PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

vai mai fetelor dar ce s eintampla cu puiutii nostri?
sanatate mult va dorim!
doniromulti pupici pt. printzesita!!! e o dulceata!
avem si noi tot in genul asta rochita de la botez in care innota atunci, o sa o probez si eu si poate pun si io niste poze.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Neata fetelor!
Doniro, ma bucur ca Daria e mai bine, sa isi revina de tot cat mai repejor, oricum e o frumusica in rochita de la botez, nici nu se vede ca a fost bolnavioara!
Mada, sanatate fetitei tale, ce ti-e si cu flu-urile astea. Tot felul de ciudatenii de boli, te crucesti cand auzi cum se manifesta. Sa treaca repede!
Maryion, si Antonia a facut vreo 5 zile fite la masa de la 10 si desi incercam sa ii dau sa manance nu a vrut si pace. Asa ca am lasat-o 2 zile fara si ii dadeam direct masa de pranz pe care o manca ca de obicei. Dupa cele 2 zile am reincercat cu branza de vaci cu fruct(eu ii dau Milli grasa, am incercat si cu altele dar pe asta o prefere) si a mers. Poate e doar o toana sau poate s-o fi plictisit,incearca sa mai schimbi meniul, eu stiu?

Sanatate piersicutelor bolnavioare

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doniro e o frumusica...o papusa dulce...nu se vede ca a fost bolnavioara...
mada...offff Doamne...multa sanatate va doresc
nu stiu ce e cu puii astia mici de sunt asa probleme...ma sa fie toti sanatosi si sa nu mai avem probleme

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LARISSA GREIERE SHIAN cu intarziere
La multi ani si piersicutelor care si-au serbat ziua in week!

Raluca Ioana

Christian Alexander, Antonia Nicole

doniro, miti, mada, sanatate piersicutelor bolnavioare!
muhh, e smecher tare Alexei!
doniro, da, ce papusica frumoasa!
consi, fortosul!
lusk, ce baiat harnic ai,bine ca ai un ajutor in casa
multumim pt sugestii referitoare la depozitarea carnitei in congelator;
maryion, ii dau Alessiei prodlacta, cand gasesc, ii place mult branzica de la ei, am incercat cu mili, dar nu-i prea place;
am fost la baby expo, de unde ne-am innoit cu un carut sport si niste body-uri de vara; am fost si la tara, unde mi-am plantat toate florile si sper sa prinda; am prins o vreme f urata,dar ne-am descurcat;nu mi-a venit sa cred cand am vazut zambilele si narcisele inflorite;
pun si poze mai tarziu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Doniro, e tare scumpa papusica ta!

pt listutza: ne ridicam si noi in picioruse de la 7 luni si 3 saptamani; se tot ridica asa la canapea ca era mai usor dar acum s-a ridicat si in patutz (noi avem din ala de voyage si cred ca e mai greu decat in cel de lemn ca asta nu are gratii de care sa se tzina, s-a prins cu manutzele direct de sus si...hop! in picioruse).

anasia, sa stapanitzi sanatoase noile achizitzii! cum e caruciorul cel nou? e de vara, sport si usor? potzi pune o poza?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

dariana, carutul este sport , de vara, dar are 6 kg; pun si poza putin mai tarziu, sa le pun la album;

varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by doniro

I-am facut dimineata cateva poze Dariei in rochita de la botez. Nu arata ea prea bine, pt ca e slabita inca, dar macar rochita sa o admirati...
PRAJITURICA

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Dulce foc Daria

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor si noi suntem raciti si cica avem si putin rosu in gat.
Azi noapte am tot aspirat din nas cu batista bebelusului si tot se ineca cu secretii si abia respira.
Am fost la doctor si ne-a dat nurofen, eurespal si picaturi glicol ptr. nas si daca nu trece febra pana diseara Augumentin.
I-am dat sa pape lapte la ora 10 ca nu ajunsesem acasa inca de la doctora si cand am ajuns acasa i-am dat nurofen si eurespal care a avut un gust nasol si a vomitat tot inclusiv laptele parca nu se mai oprea asa ii iesea lapte din gurita.
Am sunat doctora daca sa ii repet doza de nurofen si cica dupa 4-5 ore reincepeti tratamentul dar el are febra 38,1-38,2 si stau cu frica in san acum sa nu ii creasca si mai mult pana or trece alea 4-5 ore.
Voi ce ati facut cand au vomat medicamentele le-ati dat din nou sau ati mai asteptat?

Doamne ce greu e cand sunt copii bolnavi ca nu pot spune ce ii dor!
Mada imi pare rau ptr. fata, multa sanatate si celorlalti puiuti bolnavi si insanatosire grabnica.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

emiliapop, multa sanatate lui Alex!
dariana, am pus pozele cu carutul in albumul de 7-8 luni

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

mada, doniro multa sanatate la puiuti
doniro ai acolo o bezea tare dulcica numai buna de mancat
LA MULTI ANI piersicutelor sarbatorite

am fost si noi la babyexpo. doamne dar ce preeeeeeeturi!! stiam ca la expozitiile astea mai veneau cu reduceri, oferte... ceva... dar au venit magazinele din bucuresti cu aceleasi preturi ca in oras, unele chiar mai mari. noroc cu standurile de producatori care erau mai umane. am reusit si i-am luat lui stef hainute de primavara dar am cautat pana am gasit la preturi rezonabile. serios acum voua nu vi se pare mult o gecuta de primavara la 1.5 mil ? si o poarta maxim 2 luni ca la toamna nu-i mai vine bine... sau pantalon la 1.2 mil?

Mergi la inceput