Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Tare-mi place avionul tau, mai ca i-as canta ca in copilarie: Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor... (Dap! Balenuta se viseaza zburatoare! )

Lia S21

felicitari, simo!!! carevasazica matei are putza la locul ei...bravo!!! fac si rime

vivela, sa-ti traiasca beietelul!! sa fie sanatos si frumos!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Vivela felicitari pentru baietica! Te-am dotat cu

Si Lavinia........BOYS RUUUUULE!!!!!!!!!!!!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Fetele mi-a dta nenea doctoru` o poza cu fata lui Matei si am lipit-o pe monitor ... imi vine sa o puuuup si sa o stang in braaaate si imi dau lacrimile cand ma uit

Lia cum a trecut ziua de azi? Fara evenimente deosebite sper.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Alina, Simo, multumesc pentru felicitari. Felicitari pt dotarea cu . Asta imi aminteste ca tb sa ma dotez si in viata reala cu , trece timpul asta de ma sperie, nu alta.

Eu inca sunt cu ranjetul pe fatza, nu-mi revin

Gabi 17+
Miracle inside,
Vinovati de un miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, chiar am avut o zi bunicica! Mi-am regasit cheful de stat foarte cuminte, doamna care vine acum sa ma intepe s-a lasat iarasi pacalita de fata mea nevinovata si m-a intrebat unde sunt studenta , chestie care mi-a facut bine la orgoliu. Inca n-am poze frumoase cu chiriasul din burtica, dar devine din ce in ce mai puternic, imi dau seama din intensitatea cu care loveste.

Una peste alta, toate bune! Si zi, imi fac bagajul sa vin cu tine in Dubai?

Lia S21

Mergi la inceput

Vivela, felicitari pentru baietasul din burtica! Dupa discutia despre fetite, care m-a dat complet pe spate, de-am visat numai codite si ochisori albastri, au urmat vestile voastre bune (a ta si a Simonei) despre baietei. Acu nu mai stiu ce-mi trebuie - fetita sau baiat?!

Lia S21

Mergi la inceput

V-as lua pe toate cu mine, stiu ca simtiti nevoia de zile libere si de excursii...si o sa-mi lipsiti tare mult!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

V-as lua pe toate cu mine, stiu ca simtiti nevoia de zile libere si de excursii...si o sa-mi lipsiti tare mult!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Las' ca si tie iti trebuie o pauza (ma gandesc si la incidentul de dimineata...)! Asa o sa-ti fie tare, tare dor de noi pana te intorci, si o sa ai un super chef sa ne povestesti mii de chestii faine pe care le-ai vazu/facut acolo!

Lia S21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Karligutza, multumesc mult

Alina, am rude in Italia dar prefer sa nu apelez la ele pentru carucioare. In familia noastra, mai degraba te ajuta prietenii decat rudele. Ce parere ai de Bertoni? Merita? Aici am gasit destul de ieftin si nu stiu cat de calitativ este.

Luna, vreau si eu un copil atat de destept cum e Cosmin!!! Si eu am fost genul studios inca de foarte mica,la 2 ani invatam germana si la 5 deja scriam bine si faceam aritmetica. Nu vreau sa ma laud, dar mereu ma necajeste mama ca ce ma fac daca voi avea un copil mai putin destept ca parintii lui. I-am zis ca macar va fi frumos, blond cu ochii albastri sau verzi,ca altfel n-are cum sa iasa, si o sa aiba cariera in modelling

Simo, sunt de acord cu tot ce ai spus rau despre Romania. Si stii cand am simtit cel mai bine diferenta? Imediat dupa ce ne-am intors din strainatate. E revoltator sa vezi ce se intampla la noi dupa ce te obisnuiesti 1-2 luni cu civilizatia. Eu daca ar fi sa aleg unde sa locuiesc as merge in Corfu, in partea vestica, sunt niste apusuri superbe.

Carla, 24+

Mergi la inceput

Apropo de asta, am vb cu medicul si a zis ca ne da o hartie ca siu cum am fost la control atunci, cu parafa spitalului ca sa "fie totul oficial si sa nu aiba de ce se lua tampitii"...cuvintele lui exacte.

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput