Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna, stiu ca e inca ffff devreme dar acum am sa studiez problema cu gradi acolo...aici sincer (in comparatie) nu am ce sa ii ofer. Si imi place sistemul. Sotul de la gradi pana in clasa a VII-a a facut la o scoala de calugarite. Am vazut anul trecut carti si poze de atunci si .

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

in parc nici vorba, dar am iesit jumatate de ora in jurul blocului, ca s-a montat d-ra in fata usii cu ghetutele in mana si mi-a zis "pa" de atatea ori, ca mi s-a rupt sufletul...

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Am o imaginatie extrem de bogata...deja mi-am imaginat cretulina cu papucei in mana si zicand de zor "pa"

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo unde vreti sa va mutati? In ce tara?

Mie sincer imi e dor de tara mea enorm, de anotimpuri, de rude, de multe insa nu m-as intoarce sa locuiesc acolo. Motivele le stie toata lumea. Eu sunt si destul de timida si m-am saturat sa tipe functionara de la posta la mine.

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

La asta m_am gandit si eu ca prima sarcina se resimte ca fiind ce mai speciala pentru ca nu stiu... e ceva nou, toate senzatiile sunt noi, niciodata nu ai vazut ce inseamna sa iti vezi copilasul in burtika la o ecografie, nu stii ce emotii iti provoaca nasterea si primul contact cu copilul tau... Nu zic ca al doilea copil e mai putin special Doamne fereste, e tot copilul tau si ai acelasi emotii, la fel de intense, dar a doua oara stii ca o sa ai acele emotii, stii ca e ceva magic... pe cand prima oara aproape te sperie intesitatea lor..cel putin asa e pentru mine
...apropo de ce spusese Anya cu privire la prima sarcina
MADA 17+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

In Emirate...Mie imi place foarte mult, si as vrea sa ii ofer copilului meu copilaria pe care a avut-o tatal lui. E o tara sigura si civilizata, are posibitati de studiu si ii ofera multe altele. Pana acum cativa ani nimic nu m-ar fi dezlipit de Romania, dar am devenit din ce in ce mai constienta si ingretosata de mizeriile din jurul meu, si mai ales de faptul ca (parerea mea) calitatea oamenilor incepe sa scada, intelectualii (aia adevarati ma refer) sunt din ce in ce mai putini si nu mai fac fata marlanilor...etc! Nu ma provoca, nu ai sa ma mai poti opri!

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Si mie imi e dor de Romanica (cu atat mai mult cu cat de doi ani jumate de cat sunt aici nu am revenit) dar sunt la fel constienta ca nu mi_ar mai place sa ma intorc sa traiesc acolo...Si imi pare tare rau pentru asta, e frustrant sa vezi ca din motive obiective, logice, de tip a + b... e mai bine pentru tine si copilul tau sa il cresti departe de tara ta, de familie, de tot...

MADA 17+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

N-am fost in Emirate dar stii ca Dubaiul este pe lista noastra. Sa creasca prichindelul din burtici putin si mergem.

Mada asa e, prima sarcina e deosebita, totul te ia prin surprindere, senzatiile sunt noi si unice ce mai e superb. Normal ca si la al doilea copil esti fericita, uita-te la mine, arat ca o epava comparativ cu prima sarcina sarcina asta m-a secat complet si totusi imi stralucesc ochii de fericire si rad singura ca... din toate nimicurile.

Mergi la inceput

Haai ca pe sistemul pauzele lungi si dese ...mari succese am facut ditai arsura maro pe masa de calcat...am uitat de fier ...Mon amour o sa fie mandru de mine...din nou!!!

MADA 17+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

Haai ca pe sistemul pauzele lungi si dese ...mari succese am facut ditai arsura maro pe masa de calcat...am uitat de fier ...Mon amour o sa fie mandru de mine...din nou!!!

MADA 17+, cu

Poze de vacanta

Fetelor iar am mancat ciocolata iar se zbantuie mormolocul. Poate ajunge la bebe zaharul asa repede? Mamica de Anya tu ce zici, e posibil? D'aia se agita oare? Eu nu manac dulciuri insa o data la 3-4 zile mai bag ceva cu zahar si imediat se zbenguie galusca.

Mergi la inceput

V-am zis ca l-am inrolat in politie pe Cosmin? Uitati www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1792" target="_blank">aici cu colegii lui

Si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2222" target="_blank">una din pozele mele preferate

Am zis ca daca tot l-am laudat sa vi-l si arat pe inculpat.

Mergi la inceput