Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 29
liadorian spune:
Buna dimineata, somnoroase pasarele!
Cat va faceti voi somnul lung si linistit, eu termin cafeaua si ma mai mir un pic de ce e afara. Parca a innebunit vremea, mai fetelor! Ieri ploua urat de tot, vreme de betie, acum ninge cu niste fulgi uriasi, ca-n povesti! Ce sa mai inteleg de aici?! Acu spuneti-mi drept voi, cele care mai scoateti nasul din casa, de cat timp is eu incuiata aici??
Am pierdut notiunea timpului?
Lia
S21
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
[hia
Am visat uraaaaat tare!
5 zile...
Simona20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
'Neata, Simo!
Ce-ai visat asa horror? Cica daca povestesti nu se mai intampla... Mi-a zis mie o baba...Lia
S21
Simo78 spune:
Lia neata. Si la Iasi e urat afara, dar numai plooo, nu ninge. Nu mai stiu ce am visat dar stiu ca am plans muuult, niste persoane de care nu-mi place ioc si ceva de o pisicuta calcata de masina
. Mai mult aiurea decat urat.
4 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
liadorian spune:
Las' ca o sa compensezi tu inceputul asta de zi naspa cu ce se va intampla dupa. Ca si ieri, nu?
Lia
S21
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Las' ca o sa compensezi tu inceputul asta de zi naspa cu ce se va intampla dupa. Ca si ieri, nu?
LiaS21

4 zile...

Simona
20+
Matei Hisham
X-ray spune:
'neatza!
hop si eu,mai adormita.....
lia ma bucur ca esti in forma asa buna,lasa ca trece si staul asta la orizontala....
simo sa-ti traiasca putza si la mai mare!si sa creasca nr baietilor,nu dealta dar sa aiba fetele de unde alege.......
vivela felicitari pt baietel,sa creasca sanatos si cuminte!
carla de firma de care ai zis tu nu prea stiu multe.mama si fratele meu au mers in roma(acolo sunt) la un magazin fa mare cu articole pt copii.peg perego si brevi le-a recomandat domnii de acolo,vizavi de pret,dotari,greutate,etc...mie mi-a adus acum fratele meu cataloagele de la astea doua si sunt inebunita dupa cele 3 in 1.au de toate,de la landou cu suport reglabil si care se poate prinde si el cu centura de sigurantza,scoica cu intaritor pt spate si sisteme fff faine de siguranta,scaunul sport este cu sac gros pt iarna,si mai au pe langa husa de ploie,geanta pt accesorii,loc de bagaje si sticla de baut a mamei,roti din cauciuc,frane la ele si etc ca nu-mi mai aduc aminte
.stiu de la mama ca sunt in jur de 400-500 de E in fct de model.
alina
22+ cu bb Elisa
Simo78 spune:
Daca tot e liniste, sa schimb capitolul.
4 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
nicooleta27 spune:
Neata fetelor, toata noaptea nu am putut dormi, am fost aseara la ginecolog. Situatia este cam ,,,uterul meu nu se dilata, cam strange bb

. Se pare ca va trb sa ma internez cateva zile cu perfuzii, injectii,,etc. Greul la sarcina cu fibrom abia de acum incepe, la scabici nu mai am voie, in legatura cu kg luate am luat papara serioasa de la nenea doctorul si m-a obligat sa renunt la tot, in regim de urgenta trb sa slabesc. I-am explicat ca ma trezesc noaptea din somn si am arsita, vrea urgent analizele, posibilitatea de diabet. Nici nu a vrut sa auda de cezariana la 7 luni , mi-a promis ca va face tot posibilul sa duc sarcina la 40 saptamani chiar daca asta ma va tintui in pat. Nu mai conteaza cum va evolua fibromul , important acum este copilul, trb sa stau cumintica deoarece de la 28 de saptamani se poate declansa nasterea in orice moment.
Eu sunt foarte optimista si cu ajutorul vostru sigur voi face fata.
18+
poze_nunta
poze_burtika