PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Multumesc tuturor pt urarile de bine.
Si uram si noi multa sanatate la bebeii bolnaviori.
Emilia pt ca face asa febra eu iti recomand sa ii faci frectie cu apa caldutza si otet, frecat rapid bine, bine imbracat cu hainutze curate pus in patutz si poate bea niste ceiutz. Eu cand fata varsa medicamentele si nu reuseam sale dau si febra era mare ii faceam doua frectii una ziua si una seara si pot sa zic ca deja a doua zi dimineata era alta.
Noi ne chinuim cu nasucul ne chinuim sa papam, papa f putin si ce papa vomita, numai ceai mai bea, ma chinui cu seringa sa o pacalesc sa ii dau solutia aia de la spital, totul se face cu plansete, urlete si are si forta acuma si imi da peste mana sau impinge pompitza, greu si cu picaturile, numai cand ma vede ca ma apropii face urat.
Saraca ieri a dormit de la 5 seara la 8 si cand s-a trezit am zis sa ii fac baitza ca era prea murdarici si mirosea a de toate si plangea saracutza ca era prea obosita si am luat-o in braze si asa s-a lipit de mine si o mangaiam pe spatitz si statea saraca molcutza toata, ca o carpa.
Acum a atipit dar se tot frasuie si tuseste ca nu poate repira bine. Uff sa ii treaca mai repede sa o vad ca rade si se joaca.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ce rau imi pare de piersicutzele bolnavioare! dulci la fiecare piersicutza si la mamici!
Si eu stau ca pe ace, ca am vorbit cu maica-mea la telefon si este racita. Mi-e frica sa nu-i dea si Busrei, desi daca este cred ca a luat deja virusii.M-as duce sa o iau la mine, dar barbata-miu nu-i acasa, iar eu am carnet de 2 luni si mi-e frica sa conduc cu copilul in masina!Oricum acum sta cu matusa-mea. Sper sa fie totul in regula!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sanziana, mada, off, pupam piersicutele sa treceti de toate necazurile;
off, am comis-o astazi; am intrat in clubul bebeilor care au cazut din pat, sa mor cand am vazut-o in patru labe pe jos, noroc ca patul nu este inalt,s-a tarat peste pernele puse ca baraj si...ma pregateam sa iesim putin afara, nu mi-a mai trebuiot nimic, doar niste portii sanatoase de

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Miti, si noi tot numai cu iaurt papam legumele, altfel ne strambam si acceptam doar cateva lingurite.
Intrebare - voi ce cereale le dati la bebei? Le faceti pasta sau le dati prin bibe?
Va rog sa-mi spuneti si cate mese solide dati voi la piersicutze. Eu ii dau dimineata fructe si la pranz legume, in rest doar lapte. E oare prea putin? Le mai dati alte gustari intre mese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Ramoon nu stiu ce sa zic cu iaurtul. Am tot auzit de danone ca nu e bun pt copii, sau, ma rog, ca multora le-a facut rau. Poate poti incerca sa-i dai o lingurita din alt tip. Macar sa vezi reactia, nu cred ca de l ao lingurita poate pati ceva nasol.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

pai maine mergem la vaccin simed de fam e si ea pediatra asa k o sa o intreb si pe ea ce zice si daca e ok o sa-i dau.

mersi mult

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Bulinuta, uite si de la noi un pt tine si pe Bulinel. Tu cand ii dai mamaliguta cu branza si smantana? Ca masa de pranz, sau mai tarziu? Mamaliguta o faci mai moale? As incerca si eu, cred ca ii va placea.
Mada multa sanatate piersicutei, seram sa se faca bine cat mai repede.

Mergi la inceput

ancutex, eu ii dau Alesiei 2, maxim 3 cupe de cereale la bibe, la masa de seara; rar ii mai dau la masa de fructe, asa de gust; acum sunt pe millupa 7 cereale, i-am dat topfer orez, millupa 3 cereale; topfer cu morcov si orez in seara asta pt ca are diaree;mese solide avem 2, fructe la 9.30 si legume la 13.30, in rest lapte (2 sau 3 mese, depinde cand se trezeste);

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by Ancutex

Miti, si noi tot numai cu iaurt papam legumele, altfel ne strambam si acceptam doar cateva lingurite.
Intrebare - voi ce cereale le dati la bebei? Le faceti pasta sau le dati prin bibe?
Va rog sa-mi spuneti si cate mese solide dati voi la piersicutze. Eu ii dau dimineata fructe si la pranz legume, in rest doar lapte. E oare prea putin? Le mai dati alte gustari intre mese?

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Eu ii dau cereale seara, 3 masuri in bibe...are 2 mese de solide, dar nu prea sunt solide ca mananca putin si tot la lapte ajungem. Intre mese ii mai dau sa suga la un biscuite, dar nu mereu.

Anasia ii dai cereale cu lapte dizolvate tot in lapte? Ca daca se poate, asa vreau sa-i dau si eu.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by sanziana

Multumim inca odata pentru vorbele frumoase. Un pupic dulce de la Codrin si mamica lui pentru toate piersicutele si mamicile lor. Si sanatate multa celor bolnaviori.

Si de ce sa fie totul bine? Va povesteam ca pe 15 martie ne-am externat din spital pentru o bronsiolita. Ei bine sambata pe 24 martie am ajuns iar la spital cu temperatura 40.5. Diagnostic: bronhopneumonie. Ieri ne-am externat la cerere pt ca nu mai facea temperatura. Sper sa fi facut bine ca am cerut externarea pt ca in aceeasi zi (adica ieri) dupa amiaza a inceput sa aiba diaree copilul, cred ca a luat vreo minune de virus din spital. Si de ieri ne chinuim cu morcov si orez pe care nu il inghite sau daca il inghite il vomita, ceai de menta, baby biotics, humana nh, smecta. Nici nu am mai sunat vreun medic, sper sa nu fac vreo tampenie, oricum scaunele sunt moi si dese si nu sunt inca apoase.

Mai am un pic si o iau razna.
Si eu ma gandeam deja la al doilea bebe? Dar cine se mai baga?

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Am intrat doar sa va citesc si sa iti raspund, ca mor de somn. Noi tocmai am scapat de starea pe care o are puiutul tau si vroiam sa iti zic ca i-am dat asa cum ai zis tu, la indicatia medicului: HIDRASEC, care e acelasi lucru cu SMECTA, supa de morcov si mucilagiu de orez, ambele cu 5% glucoza sa ii tina de foame cat de cat (adica o lingurita de glucoza in 100ml supa sau mucilagiu), ceai de menta neindulcit, tot cu glucoza, iar dupa ce a aparut primul scaun cat de cat normal, portocaliu (semn ca a inceput sa digere morcovul), i-am dat lapte Humana HN. La noi primul scaun bun a fost cam dupa o zi de la inceperea tratamentului (am inceput dimineata si seara a fost bine).
Sanatate! Intru maine sa va povestesc ce am facut la doctor. Pupici!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

ralu, sunt cereale fara lapte; tofer-ul cu morcov se dizolva in apa pt regim in caz de diaree, dar nu-i place, asa ca i-am facut in lapte;
doniro, citisem chiar azi, nu mai tin minte unde, ca in cazul diareei, nu se da glucoza; ceaiul de menta la noi nu prea are efect; i-am dat smecta, jum de pliculet, de maine ii dau orez, chh, nu-i place deloc si morcov;

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput