Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Mai fetelor dar aveti un spor la scris nebun , la cateva secunde un nou mesaj SUNTETI TARI .

20 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA - nici eu nu inteleg acele mame care au lapte si nu dau copilului lor..... o cunostinta din Bucuresti a spus ca nu vroia sa alapteze din cauza ca nu vrea sa isi deformeze corpul, cand am auzit am crezut ca pic pe jos....... Adica cum???? Se compara cumva acea fericire de a tine copilul la piept cu frumusetea care o mai si poti corecta cu mici tricuri ???????
Sau una in salon la fel nu a vrut sa alapteze desi avea lapte si a primit medicamente ca sa i se traga cumva inapoi....... pai atunci sa nici nu se mire daca va avea candva cancer de san........

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

otim despre coloana o las pe Anya sa iti povesteasca. Cazul copilului asta mi se pare mai deosebit, el saracu a avut o evadare in premergator daca mama il tine in permanenta in brate. Eu stiu caz de mama (asiatenta la pediatrie!!!!!!!!) care isi hranea copilul de aproape 3 ani!! la orizontala si totul facut piure! Mai are un copil de 9 ani pe care pana acum la indopat "Papa tot din farfurie", evident copilul e obez si acum il tine la regim de slabit. Se trezeste bietul de el noaptea si fura paine sa manance ca nu are voie. Mi-au dat lacrimile cand am auzit.

Noi trebuie sa ii invatam si cu o anumita independenta, chiar daca nu ne vine sa ii mai lasam. Si eu sunt genul asta mega-posesiva. Si am sa lupt cu mine sa nu fac greseli din astea. Si daca ma auziti cu grozavii de genu` sa o delegati pe Lavinia sa vina sa-mi dea una peste cap sa-mi revin.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

otim, am scris mai sus despre mers. e chiar periculos sa pui un bb nepregatit fizic de mers in premergator, pentru ca poate nucleii ososi ai capului femural nu sunt maturati si atunci risca sa mearga schiop, sa-si deformeze coloana si mai tarziu are mari probleme.
cazul dat exemplu de tine m-a intrigat: pai daca bb poate sta in fundulet o face chiar daca mama il tine in brate. chit ca se ridica singur in patut. nu mai spun ca la 8-9 luni majoritatea merg de-a buselea. probabil ca avea oaresce probleme neurologice si rezolvarea lor a coincis cu momentul premergatorului.

chiar de curand am discutat problema premergatorului cu 2 ortopezi f apreciati si au fost de aceasta parere.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya eu chiar am citit ca la inceput sa nu ne parfumam, iar gelul de dus sa fie inodor pentru a nu-l deranja pe BB. Plus sa facem o igiena scurta inainte (subrat, san) pentru ca BB e foarte sensibil al mirosuri, mai ales alea tari.

6 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Pe mine m-ati lasat fara cuvinte, cunoasteti atatea secrete, oare o sa ma pot descurca eu cu inamikul? Cred ca va voi teroriza cu intrebarile, dar pana atunci voi scrieti tot

18+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo .lorina ai auzit ce te asteapta?
samadhi draga mea eu ca astea am ce am.
e greu sa stai aplecata dupa copil sa-l ti de manuta cand incearca primii pasi dar suntem mamici de mamici nu?e mai usor sa-l trantesti in premergator sa-i dai drumul prin casa si tu sa-ti vezi de ale tale.....asta sunt eu,na ,vorba simonei mai posesiva dar sper ca lisa sa beneficieze numai de partea buna a posesivitatii mele.....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Smadhi am auzit ca in Canada nici nu se vinde macar. Nici eu nu sunt adepta premergatorului.

Simo nu am nimic impotriva caruselului daca e fixat unde trebuie si nu foarte aproape de ochii copilului.

Cat despre dormit in "galagie" eu pe fiu-miu l-am obisnuit sa doarma oricum si adormea pe patura pe jos daca ii era somn, se mira toata lumea. E mai bine asa decat sa mergi in varful degetelor, plus ca poti pleca cu el/ea unde ai treaba si isi face somnul.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iar ma doare capul si nu stiam de ce....binenteles ca am tensiunea 75/50..cred ca daca nu as bea cafea de dimineatza as pica in casa.eu in sarcina asta nu am avut mai mult de 100/60

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticute!

Na, ca ma mai bag si eu ca musca'n lapte ... nu de alta, dar sa nu ne uitati ;)
Cris a avut premergator, nu are nimic (rau) la coloana ... iar la mers si-a dat drumul bine la 14 luni - bine, primele incercari le-a avut la 12 luni. Nu merge pe varfuri sau alte "povesti".
Fiecare face cum vrea, dar mai vorbim noi cand copilul o sa-si exprime dorinta sa mearga, nu doar 2-3 pasi, ci mai tot timpul si voi o sa fiti deja cocosate de spinare ... eu una n-am rezistat, am luat repede unul, cu toate ca nici nu ma gandeam sa folosesc asa ceva.

Este indicat ca mama sa nu foloseasca parfum sau creme de corp parfumate cateva luni, mai ales daca alapteaza. Copilul isi cunoaste mama la inceput dupa voce si miros.

Ah, daca nu vreti premergator, mai exista ajutatoare de mers. www.jako-o.de/produkt/de/produkt_detail.mb1?mb_f020_id=lZAA-t4DozEzLLsHQLL8&fag=d&lang=de&set=4&subset=&suchtext=&detail=on&g_id=5006130&s_id=5000248&p_id=5001487&k_id=38101&mb_v301_s=1&mb_v301_g=18&back_sid=5000248&back_gid=5006130&group_sortiment=&wmnr=&mb_v301_ch=de18d" target="_blank"> Exemplu ... si ceva mai ieftin de la Fisher Price, dar nu-l gasesc. Insa copilul trebuie sa fi facut singur primele incercari.

Toate cele bune si o seara faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput