Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna

Asa e nepotu`miu. Cand ii este somn declara "E timpul sa dorm" pune capul jos si...somn! E fantastic.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra ba il poti obliga caci bebeul care nu stie ce e aia biberon va urma instincul natural si va suge.

Anya apropos de leganat eu a trebuit sa ma cert cu mama sa nu mi-l puna pe picioara, dar dupa aia cand avea 9 kg la 4 luni cine era fericita? Ca-i spuneam "na, vrei sa ti-l pun pe picioare acum?"

Faptul ca nu pui un copil in premergator nu inseamna ca trebuie sa-l ti in brate, ci il poti lasa sa exdploreze in patru labe (dupa ce te asiguri ca ai inlaturat pericolele). Premergatorul in opinia mea e un fel de cusca cu roti care ajuta doar parintii (tine copilul departe de bibelouri)nu si copiii. Again no offence.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza feteleeeeeee am facut oki a 2 a oara...:D

mai fetelor am si eu o problema am incepout sa mananc dulciuri:D pana acu nu am avut o sarcina asha pofticioasa din contra....dar acum de kteva sapt moama ash manca ciocolata....phh nu shtiu cum sa ma mai abtin! voi aveti problemele astea???cam cate dulciuri pot manca??:)) Poate shtie cineva!
pupici burticiiiiii

Mergi la inceput

mamii tocmai s-a discutata azi despre asta, citeste in capitolul 32.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Irinusha pai tu l-ai pus la 12 luni insa sunt mamici care il pun de la 6 cand sta in fund. La 12 luni pentru el e ca o jucarie care el o manevreaza pe cand la 6 luni il chinuie jucaria pe el.

Apropos de coloana, nu vreau sa tin polemici insa daca aveti masini si cumparati scoica aveti grija ce luati, sincer am fost prin magazine si m-am crucit. Sunt unele (scaune) care tin copiii cocosati. Eu am dat putin mai mult pe a mea insa are o perna adaptata si copilul sta perfect culcat in ea (practic spatele sta drept si nu are presiune pe coloana) si are o pernita in jurul capului ca sa ii tina capul stabil intr-un loc. Astea se dau jos mai tarziu cand copilul poate sta in sezut.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

LUNA 1
Am aflat chiar azi in urma cu cateva ore ca vom avea o fetita.
Suntem bucurosi nevoie mare.
Mi s-a spus sexul far sa fie nevoie sa ii cer. Ne-a intrebat daca vrem sa stim sau nu.
Moasa a fost foarte simpatica si ne-a dat o groaza de poze si explicatii.
Dar aici iti spun numai cati centimetri nu iti spun greutatea. Masoara capul, picioarele, vad inima si rinichi...
Eu visasem ieri ca era fetita

stefania sapt.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Stefania - FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18+

Mergi la inceput

Stefania felicitari!

Si felicitari si pentru ca ai ajuns la cele 10 mesaje si ai scapat de moderare acum iti vom vedea mesajele in timp real.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo cred ca ne vom "supraveghea" reciproc Hi-hi, si la asta sunt buna ca doar m-am facut profa Dar sa stii ca eu nu dau bataita, doar asa cu vorba...

Alina.a iertare ca uitai sa te trec pe listutza cu pupicuri Uite ca acu ai 2 in loc de unul

Anya, Luna sunt total de acord cu ideile voastre. Asa ma gandeam si eu sa fac cu bebelina mea. Si eu sunt o ambitioasa, nu ma las asa usor (ca doar sunt leoaica, ce naiba ), deci daca bebe imi scoate peri albi si-mi face ochi de zombi, eu tot pe-a mea o tin, na

Apropo de premergator, cumatra mea nu a folosit la finutu' si l-a ajutat sa mearga tinandu-l de manuta. E adevarat ca nu mai reusea sa faca ceva toata ziua, dar acu are satisfactia ca baiatul ei merge asa de frumos, ba chiar a inceput sa alerge. Nu a folosit nici suzeta. E adevarat ca a facut o greseala, din ce spuneati voi - crezand ca bebe nu se satura cu sanul, i-a dat lapte suplimentar - a fost si mai este o cheltuiala pt ei (ii dau Humana).

Eu sper totusi ca bebelina mea sa fie cuminte si ascultatoare si sa ma ajute DD sa-i am laptic destul pt ea. Si cate mai am de invatat de la voi...
Faza cu sucurile carbogazoase sau asa-zise naturale la varste asa de fragede nu ma incanta nici pe mine. Nasa nasei mele are acum un copil obez, dependent de dulciuri si de tot felul de sucuri si alte produse nesanatoase pt ca a fost neglijat (ea e avocata si nu concepea sa dea san sau sa stea acasa, ca e o doamna). Si sa vedeti cum face daca nu i se da ce vrea. Sunt vreo 3 pers in jurul lui ca sa ii faca fata Cred ca e caz numai bun pt emisiunea Supernanny.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput

stefania felicitari!!!!!!

Era si timpul sa mai apara fetite pe aici.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput