PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
martta spune:
quote:
Originally posted by doniro
Nu era Danone, era Covalact, cum ii dadusem si pana atunci. Mama zice ca
"nu merge draga mar cu iaurt. tu ai manca???", dar totusi nu cred ca a fost de vina combinatia; mai degraba faptul ca a papat cu pofta.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player? br / p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
De Covalact, n-am auzit pana acum ceva rau!
Eu am ales sa-i dau Alexiei iaurt Zuzu. Fina mea, pediatru la Budimex, ii da copilului, de 10 luni, Zuzu. Mi-a zis ca ar avea cel mai mic termen de valabilitate, din cercetarile ei.
[/quote]
doniro spune:
Fetelor, intreba Nicolica de cantecele pt copii si am dat si eu cautare pe Google, am gasit pagina pt care am dat deja link-ul (http://www.reclama ilegala - avertizare/educatie/cantece.htm) si cu ocazia asta am citit si eu cateva. Sunt superbe, pe cuvant. Incercati si voi, sa vedeti ce amuzante sunt.
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
crys3000 spune:
Doniro imi pare rau pentru ce ai patit.Din pacate eu nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum si nu stiu ce sfat sa-ti dau dar sunt alaturi de tine si de micuta Daria,tinem pumnii sa se faca bine.
De la noi 
doniro spune:
quote:
Originally posted by crys3000
Doniro imi pare rau pentru ce ai patit.Din pacate eu nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum si nu stiu ce sfat sa-ti dau dar sunt alaturi de tine si de micuta Daria,tinem pumnii sa se faca bine.
De la noi
GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
http://photos.yahoo.com/gabriela_ionita2000
Mersi muult, esti draguta. Sa stii ca f mult conteaza sa vb cu voi. Parca ma mai linistesc, pe cuvant.
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
nicolica spune:
quote:
Fetelor, intreba Nicolica de cantecele pt copii si am dat si eu cautare pe Google, am gasit pagina pt care am dat deja link-ul (http://www.reclama ilegala - avertizare/educatie/cantece.htm) si cu ocazia asta am citit si eu cateva. Sunt superbe, pe cuvant. Incercati si voi, sa vedeti ce amuzante sunt.
POZE FEL DE FEL
si saru'mana pentru raspuns, excelent 
Insanatosire grabnica iubitei tale Daria sa devina repede, repede iar activa
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
iube2001 spune:
quote:
Originally posted by luciansquote:
Originally posted by Piersicutze
Din filmul "ba al meu e mai frumos" vi-l prezint pe www.dropshots.com/day.php?userid=202918&cdate=20070322&ctime=121920" target="_blank">Luca sfortosu'
!
Suuuper tare,"sfortosul" tau.Vrem si noi asa!Apropo,as vrea sa vad si io o fetita facand pe sfortoasa,ca mi s-a spus ca exista...Noi nu prea cred c-o sa reusim ca n-avem gratii...
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Uite aici!!!!!!!!
uffffffff ca asa tre sa stau dupa fundu ei
http://www.dropshots.com/iube2001
miti2004 spune:
Am fost afara pana sa-i dau masa de lugume la Walmart si am luat lapte praf fara lactoza si alte maruntisuri.
Noi o sa mergem in aprilie in SUA la o nunta, pe langa NY, la o ora, cum ar fi inspre Boston...de fapt cununia religioasa e in oraselul unde e facultatea Yale si restaurantul undeva pe malul oceanului tot pe acolo. E super misto zona, imi place la nebunie.
Ce vreau sa spun este ca o sa iau si niste borcanele cu papa, pt 3 zile nu o sa fie crima de om daca o sa manance la borcanel. Si azi am cumparat pt prima data 4 borcanele de la Heinz, 2 cu fructe si 2 de legume ( unul cu pui si unul cu paste ). Insa taman cand alegeam borcanelele am vazut ca unele din cele cu piure de banane erau expirate din Iunie 2006 ...am chemat o tipa care se ocupa de raionul copii si cica "Madam, daca face POC capacul e ok, si sunt si biologige" ...i-am zis"Madam, sunt expirate de anul trecut !!!"...dupa care a inceput sa le aleaga repede pe alea expirate si le lua de pe raft. Deci asta la Walmart.
Cred ca v-am mai spus ca in toamna am gasit la Maxi cereale expirate de o luna...nu era mult, dar totusi.
Asa ca mamici, verificati datele de expirare la mancarica pt bebei !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Lushk spune:
quote:
Asa e, ai dreptate, dar parca vreau si eu un copil din asta "precoc"
. Intre noi fie vorba, ce o sa mai regretam noi perioada asta cand stau bebeii unde ii pui si nu ne cocoseaza...........Deja nasii Dariei m-au anuntat ca i-au cumparat ham, asa ca nu stiu ce ma grabesc eu sa imi rup spatele
POZE FEL DE FEL
Doniro sar`mana de aprecieri
...dar sa stii ca tare greu e...asa cum ai zis si tu profita cat mai poti 
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE
zis "Electric Baby"
miti2004 spune:
Lushk ce haios spala el televizorul ! e tare harnic baiatu' tau ![]()
Genie sa stii ca dermatita atopica fac multi copii, o sa-i treaca pricum in timp. Nu prea exista tratament efectiv din ce stiu eu, doar chestii care sa amelioreze. Va doresc un ten de invidiat !
Ramoon bine macar ca stii ca ai fata fitzoasa si nu bolnavioara !
Doniro sper sa-i treaca repede burtica. Si el meu a facut azi un scaun normal si unul diaree-diaree. Si nu te mai stresa cu mersul in picioare, al meu merge doar tinut de manute, are intr-adevar viteza, dar nu se ridica singur din fundulet nici in patut la el, doar daca il ridicam de manute. Si nici macar nu se ridica singur in fund inca. Eu nu ma mai stresez. Cu premergatorul insa e mare vitezoman 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Muuh spune:
doniro sanatate multa puiutei. Sper sa va reveniti pana maine cu noul tratament.
Genie si eu am folosit Atoderm cand se cojea hemangiomul lui Alexei. Acum il mai dau din cand in cand daca am impresia ca pielea este prea aspra acolo.
miti la Yale?? Poate te "lovesti" de fratele meu pe acolo.
Sa ii zici ca traiesc si am un baietel ca noi nu ne mai vorbim de vreo doi ani si jumatate si nici nu mai stiu nimic de el de atunci. Nu te supara pe mine dar m-a lovit brusc amintirea ca am prin oras pe acolo rude.
Miruna + Alexei (13.07.2006)

!
cu
Daria(14 iul'06)si