mai scumpa dar mai sigura nu ar aparea probleme.
Ca valoare, din cele 3 comenzi din februrie de 56, 29 si 26 euro a sosit doar cea de 29 asa ca...nu cred ca neaparat volumul coletului e criteriul disparitiei.
Eu acum sunt in stand by, ar trebui sa ajunga "rambursmentul" pentru prima comanda, adica produsele care apar la ea in 15 si 20...sper din suflet sa ajunga pentru ca e clar ca nu o mai pot lua de la capat. Daca as sti cine e vinovat l-as sugruma pentru stresul care imi strica cumparaturile!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
V-am promis poze:
-poze cu setul de canutze cadou si pantofiorii: http://good-times.webshots.com/album/558180458KlbGGV
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Clau, super! IMi plac mai mult cei roz, asa ii voi face si eu Ilincai. Nu mai retin daca ai zis - au taloneta?
Catutza e prima comanda data pe contul tau? Ca stiu ca ai comandat si pe contul lui Madau.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
Buna dimineata,fetele!
In sfarsit am scapat de viroza,adica puiutul meu,in afara de febra f.f. mare,3 zile,alte simptome n-a avut!Of,bine ca am scapat!
Nushulica,cand s-a discutat aici ca s-au comandat niste lucruri si au trimis altele cei de la LR,mi-am dat seama,abia atunci,ca eu am comandat o pereche de pantaloni,bej,asa apar si in suivi de comande,si ei sunt kaki toata ziua!E drept ca daca nici n-am observat din prima,e clar ca nu prea m-a deranjat,dar totusi,nu-mi place gestul asta!Si cu toate astea,probabil pana n-o s-o iau teapa de-adevaratelea,n-o sa ma potolesc,sper totusi sa nu se intample!
In ceea ce priveste trimiterile sub forma de scrisoare,nici pe mine nu m-a pus sa semnez nicaieri, dar mi-a cerut buletinul!Parca totusi,intr-adevar la colete mari,nu s-a intamplat sa n-ajunga,sau ma insel?Ar fi bine de stiut unde e buba,o s-o aflam pana la urma!
Un week-end minunat!
claujro spune:
Felicia, ma bucur ca ti-au placut. Au taloneta. Dar eu nu i-am facut, sunt gata facutzi doar sa-i cumperi.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Neata
Hai ca io azi mai fac o tura de BE..ca vreau niste canute cu pai, am constatat noi ca sistemul ala anticurgere e taman bun ptr noi..sa ne luam cafea in ele ..mama vrea musai vata de zahar cu arome..ne-am dilit toti ce mai
Claudia super pantofiorii..spune-mi pe alte culori avea? Ma refer la modelul de la aia roz. Cei de blugi aveau doar asa, sau si alte modele? Cat au costat? Hai ca te-am zapacit...chiar vreau sa merg poate sapt viitoare daca am ceva banuti
Nushulica asa am zis toate ca nu mai luam nimic...dar uite as mai apre un cod, un set de masa roz..si ne razgandim
Catutza of of, mai, mai..hai ca poate vine totusi, iti tin pumnii
Ella mai vrei sa mai folosesti odata codul de reducere ala cu 15 E? Simplu, mai fa-ti un cont..eventual pe numele sotului si mai jonglezi cu ele. Eu asa am mai facut..si au ajuns toate coletele
Fug sa dau fata jos din pat..sunt in zona
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
aissa, mada, e fabrica!!! Aveau tot ce doresti si cu gandu nu gandesti ! Si daca nu au ce vrei tu, dai comanda de culoare/material/forma si iti fac ei. Eu nu sunt asa pretentioasa, prietena mea a comandat pantofiori de lac negri, de ex.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Yupyyyy, multumesc....io vreau unii integral din jeans, ma duc sapt viitoare e clar....mai merge cineva?
Claudia zi-mi si de banuti, cat costa? sau ma rog aproximativ, ca-mi dau seama ca pe comanda e diferit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2