PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
Ramoon spune:
quote:eu inca nu am inceput sa-i dau iaurt...noi am patit-o cu danonino si dr mi-a zsi sa-i dau iaurt dupa 9 luni...acum nush ce sa fac k de cand face figuri cu laptele ma gandesc sa-i bag si iaurt, stiu k are Ca si ala...dar mi-e cam frica...faza e k am incredere in pediatra asta si nu as vrea sa fac de capul meu, acuma eu stiu k majoritatea dintre voi dati iaurtel la piersicute, dar stiu eu...
Originally posted by miti2004
Ramoon de data asta refuzul laptelui a fost doar o saptamana, data trecuta 2 saptamani. Treaba e ca eu ma stresez nasol cand il vad ca nu vrea lapte, de 10 ori mai mult decat atunci cand refuza mancare solida...desi in fiecare zi are branza de vaci cel putin 1 data ( obligatoriu diimineata la masa de fructe si cateodata seara amestecata cu iaurt dupa cereale ) si iaurt de 2 ori ( la pranz cu legumele NEAPARAT ca altfel nu papa si seara dupa cereale, cateodata nici nu-i dau cereale, ii dau fructe cu iaurt, sau branzica cu iaurt si deobicei seara e iaurt de fructe sau de vanilie ). Asta pt ca nu suntem mari bautori de lapte nici atunci cand nu il refuza, deci trebuie suplinit.
Mai pun in mancare cate 1 cupa de lapte praf cand e in mofturi cu laptele.
Cam asta e treaba.
Aaaa, si ultima masa solida incerc sa i-o dau pe la 5, 5:30 dupaamiaza ca sa am sanse sa pape lapte pe la 10:30 seara.
Apropo, zici ca nu a mancate legumele azi...tu ii dai cu iaurt sau nu ? Alex papa aproape toate mesele de legume cu iaurt, altfel sunt cam CAH. In ceea ce priveste zeama, nici Alex nu se omoara, daca inghite cateva lingurite de zeama la sfarsit, mai mult de sete...
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
si noi papam branzica (facuta din lapte cu lamaie) la fiecare masa si ii place...legumele de ieri le-am pasat (carne de vitel, rosii, brocolli, morcov, telina...de toate)si avea gust de ciorbita de vacuta dar nu a vrut, pana la urma a papat cateva lingurite dar mai mult fortat.
acum dimineata aproape k nu a vrut nimic sa pape

(cred k o iau razna)pana la urma tot fortat a baut 90 de lapte si vreo 5 linguri de cereale (bebelac)cu prune uscate (k ea e constipata)de ieri e si f maraita, am fost afara si cand am venit a papat si a dormit cand s-a trezit circ frate...m-am si speriat prima data nu stiam ce are, am luat-o la pipait am crezut k o doare ceva...dar nu reactiona, apoi am crezut k sunt dintii dar mai degraba cred k e rasfat...nush.
mai nou intinde o manuta s-o iei in brate..face asa de frumos chiar k te inmoaie...smechera!
Si mai intinde manuta cand face tai-tai...azi dimineata ii facea lu' tasu.
in rest e super vioaie...ii place la geam cel mai mult numai k nu ma tin pe mine mainile s-o tin prea mult, tipa acolo si se bataie zici k vorbeste cu lumea de afara...
acum face nani...eu sper sa-si revina k
faza e k maine suntem programate la vaccinwww.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
LA MULTI ANI!!!celor ce mai adauga o luna, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
doniro spune:
Buna dimineata, mamici! Revin si eu dupa 2 zile cam grele. Daria a fost destul de rau, a continuat sa isi faca de cap enterocolita ei, am ajuns sambata la doctor si mi-a zis sa ii dau NUMAI supa de morcov si mucilagiu de orez, iar intre mese ceai de menta. Asta a fost toata mancarea ei, iar ieri a plans toata ziua de foame, pt ca s-a saturat de morcov si orez dupa 2-3 mese... Pana la urma, dupa ce am vazut ca a facut 2 scaune normale, nu am mai rezistat si i-am dat lapte Humana HN, care e contra diareei. Imediat s-a linistit, a dormit bine toata noaptea, azi dimineata i-am dat tot lapte si acum e super linistita, doarme frumos. Am inima cat un purice ca mi-e teama sa nu ii fi facut rau cu laptele, dar dimineata am vb cu un medic si a zis ca e ok, atata timp cat a facut scaun normal.
A fost groaznic, era atat de slabita, galesa, nici pt papa nu se mai trezea; a dormit aproape continuu o zi si o noapte.
In fine, acum e mai bine, dupa masa mergem la medicul ei care s-a intors din concediu, in sfarsit. Abia astept sa o cantarim, ca e sigur ca a slabit mult...
Genie, nicolica, multumim mult ca ati intrebat de noi 

mamaluidavid, cum a fost la voi cu cutremurul de ieri?
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
bulinuta27 spune:
neata fetele
ani-nutu tu ai inceput sa ii dai gluten? ca trebuie sa incep si eu si am vazut ca ii dai graham...ii place?
ancutex ma bucur sa aud ca sunteti bine 
miti bine ca a inceput sa bea laptic...asa deci e mofturos puiu...si o zapaceste pe mami...va 
doniro bine ca e mai bine...chiar m-am gandit la voi in weekend...daca ii dai lapte HN cu zeama de orez facut nu cred ca ii face rau...sanatate multa
fetele Rares al meu a vomat de doua ori ieri
: o dta de la peste...nu-i place domle'...si a doua oara de haplea ce e...aseara i-am facut mamaliga cu branza si smantana si nu il mai opream...dupa care a vomat tot...a reluat papa in 5 minute...nici nu imi venea sa cred...si a mai bagat si 210 de lapte pe urma...haplea cum spuneam
va pup si ma duc la treaba
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
I-am facut dimineata cateva poze Dariei in rochita de la botez. Nu arata ea prea bine, pt ca e slabita inca, dar macar rochita sa o admirati...
PRAJITURICA
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
maryion spune:

9 lunisoare
Raluca Ioana, fetita lui Irinuca
7 lunisoare
Christian Alexander, baietelul lui romaniau
Antonia Nicole, fetita lui Cretoiu A

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am intrat rapid sa va salut, nu am apucat sa citesc din urma. Eu sunt f obosita ca fata a reusit sa se imbolnaveasca, samb seara am fost cu ea la urgente am ajuns acasa pe la 3 dim apoi fata nu a dormit decat cate o ora apoi iar voma si tot asa. Vomita cam tot, laptic nu prea papa, mai bea ceiutz si ne rehidratam cu o solutie data de la spital, cu saruri si minerale.
Ieri a dormit de la 5 la 8 apoi i-am facut rapid o baitza ca mirosea saracutza de la atata vomat si schimbat hainele si a mai su transpirat de la febra si apoi a adormit din nou pana dim la 7. Cand s-a trezit era happy si m-am bucurat ca poate e mai binisor, a papat niste laptic si intr-o ora jumate a reusit sa il vomite tot in vreo 3 etape.
Tuseste si isi face greata in asa hal ca nici nu mai are ce voma. Sper sa nu dureze mai mult de 4-5 zile ca asa au zis de la spital ca e un Flu Virus si ca in 4-5 zile maxim trece.
Cam atata de la noi tre sa fug la printesa! pupici la toata lumea si multa sanatate!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Am intrat rapid sa va salut, nu am apucat sa citesc din urma. Eu sunt f obosita ca fata a reusit sa se imbolnaveasca, samb seara am fost cu ea la urgente am ajuns acasa pe la 3 dim apoi fata nu a dormit decat cate o ora apoi iar voma si tot asa. Vomita cam tot, laptic nu prea papa, mai bea ceiutz si ne rehidratam cu o solutie data de la spital, cu saruri si minerale.
Ieri a dormit de la 5 la 8 apoi i-am facut rapid o baitza ca mirosea saracutza de la atata vomat si schimbat hainele si a mai su transpirat de la febra si apoi a adormit din nou pana dim la 7. Cand s-a trezit era happy si m-am bucurat ca poate e mai binisor, a papat niste laptic si intr-o ora jumate a reusit sa il vomite tot in vreo 3 etape.Tuseste si isi face greata in asa hal ca nici nu mai are ce voma. Sper sa nu dureze mai mult de 4-5 zile ca asa au zis de la spital ca e un Flu Virus si ca in 4-5 zile maxim trece.
Cam atata de la noi tre sa fug la printesa! pupici la toata lumea si multa sanatate!
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Multa sanatate!
POZE FEL DE FEL
maryion spune:
Doniro pupam Dariuta, sa ii treaca burtica. 
Noi avem probleme cu somnul. De cateva nopti Darius face mare scandal. Se trezeste de 2 - 3 ori pe noapte si plus de asta nu vrea sa doarma la patutul lui, nici in patul nostru si il legan in carucior.
Vrea numai leganat, nu stiu ce l-a apucat.
Inainte adormea leganat si apoi il puneam la patutul lui si dormea pana dimineata. Acum nu!
Si cu mancarea
iar a inceput scandalul.
De 2 zile nu mai mananca nici la ora 8 dimineata pt ca doarme si ii comasez mancarea de la cele 2 mese de dimineata la ora 10.30.
Ieri a papat tot, dar azi a facut scandal si a scos mancarea afara.
Si aseara i-am dat branza calcica cu piersica si a vomat.
Lapte bea putin.
Nu stiu ce combinatii sa ii mai fac.
I-as da branza din comert, dar nu stiu de care.
Voi de care branza cumparati?
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Mada
piersicutza ta.
Sanatate multa!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui