Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2222" target="_blank">una din pozele mele preferate

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Io me duc la eco...pup you!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Wow, cuvantul magic, eco! Sa-ti vezi buburuza activa si te pup si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

super poze!
simo asteptam vesti bune!

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada a plecat repede sa decupeze arsura din masa de calcat pana vine "mon amour" al ei acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Mada a plecat repede sa decupeze arsura din masa de calcat pana vine "mon amour" al ei acasa!

decupeaza de zor
si eu sunt asa cu capul in nori de cand sunt gravi....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Veerry funny!!.. L_am lasat naibii de calcat ca m_au apucat toti nervii!! Nu stiu de ce l_a apucat pe al meu pasiunea camasilor frate!!! Pai sa si le calce ca eu m_am saturat!!! Tricouri d-alea de nu se calca nu_i mai plac!!!
Fetelor sunt super fericita!! Tocmai am vorbit cu cea mai buna prietena a mea si e insarcinata!!!! O sa faca un bebe in noiembrie!!! Nu imi vine sa cred ca ne_am "sincronizat"!

MADA 17+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Hop si eu sa dezechilibrez balanta : raportez una bucata baietel in burtica. Mami e tare mandra , iar ceilalti sunt cu gura cascata ca erau foarte siguri ca e fetita (nu ma intrebati cum de ajunsesera la concluzia asta, ca eu n-am aflat inca!).

Gabi 17+
Miracle inside,
Vinovati de un miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

lorina, ma simt mandra si onorata ca-ti doresti o fetita ca a mea. si ca sa ma laud pana la capat...chiar e un copil model: e cuminte, doarme toata noaptea de la 6 luni (in patutul ei si singura in camera), mananca f bine (de la un timp doreste sa manance singura, fara nici un ajutor si vad ca reuseste din ce in ce mai bine), vorbeste vrute si nevrute si repeta aproape tot ce spunem noi, e sociabila ...nu as avea ce sa-mi doresc mai mult de la ea. singura mea problema acum este sa ma pot abtine sa fac comparatii intre ea si cea mica, chiar si in mod involuntar.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Na, ca acum mi s-a pus pata de tot . Pai la asa o printesica cu tot felul de calitati... Oare bebelina mea va fi la inaltimea Anyei?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata, ne-am intors. Putza e la locul ei . Dureaza din ce in ce mai mult ecografiile, i-a masurat toate alea, a baletat, dar la sfarsit a mai vrut sa-i faca o poza din fata dar se pusese la somn, capos ca ma`sa! Am vazut organe, vase, de toate. Am inima cat casa!!!!!!!!!!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, Simo!

Tare-mi place avionul tau, mai ca i-as canta ca in copilarie: Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor... (Dap! Balenuta se viseaza zburatoare! )

Lia S21

Mergi la inceput