Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana75 spune:
Luna, caruciorul Loola e prima mea dragoste, doar ca e peste 1000 euro la noi, asa ca mi-am pus pofta in cui
.
Lavinia, primesti 150 ron sa cumperi tu trusou, asa am auzit de la alte mamici care au nascut de curind.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Ah si scaunul de masina la asta al doilea de va dadui linku e complet culcat, adica copchilu sta direct pe spate, aviz Carla care vroia asa.
Si daca iei carutul doar asa normal nu ai nevoie de landou ca se lasa pe spate complet. E super l-am vazut in realitate.
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
samadhi spune:
ESTECRI - si la sora-mea e tot in stare latenta, eu zic ca daca nu exista in Romania vaccinul de copii impotriva hepatitei B , atunci sa iti faci tu rost de 3 vaccine, care iti pot spune cand se fac, dar unul in cele 24 de ore dupa nastere, altul cred ca la 6 luni si cel de-al doilea cred ca la 3 luni dar nu sunt sigura am sa ma uit in caietul de copil al fiicei mele si vad cand le-a facut.
Ma mir ca asa ceva nu exista in Romania !!!!!!!! Pare ciudat. Nu stiu cat costa un vaccin aici se fac obligatoriu, si plateste asigurarea, dar cred ca merita sa le faci bebelasului ca sa nu mai fie nici un risc.
Nu stiu unde esti in Romania, daca ai fi fost in Bucuresti ne-am fi putut intalni si poate procuram de la medicul de copii macar un vaccin, dar daca stai langa Ungaria mergi sa vezi daca nu au cumva ei asa ceva, normal ar trebui sa aibe...... nu e asa mare lucru.
18+
Luna1 spune:
Ioana aici doar carutul e 230 lire si scaunul 100 lire. Deci in total 330 lire si ai tot (decat poate cine mai vrea landoul). E mai ieftin decat al meu cu mult si arata superb. Dar eu tot cu pasarica mea, nici nu i l-am arata lu' al meu sa nu zica ca il luam p'asta mai bine.![]()
Luna
X-ray spune:
samadhi la noi se fac vaccinurile gratuit si in maternitate si apoi de la medicul de familie dar nu se prea gasesc imunoglobulinele de care vorbeam.trebuie sa faci comanda la farmacii,sau din ungaria cel putin asa e la noi in arad.am avut o cunostinta din craiova care a nascut la 34-36 sapt nu mai stiu exact si nu erau pregatiti,nu le procurasera inca.saracu' sotz se dadea peste cap sa faca rost de ele si avea 24 de ore la dispozitie,plus ca a nascut si noaptea,a fost groaznic.noi nu reuseam sa le cumparam din ungaria si sa le trimitem in timp util....
anto m-ai pus pe ganduri,de asta nu stiam....![]()
![]()
....stai sa vezi acum ce ma interesez...
alina
22+ cu bb Elisa
madabout2003 spune:
Luna pe asta il vroia barbati_miu!! dar ne-am razgnadit cand intr_un magazin ni l_au comparat cu unul de la Chicco si era destul de greu! Plus ca landoul pare mare dar e doar o iluzie optica au dacut cochilia de asa natura! Aaa si in plus e pe la 750 de euro - la pretul asta nu stiu de ce sa nu il iau pe quinny
!!! Ti_am zis ca am argumente contra cat cuprinde!!!
Nu dar serios de ce mi s-a pus pata este in primul rand datorita carutului fara cochilie si fara landou - ca astea oricum le folosesti numai cateva luni! Dar in sine caruciorul o sa il folosim pentru 3 ani si + bebe2 asa ca trebuie sa fie rezistent, usor, sa fie pliabil si alea, alea... Initial eu nici nu vroiam landou dar m_am convins cand mi_au spus ca pot a il pun pe bebe sa doarma in landou primele luni - ceea ce ma scuteste de cumpararea unui patut pentru nou nascut - nu stiu cum se numeste ...
MADA
17+, cu 
Poze de vacanta
samadhi spune:
ALINA - bine ca ESTECRI intrebase acum ca sa poata sa-si procure de pe acum, sa fie in siguranta. Imi pare rau de cunostinta ta, mai ales ca nu ai putut sa o ajuti la timp cu ce trebuia. Depinde unde locuieste ea, daca se gaseste sau nu. Chiar daca se procura din timp macar sa faca o comanda acum pana nu e tarziu, ca ar fi intr-adevar pacat.
18+
Ioana75 spune:
Si eu am citit ca teoretic folosesti caruciorul pina la 3 ani. Practic, eu nu l-am folosit decit 1 an (copilul meu are 1 an jumate).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Mada eu am zis ca e a doua mea dragoste!
Cat despre quinny eu sunt inebunita de sistemul de deschidere, aseara numai asta am facut!
Si dupa scaunul de masina atasat direct pe rama, daca mergi la cumparaturi sau te intalnesti cu o prietena ceva nu mai stai sa cari tot harnasamentul dupa tine ci iei doar scaunul de masina.
Luna
X-ray spune:
ioana ai gasit bona?
samadhi adevarul e ca povestea e de acum vre-o 2 ani ,poate sau mai schimbat lucrurile acum,in sensaul ca poate le poti procura mai usor si in buc sunt sanse mai mari,in spital nu ti le dau oricum.pe mine m-a marcat mult atunci cazul,vorbeam la telefon cu un tatic disperat, ingrijorat ca a nascut mai devreme sotia,cu responsabilitatea asta pe umerii lui...eu habar nu aveam atunci ca am hep b,am aflat cand am donat sange acum un an si ceva.
alina
22+ cu bb Elisa