Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mada, tu esti la toulouse???? wow!!! ce misto!

si eu si sotul meu am facut facultatea la toulouse si e orasul nostru de suflet!!!

ce mai e pe acolo? ce mai fac place du capitole si rue saint rome cu jennyfer si ce mai era?

ce amintiri....ce emotii de la un singur cuvant pe care l-am remarcat - "TOULOUSE"

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

samadhi- doctorul a zis ca exista riscul de nu stiu cat la suta ca sa transmit virusul la copil daca il alaptez. Dupa ce nasc trebuie sa-i fac un vaccin care am inteles ca nu se gaseste in Romania (ceva de genul imunoglobuline...). Din ce a scris si alina parca imi dati amandoua o speranta cu alaptatul (mi se pare cel mai fantastic lucru sa poti sa-l tii pe bebe la pieptul tau si sa stii ca nu risti )
Oricum ma mai interesesz , il voi intreba pe medicul meu inca odata (inainte de a ramane insarcinata ma impacasem cu gandul ca nu voi alapta si voi naste prin cezariana)
Virusul meu de hepatita B este in stare latenta ...analizele le am pe toate bune ...deci intr-un fel sau altul sper ca poate odata si odata se va negativa.
pup burtici

sorina 21+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luaciaz, Alinutzaa, Mada, multumesc pt urari, sunteti f dragute .

Luna, Ioana, Alina, sotii vostri stie ce preocupari aveti? Ei ce parere are? Probabil isi imagineaza ca discutati de pampersi, alaptata, infasat si cand colo, voi vorbit despre cai putere, euro x, etc.
Asa mamici polivalente, mai rar, ptiu sa nu va deochi.

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Edit sa va spun ca sotul meu e maniac cu masinile si vrand-nevrand s-au lipit si de mine diverse informatii despre asta, m-am trezit dicutand cot la cot cu ai mei colegi, ba mai emiteam si pareri competente.
ALina.a, ca sa nu-mi calc pe obicei, eu stiu ca S40 e cel mai slab Volvo din seria asta, e pe sasiu de Mitsubishi (sau cum s-o scrie), are motor de Ford, practic nu prea e Volvo. Dar astea sunt deja finetzuri, scuze ca ma bag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna clar de gura mea il vrea si barbati-miu ca acum poate sa imi prezinte orice carucior ca am argumente contra cat cuprinde!!! Eu il vreau pe ala si pace!!!
Aylin da sunt in Toulouse si si eu sunt indragostita de Orasul Roz!!! Si da Rue St Rome e tot acolo!! si Jennyfer la fel cred ca e prima strada care am invatat-o in Toulouse!!!

MADA 17+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anto, Diana si sa aveti parte numai de bucurii si de sanatate si copiii sa va fie lipiciosi si inimosi

Mami de Anya imi aduc asi eu aminte ca s-a mai discutat despre neconcordanta dintre marimea burticii si cea a bebelului, dar stii cum e omul, cand ii intra gargauni in cap trebuie convins sa si-i scoata Am vazut si burtica no. 1 foaaarte frumoasa si cu un "produs finit" si mai frumos Eu acum visez cum o sa arate bebelina mea si cat de frumoasa va fi, dar sunt sigura ca vreau sa arate ca Anya

Simo oare la noi nu vin astia cu vreun targ pt bebei? Sa am pretext sa-mi clatesc si eu ochii Ca sotul e cam superstitios, dar nu vrea sa recunoasca, asa ca nu am cumparat nimic pt bebe. Dar eu am facut lista deja

Mai fetelor, parca dadeau astia de la stat nu stiu ce trusou pt bebeii nascuti in 2007. Ati luat careva asa ceva sau abia la nastere ti-l dau astia? Cum e?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

of, mada....amintirile astea!!! eu am stat mult in franta, in paris si toulouse in general. chiar vroiam sa ramanem acolo (eram inscrisi la master si mai aveam un pic si luam cetatenia). dar am hotarat sa ne intoarcem. asta nu inseamna ca a ramas o a doua casa pentru noi si inca ne mai gandim sa ne mutam acolo, mai ales ca sotul meu lucreaza la o mare firma franceza si poate fi doar transferat...

incredibil, ce dor poate sa imi fie de jardin japonais, de campus, de toate stradutele de acolo, de toate magazinasele si de joggingurile pe garone!

gata, stiu ca pe fete nu le intereseaza dar nu m-am putut abtine

Aylin, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto al meu stie ca eu il inebunesc la fel si cu carutul. Pana la urma mi-o ia ca n-are ce face. Sa vezi cum fac cand vad vreuna pe strada, valeu, zici ca am vazut diamante asa fac. Imi zice si el "alte femei vor inele, cercei, diamante, rubine tu vrei cai putere!"

Mada stiu cum e. Al meu si chiar si eu am vazut caruturi asemanatore dar cand mi le arata sau le vedeam eu, desi imi placeau tot asta era mai bun. E nasol cand ti se pune pata. Sa-ti mai spun ca mie mi s-a pus pata cand nici nu eram gravida si l-am vazut pe strada?

Mai e unul la bebe confort daca nu-l luam p'asta ala era urmatorul in linie. Caut linkul si vi-l dau.

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Iote www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_loola.htm" target="_blank">linku'

Edit daca intrati la compatibility vedeti tot ce face.

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

estecri imunoglobulinele sunt cele care trebuie sa le primeasca bb in primele 24 de ore.si numai la noi in tara trebuie sa le cumperi tu.din pacate am cunostinte care chiar au intampinat probleme in procurarea lor,asa ca mai bine sa te interesezi din timp.sa vezi ce s-a mai distrat dr meu din szeged cand l-am intrebat cu cat timp inainte trebuie sa le cumpar.la ei sunt in dotarea spitalului,nu e grija pacientei.medicul meu din arad binenteles ca de la inceput mi-a zis cezariana si ablactare,dar nu e chiar asa.daca nu ai replicare virala deloc(mie mi s-a pozitivat pcr adn-ul viral,nu stiu daca l-ai facut si tu,dar e cel care arata starea virusului in organism) poti sa nasti si normal daca vrei.si daca el primeste vaccinul si imunoglobulinele deja are anticorpi impotriva virusului,atunci de ce sa nu alaptezi?
anto al meu stie ca l-am inebunit cu dotarile de la masini!ca doar de la el am invatat.inainte sa luam matizul cu o zi i-am zis ca si un trabant e bun numai masina sa fie,ca ma saturasem sa depind de el.acum vreau volvo,evolueaza omu' nu gluma....si pe mobile pe mine ma pune sa caut ca el nu are rabdare.plus ca masina eu o voi conduce 90% din timp el are masina lui de servici cu care umbla asa ca e decizia mea.bani sa avem,asa ca asteptam sa nasc ca si aici sunt cam scumpa.vreau ungaria ,vreau recoltare de celule stem....

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, La multi ani !!!!!pt cele doua sarbatorite.
Vroiam sa va intreb ceva, am auzit ca in timp ce alaptezi nu ai voia sa papi rosii, pepeni etc, pai cum noi vom fi in sezon ce facem? E adevarat ca-i stricam laptele bb?

18+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput