Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 27
karligutza spune:
bun, daca e joi, exista sanse mari sa pot;
apropo si de pututul asta, azi imi stabilisem, si v-am zis si voua, sa merg la BABY EXPO... ma trezesc eu frumusel, papa karligutza niste fulgi cu lapte, taca-paca... si vin socrii cu niscaiva cumparaturi printre care crenwursti... soacra hop apa la fiert si cum statea crenwurstii pe masa, iau si eu un coltisor dintr-unul... nu va spun fetelor ce rau mi-a fost!!!!!!!!! 

... dupa 10 minute am dat afara tot!
dar pana atunci nu stiam ce m-a apucat... batea inima ca nebuna, ma lua cu calduri, ma inroseam instantaneu... intr-un cuvant eram VARZA... abia dupa ce am vomat am stiut cauza, iar dupa am dormit, si de parca nu ar fi fost de ajuns, am fost de 3 ori in 5 minute la baie pt.unele nevoi
rapide de data asta!
Asa ca mi s-a dus naiba BABY EXPO al meu de azi, maine si poimaine, cum a zis si jadi numai daca vreau sa ies lipie de acolo sa ma duc, in plus cine stie ce virusi mai circula pe acolo, ce boli de la copilasii mici si nevinovati mai pot lua, asa ca stau cuminte acasa.. cum a zis o alta colega de odisee, mai e ceva asemanator pt.bebe pe la ROMEXPO peste o luna.. asa ca ori acolo ori la toamna la urmatoarea editie BABY EXPO.
SO.. planul de acasa nu prea se potriveste cu cel din targ... dar azi am intrecut si eu orice limita! pentru prima data cand am vomat in sarcina asta, nefiind o cauza strict legata de sarcina ci si de nesabuinta mea de a manca crenwursti cand stiu clar ca acum cu atat mai mult nu au ce cauta MEZELARIILE in meniul meu! ca si 
pupici
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica 
karligutza spune:
nu te-ai culcat simooooo! te-am prins! am inteles... asa e! pai sunt atatea nereguli in tara asta, of!
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by Luna1
Am mai citit putin din urma ca am avut o pauza de respiro.
Karligutza mersi pt compliment dar nu sunt caruturi iubita, e doar unul care are scaun normal, landou si scaun de masina. Toate se monteaza pe acelasi suport.
Luna19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna eu am zis caruturi ca sa nu incep o insiruire de termeni, insa ma scuzi daca le-am botezat eu altfel pe nedrept... oricum toate "piesele" sunt super super dragute... cu poza aia tot nu m-ai lamurit... STP60891.. e tot a ta? cu sot si copilas?
pupici
karligutza,sapt.25
and... and... and...![]()
![]()
printesa din burtica
Da toate pozele sunt ale mele, poti sa te plimbi pe acolo sa intri in galerie si ai sa vezi mai multe cu noi. Aceea e facuta in fata la Buckingham Palace.
Cat despre caruturi nu e nevoie sa te scuzi am vrut doar sa-ti explic caci nu am vrut sa cred ca sunt nebuna si am luat 3 caruturi diferite.
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Carla, pupici back to you too!!!!
Luna ai o poza favorita tare de toooottttttttpoate sa fie si poza mea favorita?
karligutza,sapt.25
and... and... and...![]()
![]()
printesa din burtica
Normal ca poti!
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
karligutza spune:
da' alte pasarele de noapte unde sunt?
fetele din tarile calde?
fetele de prin americi, anglii germanii si alte tari pe care nu le mai numesc ca fac ATLAS din forumul asta
.. hai ca la voi nu-i asa tarziu! n-aveti chef de vorba? sau v-ati corcolit in patuturi deja langa ai vostri iubitei 
haideti la o poveste de seara!
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
Prezent!
Viviela felicitari pentru baiat!
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
karligutza spune:
Luna thanks! sunteti asa misto in poza aia unde scoateti limba!
parca ai fi dat in mintea copiilor, dar cine te-o declarat pe tine altfel? esti o mamica tanara si frumoasa, vesnic cu mintea si zambetul de copil... bravo! asa sa te tii mereu! ia sa vezi colectia de poze de pe la 80 ani
te pupik 
nici n-am apucat sa strig prea tare, ca deja ai simtit ca vreau eu sa mai troncan pe aici cu cineva! 
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica 
Simo78 spune:
gata burtici, va pupacesc de noapte buna...si sa mai scrieti ceva sa nu fie ultimul mesaj al meu, ca dimineata primul tot al meu o sa fie.
5 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Luna1 spune:
Karligutza la 80 ani o sa am poze pe schiuri.![]()
Cum altfel poate sa fie o mama la 23 ani care creste o data cu copilul ei? Traznita nu altfel!![]()
Macar de data asta poate voi fi o mama mai normala ca totusi fac 28 ani curand.
(desi poza e facuta acum vreo 4 luni)
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
karligutza spune:
somn usor mamicutza de Matei.. las' ca scriem noi ceva... chit ca vorbesc eu singura, dar tot mai apare ceva! ok? trust us! trust me!
f.frumos dna.LUNA! se ia 'trazneala' asta? or cred ca oricum ne-am adunat aici cele care semanam nitel... norocul tau daca vei sti si vei putea sa schiezi la 80 ani... mie mi-e frica sa incerc si-acum!
karligutza,
sapt.25 si
printesa din burtica