Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetelor,
vad ca sunt singura pe forum la orele astea...
Am citit constiincioasa din urma:
Gabi78 am ramas cu gura cascata, acum inteleg de ce primul lucru pe care il intrebau meidicii in salon cand am fost cu mama la o operatie era daca ai eliminat gaze... Ma bucur ca acum sunteti bine si sper sa nu mai ai parte de acum incolo de astfel de experiente.
Camitu cred ca si eu voi face prelevare de celule stem, vreau sa ii sun maine sa imi trimita contractul si sper sa fie seriosi. Eu am discutat si cu doctorita si e de acord desi e o noutate pentru orasul meu. Se va mai face insa in unul doua cazuri pana la mine asa ca sper ca totul sa fie ok. Nici pe noi nu ne dau banii afara din casa, dimpotriva, ca sa platim prelevarea o sa ignoram alte obligatii si sa ramanem restantieri mai peste tot dar cum spui si tu nu mi-o voi ierta niciodata daca vom avea nevoie de ele si nu am facut prelevarea. Mai ales ca suntem la al doilea copil si sunt sanse bune sa profite si fratilor, nu numai lui bb.
Phili dar centura porti? Eu am oroare de ea, mai ales ca bb e mare si e cu capul jos, dar o mai pun la drumuri mai lungi. Mai lungi inseamna 20 km pana la parintii mei ca mai mult de atata nu ma mai aventurez. Prima data am nascut din cauza unui drum de Bucuresti ...
Simt ca se apropie clipa vertiginos si parca sunt cumva nepregatita. Doamne, toata viata am avut impresia ca sunt mereu pe fuga si nu stiu cand am sa scap de sentimentul asta.
Va si va doresc la toate numai bine!!!

Diana 35+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele...nu am mai intrat de mult...

Mirandolina bine ai revenit...sa iti traiasca printesa si sa fiti sanatoase!

Cria ieri am fost si mi-am luat patut...de lemn,mi s-a parut mai singur si mai util...lasa k dupa ce il desfac o sa pun poze,dar cred k mai dureaza putin!!!

Hai fetele,nu mai naste nimeni azi..

Mady 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

neatza fetele! azi e liniste pe front? :D nu naste nimeni?

am fost si eu sambata si am facut jumatate de bagaj pentru maternitate...mie mi-a spus tanti dr. sa iau foarte putin la mine, nu am voie cu camasi de noapte etc pentru mine, nu am voie cu hainute pt bb..si asa mai departe. mi-am luat ce am considerat si eu ca-mi trebuie...si-n rest speram sa fie bine. oricum, daca mai trebuie ceva, dam alarma acasa si vin intariri rapid! :D

fetita mea de 2 zile e exceptional de activa, nush ce e cu ea, toata ziua se plimba si da suturi pe acolo, de rad astia din jur de se termina! sper sa fie bine si sa n-o deranjeze ceva...uff, paranoia loveste din nou! dar da niste suturi in partea stanga jos de-mi taie respiratia :)) eh, mami nu se supara daca fetita e in regula. si voua va fac la fel bb-ii?

Elena 35+ cu bb Antonia

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Diana-jors multumesc mult pentru informatii...ti-am scris si pe PM

Acum merg sa citesc din urma ca ieri nu am intrat deloc...cand termin trec la raport....inainte va invit la o cafeluta ca eu sunt treaza de pe la 5 dimineata au inceput grijile de nastere

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineata fetelor!

Noi nu prea avem mare lucru de scris pentru ca suntem relativ ok. Va doresc tututor multa sanatate.

Laina noi avem DPN apropiate si vad ca si bebelul meu face ca si bebelina ta: suturi, rotiri, schimbari de directie. Al meu baiat nu s-a intors inca in pozitia de iesire, respectiv sta in fundulet in continuare. Nu stiu ce are de gand. Oricum deja ma obisnuiesc si cu ideea de cezariana...daca va fi cazul.

Va doresc nastere usoara tuturor celor ce va pregatiti azi, maine...si nu numai.

Va pup,

Carmen 35 sapt si 3 zile cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Sherbi emotionanta si a ta povestire despre momentul unic al nasterii...ma emotionez la fiecare dintre nasteri ...ma bucur ca a fost totul ok

Gabi
uaoooo prin cate a trebuit sa treci ..m-am speriat putin pentru ca si eu tot cezariana fac cu anestezie gfenerala.....nu am inteles eu bine care a fost problema de nu puteai sa elimini gazele?...din cauza anesteziei...nu a tolerat-o organismul?...mi s-a facut putin frica

Cria ma bucur ca Roxanici este bine..multumim pentreu vesti... pentru amandoua....Roxi te asteptam acasa

Fetelor eu sunt tare fericita...am reusittttttttt...am convins familionul sa cumpar hainute deci a mea bebelina nu va fi dezbracata....ne-a sossit si mobila am cumparat si caruciorul si patutul..sunt tare multumita...acum poate sa vina oricand..dar cred ca are rabdare sa termin de calcat si de aranjat bagajelul pentru ea

Am si eu o intrebare pentru fetele cu experienta.....

quote:
Cu ce se imbraca bebeii in spital , acolo unde te duci cu hainutele de acasa?
...stiu ca s-a mai discutat despre asta dar eu neavand hainute nu prea am dat importanta...acum sunt putin nedumerita ca nu vreau sa o infofolesc......cine are timp si de mine.

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

radcarmen, spre bucuria mea, bebelina mea sta intoarsa cum trebuie, cel putin asa mi-au spus la ultima ecografie. sper sa nu se schimbe nimic, pentru ca as vrea tare mult sa nasc normal

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata fetelor,

Cam liniste pe forum haideti fetelor sa mai barfim.
Noi suntem binisor, au inceput sa mi se umfle mainile picioarele din ce in ce mai tare si au reaparut arsurile. Vad ca sunt fete care se plang ca misca bebe prea mult, al meu de cateva zile mai mult se foieste cred ca nu mai are loc in burtica. Eu prefer sa-l simt activ ca asa stiu ca e bine.
Punem majoretele la treaba ca vad ca-si fac de cap. Pt Ela, Jaana, Elena si toate surpizele

Cria35+ cu Vlad

Mergi la inceput

Chiar liniste pe aici...fetelor nu mai aveti chef de vorba?

Crai si eu am picioarele butuc..azi o sa incerc sa stau cu ele ridicate ca ieri nu prea am avut timp de stat in pat si sunt butuc...nici afara nu pot iesi ca nu-mi intra nimic in picioare....poate se desumfla ele cine stie...sau poate e un semn si apare bebe...ard de nerabdare...deja nu mai pot

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Cria_bv nu iti face iluzii ca cine stie ce gimnastica semnificativa face. Se foieste, mai imi da cate una-doua lovituri mai serioase de imi salta burta, si se tot invarte. Habar nu am ce face pentru ca de intors nu cred ca s-a intors cu capul in jos. Au inceput si mie sa mi se umfle putin mainile. Tot reduc sarea, cred ca imediat nu o sa mai pap deloc sarat.

Laina si eu doresc sa nasc natural. Toata sarcina m-am temut sa nu ajung la cezariana, dar vad va baiatul mamei face cum doreste el. Sta in fundulet. Asta este... O sa trecem si peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu.

Va pup,

Carmen 35 sapt si 3 zile cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput