Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Carmen eu nu am mancat sare 3 saptamani deloc si tot se umflau picioarele foarte rau...acum am renuntat ca nu mai puteam si tot se umfla

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

referitor la picioarele de elefant: eu am renuntat de tot la sare, si are efect mai bun decat statul cu picioarele pe sus...

radcarmen: eu maine fac 36 sapt si tot nu mi se pare ca bebelul meu s-ar fi intors, adica il simt tot ca la ultima ecografie la care era cu fundicul spre iesire... Incep sa ma informez si eu despre ce inseamna cezariana, ca pana acum nu mi-a trecut prin cap nici o secunda... eh, asta e... Urmatoarea ecografie mi-e planificata in 11 aprilie, imediat dupa Paste, deci pana atunci n-am altceva de facut decat sa astept.

In rest... ieri am incercat si eu sa fac gogosi cu gem... au iesit, desi unii mi s-au desfacut si au devenit un fel de "scoici cu gem" dar perseverez

Mi se pare ca in ultimele zile bebe nu mai face asa multa gimnastica cum facea inainte... oare sa inceapa sa se simta inghesuit in casuta lui? Ar trebui sa aiba pe la 2,5kg si eu nu am burtica foarte mare...

Eh, va las, ca m-am intina deja cam mult... AMR 5 zile la munca, astept concediul - nu atat pentru ca n-as mai putea veni sau munci, cat pentru ca daca mai iau vreo raceala sau alte de-astea o sa cedez psihic

Cam atat, va urez o saptamana excelenta, nasteri usoare - haideti, ca ar fi cazul, cam mare pauza:

Diana 35+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Raisa ma bucur k ai reusit sa ii convingi sa cumperi hainute...eu nu...abia am luat si patut,dar nu-i nimik,am incredere in draga mea sora si sot...stiu ce sa faca!le-am dat si ordin dupa ce am nascut si au vazut k suntem bine sa zboare in magazine k altfel ii mananc...

Mi-e pofta de cafea si de o pizza...

Mady34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata, fetelor!
M-a apucat harnicia de dimineata chiar daca nu am dormit aproape deloc!! Ptr ca avem doar ap. cu doua camere ieri ne-am mutat in sufragerie ptr ca astazi sa ma apuc de marea curatenie in dormitor - unde va sta bebe! Parca am dormit in casa straina! Mai ales ca e si la strada si e un zgomot...Mi-e mila de bietul meu sot ca doar el va fi surghiunit aici!
Misun de vreo 2 ore si parca nu se vede nimic in urma mea!!!!!!!!!!!!!!!! si obosesc raaaaaaaaaaaaaaaau! Toate sunt date cu fundu-n sus si nu stiu pe unde sa le mai asez.Am fost si eu la baby expo.Am luat carut si imbracaminte.
Bebitza ma suteaza si ma impinge cu capsorul in ficat, de nu se poate! De intors nici vorba! mi-e din ce in ce mai teama...Miercuri merg la doctor sa vedem ce urmeaza!
Fetelor cu umflatul picioarelor, cu tensiunea cum stati?! Revin cu sfatul sa renuntati cat se poate de mult la sare!
Ma duc iar la smotru!
Va pup si sunt cu ochii pe voi si urechile palnie!

Raluca 37+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

Noi suntem bine, ne-am cam facut de cap zilele astea...in sensul ca am cam umblat...ceea ce la noi e voie cu portia...

Foarte interesante si emotionante povestile noasterilor...parca nici io nu mai am rabdare, mai ales dupa ce citesc la voi de bebei

Burticilor si mamicilor, daca aveti timp de noi, si pe mine, ca si p Raisa, ma intereseaza ce hainute ar trebuie luate la spital pentru bebe???

Diana...tie de abia la 38 de sapt iti face urmatoarea eco???? ma intereseaza ca doar avem aceeasi virsta si io fac 36 miine...

Apropo si la mine bb are momente cind topaie si momente sau zile in care doar se foieste....poate nu prea mai are loc

Va pupic
Roxygeo 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

roxygeo: am mai facut una la 34 de sapt... cea de la 38 e de verificare a pozitiei si placentei As fi facut-o putin mai repede, dar nimeresc sarbatorile, asa ca e mai incurcat cu programarile. Asta e...

