***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lorenza eu inca n-am primit produsele de care spun ca le-au schimbat astia culoarea...si zic eu ca nu are sens sa le trimit mail inca ca poate ii bag in ceata si pe urma imi intarzie comenzilele las asa si daca nu mi-or place le dau si eu cadou si gata...oricum nu e fair play din partea lor sa faca asa ceva

madau cata dreptate ai uite eu care aseara am zis ca nu mai iau nik pana in aprilie acum deja am cosul plin iarasi...ce sa fac m-a starnit sotul ca vrea adidasisi eu numai bine am profitat de situatie sa mai cumpar ceva...daca tot nu am folosit inca codul 64718...ce vreau eu sa va zic este ca am bagat codul si mie mi-a dat reducere mai mare de 15 euro is vreo 18 si in plus mi-a bagat si taxe de transport 0...asa ca nu mai stau pe ganduri si bag iar o comanda...offf ar fi a 6a comanda in 2saptamani...m-am imbolnavit de tot

spor la shopping fetele si weekend placut(la noi ploua si e urat)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

1150 amandoua perechile, nr 23.
Eu o sa mai merg prin mai sa iau sandaluzte de vara. Aveau si acum...dar daca le mai creste piciorul? Si la iarna cizme... Si vazusem unii mici-mici, piele rosie, 16 cred ca erau, de bb nou-nascut (50 roni-dar cred ca la astia miniaturali manopera e mult) as vrea pt finutza mica care se naste la vara...
Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Am si eu o rugaminte mare la voi, cine mai face o comanda zilele astea si e din Bucuresti, punet-mi si mie in cos, 3 camasi dintr-astea si va dau banii pe ele: http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086806&documentid=321407&categoryid=23605789&single=&hasNext=1&hasPrev=1

masura 40- verde, fucsia si imprimata

Eu am facut mai de mult o comanda care mi-a anulat-o Sabine, am repetat-o pe 9.03 si vad ca nu a ajuns. Mi-e teama ca mi-a anulat-o si pe asta si nu m-a anuntat.

Multumesc!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Fetele,am primit comanda de pe 16.
In sfarsit am nimerit masura potrivita la celebrele camasi. Deci, desi la ei ma incadrez la 40, imi vine super masura 36.
Am mai luat o fusta si niste pantaloni.

Siiiiiiiii...ca sa nu-mi ies din mana....SETUL PLASTICOS....

Mergi la inceput

Deja vin din 16!!!! 8, 9 si 15 unde sunt????

Ma bucur ca ti-ai nimerit masurile...Wow ce diferenta mare!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia eu ar trebui sa dau o comanda ptr nasa mea...sa vedem daca imi da ok azi sau maine si ti le iau eu..te anunt.

Vreau si eu daca mai aveti ceva coduri de reducere ptr PE 2007, eventual cu ceva euro reducere, ca am multe cu pret neredus

Fug sa ma imbrac ca vine tati sa plecam...daca mai am timp intru dupa amiaza.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Coduri de reducere 35% pentru PE 2007+ CADOU:
17132+GEANTA ROZ
17140+SET LAGON
21369+VAISELLE PRUNE
Le stiai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Madau ,geniala ideea cu inca un cont ca sa putem folosi codul ala de 2 ori.Ma gandesc ca vor mai fi coduri-minune.

Dar am o nelamurire: tu ai facut contul pe numele sotului tau si ai trecut aceeasi adresa?Si a fost OK,n-au observat astia nimic dubios?Ca eu n-am ce alta adresa sa bag decat asta unde locuim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lorenza bravo pentru castigarea luptei cu viroza!

Lilupep mama, ce repede a ajuns? In ce zona stai? De luni verific si eu cutia de scrisori zilnic

Madau si eu ma duc la fabrica mai incolo, ca deh, acum stam mai prost cu banii, mai vine si Pastele...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Stau in Titan, apartin de oficiul postal de langa magazinul Titan. Tot timpul le-am primit cam int-un timp record, zic eu, fata de celelalte fete.
Bine....eu am avut si volum si valoare mica...4 -5 produse, dar nu stiu dak asta poate fi o explicatie.

Mergi la inceput