Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 28
Luna1 spune:
Hihihihi! Nu stiu sa schiez!![]()
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
jadi spune:
Se vede ca nu aveti copii sau sunt copii suficienti de mari ca sa va insirati aici pe forum
.
Si ca sa nu uit, La Multi Ani Anto!
Eu am avut o zi mare, trezita de dimineata, stat cu copilul pana pe la 9.30 sa vina bona, mi-am luat indemnizatia de la posta si am stat in cozi de masini pana la BE. Am cheltuit suficienti bani ca sa ma simt bine si pentru cel mic am luat doar cosmetice de la Mustela, un aparat de supraveghere de la Tigex si nu m-am abtinut sa ii iau si 2 body-uri romanesti la 8 lei de la o firma romaneasca de la care am luat si data trecuta pentru Vlad si au fost ok, nu s-au intins, nu s-au stricat la spalat. Am ajuns acasa cracanata si mi-a mai trecut din oboseala cand am vazut baiatul meu cum se bucura de fiecare lucrusor luat, inclusiv herghelia pe care cred eu ca si-o dorea! Nebunie mare la BE, eu una zic ca sunt reduceri acum depinde si la ce, aparatul de supraveghere e pe site-uri la 450 roni, la BE era la 280. Si in principiu mi-am facut studiul bine, am cules informatii despre preturi si am vazut ca la BE sunt mai mici. Cu anumite exceptii, spre exemplu pantofii si anumite lucruri de imbracat de la care nu m-am abtinut. Si in spetembrie am luat scaunul de masina cu sistem isofix cu 900 roni si in magazine era 1600. Cam atat despre BE!
Abia acum am reusit sa imi adorm baietii si am venit sa vad cam cat ati mai scris si am constientizat ca ne pleaca animatoarea in dubai... sa vezi ce greu se vor scrie paginile!
Cred ca ma retrag la somn ca ma simt obosita si fara sare, maine si poimaine am 2 zile in care va trebui sa ma ocup doar eu de baiat, sotul avand ceva treaba plus de invatat pentru un examen asa ca ar trebui sa il scutesc de eforturi. Din pacate nu cred ca ajungem la teatru, primise sotul cadou 2 bilete la TNB, dar nu avem cu cine lasa copilul! Nu se ofera nimeni ? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
andutzy spune:
Buna seara mamici si viitoare mamici va spune o mamica/viitoare mamica care s-a facut de ras pe scaunul stomatologului...Am plans cu lacrimi de crocodil de frica acelei extrageri, mama ma-sii, am zis ca mor de frica seringii cu anestezie, noroc ca stomatoloaga a gasit ca scuza hormonii de sarcina! Pana una alta coltul e scos, acum sper sa scap si de puroi...sper ca nu am stresat prea tare pe Horia mic din burtik!
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jadi spune:
Andra bine ca a trecut, acum nu mai conteaza! Si de ce sa te faci de ras, pai sa vezi barbati care mor de frica la dentist asa ca nu esti cu nimic mai prejos!
Deni &
Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Andutzy 

Jadi ma ofer eu dar ai cum sa-l faci pachet?
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
karligutza spune:
andutzy bravo mamiiiiii!!! te-a iertat horia deja pentru ca te va vedea mai vesela de acum incolo.
jadi eu ma ofer la cele 2 bilete
; nu cred ca ti-ai lasa copilul cu o nepriceputa in ale acestei "arte" ca mine, asa-i?
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica 
jadi spune:
Biletele le pun in rama si de dat nu le dau
.
Mersic Luna ca te oferi dar esti cam departe... putem veni doar noi? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
Vai ce riaaaaaa esti!
oricum era o piesa naspa, nu?
lasa ca merita sa stea in rama biletele... of, iarta-ma
ca vb.prostii... iar Luna cred ca va primeste cand face ea 80 ani si se duce la schiat
corect?
fetele il chem pe mosu' ene! urgent, altfel simo nu va mai fi prima de dimineata ca eu nu apuc sa ma culc si atunci nu se pune ce vrea simo sa faca; tot ea campioana la matinale! eheeee 
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Biletele le pun in rama si de dat nu le dau.
Mersic Luna ca te oferi dar esti cam departe... putem veni doar noi?Deni &
Vlad & Tudor
You're welcome! Tocmai am cumparat canapea pat pentru oaspeti deci poti fi prima daca vrei!
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Simo78 spune:

Deni
de care animatoare, de asta
sau de asta
? Hehehe!
Am visat uraaaaat tare!
Edit ca am uitat sa scad o zi ![]()
Lia si la Iasi e urat afara, dar numai plooo, nu ninge.
4 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007