Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
Alinutzaa spune:
La multi ani Anto! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai parte de un bebe sanatos, voios, voinic, frumos si papacios care sa va aduca numai bucurii. 

21+ 
Ioana75 spune:
Luna, alina, multumesc! Am vazut forfour la nemti la 9000 euro, rezonabil rulate. Eu ma uit doar dupa masini mici-mici, pentru mers la serviciu si la gradinita
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Alina e scump intradevar insa nici masinile nu sunt vechi deajuns. Adica la mana a doua inseamna 2005.
Ioana deci tot cam la fel nu?
Luna
19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Ioana75 spune:
Luna, da, tot pe-acolo cred ca iese; dar eu ma uit doar la ofertele de linga Munchen, care sint mai mari. In nord sint mai ieftine masinile.
Cine nu reuseste sa mearga la Baby Expo sa nu dispere, ca e Kidex la Romexpo peste o luna.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
Merita ca pret Baby Expo, sau sunt aceleasi preturi din magazine? Daca nu au reduceri nu mai ies din casa pe vremea asta. ![]()
21+
David Gabriel
poze
Luna1 spune:
Am mai citit putin din urma ca am avut o pauza de respiro.
Karligutza mersi pt compliment dar nu sunt caruturi iubita, e doar unul care are scaun normal, landou si scaun de masina. Toate se monteaza pe acelasi suport.
Alina da am recuperat pachetele de pe ebay de prin vecini! (le-au livrat la vecini).
Multumesc samadhi si fetele care ati zis ca arat bine, eu nu ma vad asa de cand m-am umflat, sincer am luat doar doua kg dar m-am schimbat la fata si sunt vesnic obosita.
Alina parca tu zici ca eu eman liniste interioara, mersi.
Scuze dar cam atat am retinut, voi citi cu atentie mai tarziu.
Luna
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
V-am admirat ieri burticile sunteti tare dragalase, nu va nominalizez ca nu mai tin minte...
Luna super tare carutul! Ti-am zis ca din cauza ta stau acum si il caut!!!
Ca altfel cred ca ma alegeam cu unul de la Chicco sau Peg Perengo!! Partea buna e ca parca ieri l_am gasit pe un site la 599 de euro cu tot cu landou si Maxi Cosy! Asa ca m_am hotarat sa mai astept vreo 2 - 3 luni sa vad cum evoluaza preturile ... Oricum pana la urma cred ca tot din asta imi iau ca l_am inebunit si pe barbata-miu!!!
Si eu imi astept patutul comandat pe ebay - mi_au trimis un mail ca vine cam in 5 zile lucratoare dar e cam aiurea ca nu stiu ora, ziua exacta...
Anto si Diana
sa fiti iubite si fericite sa aveti bebei frumosi si sanatosi!!

Anya mersi pentru raspuns!
MADA
16+, cu 
Poze de vacanta
Luna1 spune:
Mada
Nu zic ce i-am facut eu lu' barbatu-miu, l-ma inebunit cred ca d'asta l-am si luat asa devreme ca sa scape de gura mea. Aseara ne plimbam de nebuni pe hol cu carutzul!![]()
Patutul ajunge luni abia astept sa-l vad si p'ala. Mada sa faci poze la al tau ca mie imi place mult si vreau sa-l vad cand il deschizi.
Luna