Diana 35+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!
Noi suntem bine. cu colicile e cam la fel. sunt zile si zile. macar noaptea doarme mai bine alt fel nu as mai rezista.Ieri "ne-am amuzat " umbland prin spitale. Acum cateva zile am vazut o umflatura in partea stanga a gatului Mariei, asa cam de sub ureche. La inceput nu eram sigura. Apoi cum m-am lamurit ca e ceva cum am vb sa o vada neonatologul ca medicul ei de la Titan oricum e varza. Ieri ne-a vazut neonatologul si a zis ca e torticolis (dar e ciudat ca nu a fost obs de nimeni pana acum si ca doar de 2 zile tine capul intors in partea cealalta). Si ca ar fi si o tumoreta pe torticolis ca asa mai apare.Ne-a recomandat un medic la Budimex, seful sectiei de ortopedie. Cica e f bun. Am aflat ca e de garda chiar ieri si am plecat acolo. Am asteptat vreo ora sa o consulte. A consultat-o 5 minute. A zis ca e un hematom de la nastere si torticolis si ca sa revenim la 2.5 luni si se va vedea atunci ce-i de facut. El zice ca nu-i grav dar nu i-a facut ecografie nimic. Acum nu stim ce sa facem. Sa mai mergem la alt medic? Cica el ar fi f bun. Dar daca se bazeaza tocmai pe experienta lui si nu a mai cautat si altceva in afara de torticolis? Plus ca nu ne-a spus se poate face masaj ceva? A plecat imediat si nu am putut vb cu el. E drept ca era de garda si avea f multi pacienti... Dar noi ce facem?

Ati mai auzit de asa ceva?

IONELAC- eu i-am facut baie di prima zi acasa dar la chiuveta. Am spalat-o si pe cap.

MIHAELA-CE - ai grija cu hemoroizii , sa ai crema la tine si calmante pentru per de dupa nastere.

KRISSY- multumesc ca mi-ai imp[artasit experienta ta cu alaptatul si biberonul. Maria papa mai bine dar in aceeasi formula. partea buna e ca ia in greutate. Acum are 3.700kg de la 3.150 cat avea la externare pe 2 martie.

Misha_tp- ii dai Sab simplex inainte de fiecare masa? stiu ca asa scrie pe prospect dar medicul mi-a zis sa-i dau doar 15 pic de 3 ori pe zi.

Iar de mancat eu chiar am grija ce mananc. Nimic prajit, carnea doar fiarta, fara chestii ce baloneaza... Sotul e chiar stresat ca nu prea stie ce sa-mi mai ia de mancare. Deci nu cred ca-i de la ce mananc eu. Va las ca o scot putin pe Maria afara.

Nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi.

Maria- 26 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

MAMICILOR.........AM O INTREBARE......

tZUNA, kMI78..am o problema....de unde sa stiu daca manaca cat trebuie....? ca pe cutia de lapte praf scrie ca la o masa ar trebui din sapt 3 cam 120ml....iar pediatra ieri mi-a zis sa-i dau si 150 ml...da a mea e prea micutza si oboseste repede...acuma de dimineata chiar m-am disperat...inainte manca la san cam 40 min ca o puneam la amndoi... da acuma a obosit asa de repede si nu am mai reusit cu nimik sa o trezesc...am reusit si sa ma mulg ce a mai ramas vreo 20 ml si nu mai voia deloc biberonul il scuipa si-si facea greatza...in rest doarme si cate 3 ore ma gandesc ca daca ar fi infometata nu ar mai dormi asa linistita......offfff cate griji si probleme....de vreo 3 nopti ne luptam si noi cu colicile.....bata-le vine...am observat ca printesa mea se linisteste pe burta mea sau a lui tati si asa reuseste sa adoarma.......

Astept raspunsurile voastre...oricum acuma cand se trezeste...ii dau numai biberon sa vad cat mananca....

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare,
vad ca toata lumea se plange de umflaturi. Si eu sunt tare umflata, de ma dor degetele cand strang mana pumn. Azi-noapte mi-a fost rau, asa ca de dimineata am trimis repede o mostra de p... la analize, chestia asta cu umflatul ma sperie, ma face sa ma gandesc la vreo preeclamsie desi nu am antecedente. Ma rog, prefer sa exagerez decat sa se intample ceva rau cu bb. Dupa amiaza ar trebui sa iau analiza sa vad daca apar proteine mai multe decat trebuie atunci ma duc urgent la dr.
Eu nu i-am facut niciodata proba suptului printesei , nu mi s-a parut nici relevanta nici necesara pentru ca isi facuse fata program de supt la 3-4 ore si a tinut-o asa pana la 5 luni cand i-am diversificat alimentatia. Asa ca nu prea ma pricep la astea. De supt cred ca sugea in jur de 90-100 ml pentru ca asa ii lasam in biberon muls, cand plecam mai mult de acasa si cateodata nici pe ala nu il bea pe tot.
Va ,
trebuie sa fug la munca, dar mai trec diseara pe aici.

Diana 35+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Gabdyd - eu toata sarcina am facut drumuri lungi.La 33s am zburat cu avionul,acum in aproape fiecare weekend mergem in alte localitati.Chiar sambata am fost la 100km departare.Eu ma simt ok doar ca mi-e un pic teama sa nu ma apuce cand sunt prea departe de spital.Si eu am pus intrebarea asta aici sa stiu simptomele ca sa am timp sa ma intorc acasa,adica sa nu astept durerile alea mari

Elpower - tu cand nasti,ca termenul ti-a trecut demult?Ma asteptam sa nasti o data sau cel putin a doua zi cu Roxanici.Sper ca nu sunt probleme,deci...Multa Bafta!

Si pt noi toate care urmam,curaj fetele !

Stefania38+4 cu Carl

*****BEBE*****

Mergi la inceput