PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Lucians, Oncicu, Buli !

Nicolica am adaptat cantecelul tau pentru Luca. Asa pentru subconstientul lui! Alte cantecele mai gasesti si www.desprecopii.com/info.asp?ID=297" target="_blank">aici.

Muuh multumesc pentru informatie. Am gasit detalii de pret pe site-ul lor.

Lushk, Iube felicitari pentru performante! Zau ca m-am minunat! Noi suntem inca "incepatori".

Doniro, Lucians bucurati-va cat mai puteti de perioada in care nu s-au ridicat inca. Cum zicea si Lushk devine din ce in ce mai obositor. Si pana la urma toti vor merge, toti vor vorbi, toti vor avea dinti, etc.

Doniro, Genie si noi pupam piersicutzele sa se faca bine. Ce ti-e si cu bolile astea...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Am ramas singura in seara asta: copchilu doarme, iar barbatu e la poker. O sa bantui pe internet ca nu ma ia nici somnu'. Asa ca nu va zic inca noapte buna.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Consi,te rog,ne pui si noua limbutzele in album? Le-am trimis pe mailul comun acu 2,3 zile,cu putin inainte de a te-ntoarce tu.Multumim si pupici multi de tot si pt sfortosul tau.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Am uitat sa-ti spun ca sunt pe numele Lucian Stroe.Ca sa nu le cauti prea mult.

pupici

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Multumim fetelor pt urarile de ieri!
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Referitor la gris: cu 2-3 sapt inainte sa nasc mi s-a facut pofta de un gris cu lapte si am pus-o pe mama sa-mi faca. S-a dus, a cumparat o punga si mi-a facut. Dupa cateva ore cine era plina de urticarie? Nu am mancat absolut nimic altceva ca tocmai ed asta ma feream! Asa ca aveti grija cu grisul din comert!Plus ca ingrasa copiii"artificial"(nu stiu dak e termenul cel mai indicat), adica ii face pufosi, dar nu le aduce principii nutritive sanatoase- mai bune sunt cerealele din comert.Parerea mea!
Ieri am fost la Busra- si i-am luat un catelus de la Carrefour-i-a placut f tare! E foarte colorat, urechile si labutzele au pe dinauntru un material care scartaie, la o labutza are o steluta care canta si la cealalta un os? de care tragi si vibreaza la revenire.Plus ca e din material sigur pt bebe! Costa 2 sute si ceva si e la articole de bebici.
Azi dimineata m-a sunat mama ca are Busra febra-de fapt noaptea facuse 38,5 dupa care a scazut la 37,5 cu ajutorul unui supoz cu paracetamol. A dus-o apoi la medic pediatru si i-a spus ca e foarte bine fata daca mananca si e vioaie, iar febra e de la dintisorii care sunt gata sa iasa.A si cantarit-o si are 9,300kg la 7 luni.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Acu chiar ca ma duc in pat! Va urez noapte buna si somn usor mai ales la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Consi draga multumesc mult , le tiparesc si incepe distractia ...o sa se amuze rau de tot al meu sot, ca n-am voce de cantat

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by Genie

Salutare!Nu am mai apucat sa scriu nimic de mult pentru ca dermatita Antoniei isi face de cap. Luni am fost la un homeopat cu ea si de seara am inceput un tratament, care tine pana duminica. Deocamdata se vede o usoara ameliorare dar tot rosie este saracuta pe fatzuca. S-a si uscat pielea foarte tare, dar mi-e frica sa o dau cu vreo crema sa nu o nrosesc mai tare. Ralu80 parca tu spuneai ca si voi aveti eczema atopica, sau am incurcat eu borcanele? Daca e asa, parca ziceai ca v-a dat pediatrul Atoderma...spune-mi e bun de ceva? Ca pediatra mea nu a auzit de crema asta. Sper sa cedeze rosata ca nu stiu ce sa mai fac...
Doniro multa sanatate Dariei, incerca si mucilagiu de orez, smecta si fara fructe, iaurt marac 2 zile. Sa nu fi facut vreo enterocolita, nu stiu ce sa zic...Ai vreo idee de la ce ar fi putut sa se strice la burtica asa rau? Mai ales daca a avut si febra...
Multa sanatate inca o data

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Eu am spus...pentru eczema atopica mi-a dat Locoid, dar folosit cu precautie, oricum am inteles ca in America se da numai pe semnatura parintilor ca cica se face cancer de piele de la el...m-am speriat cand am aflat si nu i-am mai dat. Lapte A-derma mi-a dat pentru ca are pielea uscata, dar inca nu am gasit in farmacii, am folosit un pliculet dat de doctora si imi place. Eczema i-a trecut.

Eu iaurtul il dau direct din frigider amestecat cu banana, altfel nu-l mananca.

Doniro fa-i laptele cu zeama de la orez, indiferent ca e lapte cu lactoza sau fara...eu asa i-am facut Rianei zilele acestea cand a facut diaree, zeama de orez cu Milupa normal, ca lapte fara lactoza nu a vrut de nici o culoare.

Referitor la laptele de vaca, eu nu sunt pentru, vreau sa-i dau cat mai mult timp lapte praf.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Acum ceva timp ati postat gluma aia cu slabitul-nu mai stiu dak era si fazacu imbracatul de la final, asa ca o adaug acum:
Imbracatul de dupa act:
* cu calm 32 calorii
* in graba 98 calorii
* cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
* cu sotul ei batand la usa 3415 calorii
* cu sotia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii
A se adapta situatiei fiecareia!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by mamaluidavid
Noi am schimbat pampersii,nu mai faceam fata cu cei normali la cat se misca asa ca am trecut pe pampers-chilotei care se trag foarte usor si repede.
Duminica in magazin,merg la raionul de pampersi si caut marimea ei. M erau pana la 10 kg,ea are acum 9,700 asa ca ma uit dupa L.Mi se parea atat de cunoscut ambalajul si il intreb pe Masaaki unde am mai vazut la care el:pai marimea asta o foloseste David Nu am mai cumparat ca aveam acasa!
Nu imi vine sa cred ca au ajuns sa poarte aceeasi marime de pampers ,inca o data realizez ce fetita mare am

Si cand face kk,cum ii scoti?Nu se manjeste pe picioruse?M-ar tenta si pe mine varianta asta,caci sunt sa nu strang prea tare copchilul la burtica.D-aia si frica sa nu o tin prea mult in popou...

7-8 luni

intalniri de bebici

Se rup pe parti si se procedeaza ca la pampersul normal.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput