PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 26
adas spune:
emiliapop mie mi se pare mult sa astepti 4-5 ore. da-i macar calpol sau panadol ca sa nu-i creasca febra si apoi reiei tratamentul dat de dr. eu stiu ca oricum daca varsa in max 15 minute de cand a inghitit medicamentul nu isi face aproape deloc efectul. eu as relua tratamentul imediat dar daca zici ca asa ti-a zis dr mai bine mergi pe mana lui. incearca si niste comprese reci ceva ca sa nu stea asa cu febra.
multa sanatate
bulinuta27 spune:
emiliapop eu ii dadeam din nou med daca le voma la mai putin de 15 minute de la administrare...sanatate multa
adas si mie mi se pare mult...eu i-am luat de primavara de la unguri si de la Viena la preturi foarte bune...ptr vara am inceput sa ii mai iau cate ceva cand gasesc la preturi mai omenoase
anasia sa il stapaniti sanatoase
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
katik spune:
LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!
emiliapop, pt. febra da-i ceva supozitor (eu le dau paracetamol 125mg) daca vomita tot, asa macar tii febra cit de cit sub control. si impachetari daca tot creste.
imediat dupa ce a vomitat nu-i da nimik, sa se linisteasca un pic. apoi poti sa incerci cu un pic de ceai, cu lingurita, doar putin cite putin si mai astepti, tot asa. noua dr. ne-a dat metoclopramid picaturi ca sa nu mai vomite, eventual intreaba pe dr.
multa sanatate va dorim!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
adas spune:
sanziana acum citeam din urma de zilele trecute si am vazut ca au iesit bine analizele si nu are piersicuta hepatita. bravo voua ati mai trecut un hop.
piersicuta
sanziana spune:
Multumim inca odata pentru vorbele frumoase. Un pupic dulce de la Codrin si mamica lui pentru toate piersicutele si mamicile lor. Si sanatate multa celor bolnaviori. 
Si de ce sa fie totul bine? Va povesteam ca pe 15 martie ne-am externat din spital pentru o bronsiolita. Ei bine sambata pe 24 martie am ajuns iar la spital cu temperatura 40.5. Diagnostic: bronhopneumonie. Ieri ne-am externat la cerere pt ca nu mai facea temperatura. Sper sa fi facut bine ca am cerut externarea pt ca in aceeasi zi (adica ieri) dupa amiaza a inceput sa aiba diaree copilul, cred ca a luat vreo minune de virus din spital. Si de ieri ne chinuim cu morcov si orez pe care nu il inghite sau daca il inghite il vomita, ceai de menta, baby biotics, humana nh, smecta. Nici nu am mai sunat vreun medic, sper sa nu fac vreo tampenie, oricum scaunele sunt moi si dese si nu sunt inca apoase. 

Mai am un pic si o iau razna. ![]()

Si eu ma gandeam deja la al doilea bebe? Dar cine se mai baga?
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
sanziana spune:
Adas am uitat sa te intreb ai primit d3? Si daca da i l-ai facut copilului?
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
miti2004 spune:
Mai fetelor ce e cu atatia bebei bolnaviori ?
Oare sa fie de vina si shimbarile astea atmosferice ?
Doniro ma bucur ca v-ai revenit cu diareea. Chiar ca ai o bezea de fetita ! nici mie nu mi s-a parut ca arata slabita in poze, dar tu o stii cel mai bine. 
Ramoon nu stiu ce sa zic cu iaurtul. Am tot auzit de danone ca nu e bun pt copii, sau, ma rog, ca multora le-a facut rau. Poate poti incerca sa-i dai o lingurita din alt tip. Macar sa vezi reactia, nu cred ca de l ao lingurita poate pati ceva nasol.
Mada_mxm sper din suflet ca Raisa sa-si revina din starea asta in care vomita tot, sa se insanatoseasca cat mai repede ! 
Emiliapop of, si voi aveti febra mai copii...eu ii dau Nurofen cand suspectez ceva si nu l-a vomat pana acum. Sanatate multa 
Sanziana si la voi au fost probleme, acum sper sa va reveniti cu burtica si diareea. Supa de morcovi si orez. Eu i-am dat cereale de orez fara lapte si piure de morcov cand a avut diaree. Da-i si ceai de menta neindulcit cateva lingurite, 4-5 lingurite. Multa-multa sanatate si voua 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
oncicu spune:
LA MULTI ANI piersicutelor sarbatorite azi si in w-e!!!
mada, sanziana, doniro multa sanatate piersicutelor voastre
Ramoon spune:
imi pare rau pt. bbii bolnaviori un
mareee sa se faca bine!
Bebik mea dupa ce m-a suparat dimineata k nu a vrut sa pape mai nimic ...surpriza: a papt tare bine la pranz...ciorbita de vacuta de care i-am dat si ieir si nu i-a placut, azi a fost buna. Si pt k e papa putin dar des si de cand nu mai vrea lapte i-am tot dat mese de fructe, azi a avut deja 2 de legume...prima a fost cu carnita (din ciorba) si a 2-a dupa ce am venit de afara doar legumele si a papat
sper sa nu o laud si sa pape si in continuare...aaaa, si a baut si 60 ml de laptic acum inainte de nani, k mi-a dat o prietena de-a mea ideea: sa-i dau in loc de ceai, de sete...si a tinut!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
emiliapop spune:
Fetelor multumim de incurajari
sper sa se faca bine cat mai repede ca ma doare sufletul sa il vad asa.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate