PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 28
sanziana spune:
Eu i-am dat bebelului jumatate de pliculet de smecta de dimineata pana pe la pranz (cand a terminat biberonul de ceai) si apoi cealalta jumatate de pliculet dupa amiaza. A baut Codrin ceaiul de menta cu smecta pt ca in acelasi biberon i-am pus si fluimucil (tratamentul pt bronhopneumonie) si asta e foarte dulce. Stiu ca nu se da dulce la diaree dar trebuie sa ii administrez si tratamentul pentru bronho..
Mie mi-a varsat orezul simplu si orezul amestecat cu morcov si am ales ca varianta alternativa: banana+orez fiert si asa a inghitit si nu a vomat.
La noi azi scaunele au fost numeroase si moi dar nu apoase, semn ca nu am ajuns in faza acuta a diareei. Cred ca au inceput sa dea rezultate si la noi toate cele inghitite deoarece de pe la ora 16 nu a mai avut nici un scaun.
Vreau sa va intreb ceva: dr mi-a recomadat sa ii dau copilului sirop aerius pt ca ia tratament cu antibiotice (augumentin). Pe prospect scrie ca se administreaza copiilor incepand cu varsta de 1 an. Ce sa fac? Deocamadata am decis ca pe perioada cat ia antibiotic sa ii dau baby biotics (ii prinde bine si acum la diaree). Mai e nevoie si de aerius?
Doniro tot in legatura cu diaree te duci la dr?
Sa stii ca ieri cand am vazut ce scaune are bebita al meu am intrat repede si m-am uitat pe mesajele tale si m-am inspirat de acolo (si de la celelalte mamici) cand am stabilit cu ce sa il "dreg" pe bebe.
Anasia si tu esti in gasca de mamici cu bebei cu diaree?
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by anasia
ralu, sunt cereale fara lapte; tofer-ul cu morcov se dizolva in apa pt regim in caz de diaree, dar nu-i place, asa ca i-am facut in lapte;
doniro, citisem chiar azi, nu mai tin minte unde, ca in cazul diareei, nu se da glucoza; ceaiul de menta la noi nu prea are efect; i-am dat smecta, jum de pliculet, de maine ii dau orez, chh, nu-i place deloc si morcov;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Ai dreptate, si eu am Milupa cu 3 cereale si sunt fara lapte

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Noi suntem bine dar cam rasfatati de ceva timp. Ba nu...foarte rasfatati. Ma refer la Petra ca eu
... E ceva rau in asta? Nu doarme decat in brate dupa cel putin 30 de min
, nu sta singurica, colinda toata cas dupa mine, pana si la baie trebuie sa vada ce fac
, seara este un chin. Pe langa timpul luung in care adoarme, daca cumva simte ca o pun in patut urla
si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.
Simt ca am gresit undeva foarte tare. Am incercat sa o invat sa doarma singurica "fierbel" dar urla ingrozitor!!! Nu pot sa o las mai mult de cateva secunda. Si mi-e ca asa nu are nici un efect metoda si mai mult o traumatizez...
Amiss
Andreea parca vorbesti de Alexia mea care e fix asa cum povestesti tu. Cea mai rea parte pentru mine acum e ca nu sta fara mine...cu taica'su sta putin pana se plictiseste si striga dupa mine...tot asa patesc si eu noaptea si cum o pun la san se linisteste (desi nu ii e foame). Nu adoarme decat la san Alexia si tot asa daca simte ca o pun in patut e cu capul pe sus si trebuie sa reiau adormirea. Aproape ca ma lasa nervii uneori...dar simt ca acum e prea tarziu si incer sa ii fac pe plac. Eu nu o pot lasa sa planga deloc...eu ma gandesc cu groaza ce voi face la vara ca vreau sa plec la mare si sa o las la mama. Alexia cred ca e in stare sa urle pana la lesin.

Iar seara la fel de pe la 19 e agitata si nu vrea nimic....si greu o multumesti cu ceva...dar pentru scurt timp.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
mishi spune:
Buna fetelor, nici eu n-am somn.
Am emotii mari pentru maine.
Nu stiu unde mi-a fost capul ca tocmai voua am uitat sa va spun:
MAINE, EU SI MIHNEA SUNTEM IN DIRECT LA TONOMATUL DP2, LA CATALIN MARUTA. PARTICIP LA UN CONCURS DE MISS PENTRU MAMICI (CINE ISI IMAGINA ASA CEVA!!!!!)
Emisiunea incepe la 10 dimineata, asa ca, daca va era dor de noi ne puteti vedea acolo. Sa ne tineti pumnii si , daca va suntem pe plac, puteti chiar sa ne votati!
Va pup si ne auzim dupa emisiune!!!!
mihaela si mihnea
miti2004 spune:
Mishi iti tin pumnii si promit sa ma uit la emisiune imediat ce o posteaza astia pe site-ul tvr la inregistrari. M-am uitat special sa vad daca o pot vedea si vad ca cea de azi e postata. Asa ca o sa-ti spun dupa ce ma uit impresia mea. Oricum pt o
tinem pumnii 

Ancutex uite programul de mese al lui Alex:
- dimineata la 7-8 lapte ( nu prea bea mult dimineata )
- dimineata intre 10-11 masa de fructe: mar(copt)/ para(coapta)/ mango/ banana/ piersica cu branza de vaci si 2-3 biscuiti sau 2-3 lingurite cereale ( nedisolvate adica )
- pranz pe la 2-3 are legume cu pui/vita/galbenus ( cateodata fac ciorba si i le dau din ea, sau din supa, sau fierb separat pt el diverse legume, insa mai mult ii place sa pape din oala pt noi )
- dupa-amiaza 5-5:30 cereale si apoi niste iaurt simplu/de fructe amestecat/sau nu cu banza de vaci
- seara 10:30 lapte ( in somn, ca el pe la 7:30-8 se culca seara )
- noaptea pe la 3 vrea iar lapte ( e biberonul pe care il papa cel mai bine...din pacate )
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
iulenca spune:
Bine mai Mishi pai e frumos sa nu dai tu nici un semn pana acu. Eu am intrebat de voi si ati tacut malc. Si eu am vrut la miss la Marutza dar am inceput munca si nu mai pot. Da lasa ca o sa particip altadata cand o fi concurs de mamici XXXL. ![]()
![]()
![]()
Sa stii ca nu te-am uitat cu pizza, ai zis acu un an ca facem masa mare de mamici si de atunci te-ai dat la fund. Daca mai si castigi la Mamarutza venim peste tine. Da nu acu imediat ca io is la regim. ![]()
![]()
Pup burticile deranjate sa le teaca repede si bebicii bolnaviori sa zambeasca din nou. 

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
martta spune:
quote:
Originally posted by sanziana
Vreau sa va intreb ceva: dr mi-a recomadat sa ii dau copilului sirop aerius pt ca ia tratament cu antibiotice (augumentin). Pe prospect scrie ca se administreaza copiilor incepand cu varsta de 1 an. Ce sa fac? Deocamadata am decis ca pe perioada cat ia antibiotic sa ii dau baby biotics (ii prinde bine si acum la diaree). Mai e nevoie si de aerius?
Sanziana siCodrin Marius (15.08.2006)
Sanziana: eu stiu ca Aerius e antialergic. Pediatrii il recomanda, de obicei, ca si decongestiv, cu recomandarea de a se administra seara, inainte de culcare.Daca nu ma insel, poate provoca si somnolenta. Un pediatru mi-a spus ca il recomana si ca sa poata dormi bine copilul.Biotics e protector stomacal. Daca tu zici ca pe prospect scrie ca Aerius poate fi dat peste 1 an, personal nu l-as da.
Multa sanatate lui Codrin!
martta spune:
quote:
Originally posted by mishi
MAINE, EU SI MIHNEA SUNTEM IN DIRECT LA TONOMATUL DP2, LA CATALIN MARUTA. PARTICIP LA UN CONCURS DE MISS PENTRU MAMICI (CINE ISI IMAGINA ASA CEVA!!!!!)
mihaela si mihnea

Mishi va fi pe primul loc!

katik spune:
buna dimineata la mamici de piersicutze!!!!
LA MULTI ANI PIERSICUTZELOR SARBATORITE ASTAZI!!!!
Rebeca, fetita lui Babee
Cristian-Andrei, baietelul lui crys3000
Alexandra, fetita lui Sabana
Michael, baietelul lui 25Miky
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Consi spune:

pentru 26
9 luni
RALUCA IOANA
9 luni
ANTONIA NICOLE
CHRISTIAN ALEXANDER
pentru 27
9 luni
ALEXANDRA
MICHAEL
8 luni
REBECA
CRISTIAN ANDREI

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

si urlu si eu cu ea. Se mai trezeste de 3 ori pe noapte si de fiecare data tb sa o adorm la loc...doarme prost iar eu si mai prost.