PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
Genie spune:
Salutare!Nu am mai apucat sa scriu nimic de mult pentru ca dermatita Antoniei isi face de cap. Luni am fost la un homeopat cu ea si de seara am inceput un tratament, care tine pana duminica. Deocamdata se vede o usoara ameliorare dar tot rosie este saracuta pe fatzuca. S-a si uscat pielea foarte tare, dar mi-e frica sa o dau cu vreo crema sa nu o nrosesc mai tare. Ralu80 parca tu spuneai ca si voi aveti eczema atopica, sau am incurcat eu borcanele? Daca e asa, parca ziceai ca v-a dat pediatrul Atoderma...spune-mi e bun de ceva? Ca pediatra mea nu a auzit de crema asta. Sper sa cedeze rosata ca nu stiu ce sa mai fac...
Doniro multa sanatate Dariei, incerca si mucilagiu de orez, smecta si fara fructe, iaurt marac 2 zile. Sa nu fi facut vreo enterocolita, nu stiu ce sa zic...Ai vreo idee de la ce ar fi putut sa se strice la burtica asa rau? Mai ales daca a avut si febra...
Multa sanatate inca o data
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
doniro spune:

(asta pe scurt), iar "pe larg"........:
A venit acasa medic pediatru (a mea e in concediu si am chemat pe alta), a examinat-o pe Daria si a zis ca in mare e ok, nu e deshidratata, dar are enterocolita acuta. Adica mai pe romaneste e deranjata la stomac, face scaune aproape lichide de muuulte ori pe zi (tot de atatea ori trebuie sa o schimb pana la piele
).
Exact cum ai zis, Martta, mi-a schimbat total alimentatia si tratamentul (fara Nurofen, Panadol), ii dau antibiotic Ospamox capsule, Enterol, Debridat si Hidrasec. Lapte mi-a zis sa ii dau Humana SL (cu soia) si Humana HN (combinate, ca sa ii placa gustul), banana, mar copt, supa crema de morcovi, ceai de menta si cereale fara gluten. Zice ea ca maine ar trebui sa fie copilu' ok daca respect ce mi-a zis. Normal ca am luat tot ce trebuie, acum sa dea Domnul sa fie bine. Daria e slabita, mananca fff putin, ma doare sufletul cand o vad atat de moale, ea care nu statea locului o secunda.
Maryion, mersi de incurajari! 
Muuh, ai dreptate cu medicii de pe salvare. Din pacate imi era chiar imposibil sa plec eu. Asta e!
Lushk, am vazut poze cu iubaretul de TV, nu am cuvinte. Dar eu, fetelor, sunt socata de-a dreptul cand vad bebeii vostri la 7 - 8 luni in picioare!!!! Nu numai ca eu de cand sunt stiam ca un copchil merge la 1 an, dar Daria mea si cand o tin eu de subrat sa stea in picioare, nu are nici o treaba.... Calca de zici ca e handi, Doamne iarta-ma.....Deja ma puneti pe ganduri, zau.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by Genie
Salutare!Nu am mai apucat sa scriu nimic de mult pentru ca dermatita Antoniei isi face de cap. Luni am fost la un homeopat cu ea si de seara am inceput un tratament, care tine pana duminica. Deocamdata se vede o usoara ameliorare dar tot rosie este saracuta pe fatzuca. S-a si uscat pielea foarte tare, dar mi-e frica sa o dau cu vreo crema sa nu o nrosesc mai tare. Ralu80 parca tu spuneai ca si voi aveti eczema atopica, sau am incurcat eu borcanele? Daca e asa, parca ziceai ca v-a dat pediatrul Atoderma...spune-mi e bun de ceva? Ca pediatra mea nu a auzit de crema asta. Sper sa cedeze rosata ca nu stiu ce sa mai fac...
Doniro multa sanatate Dariei, incerca si mucilagiu de orez, smecta si fara fructe, iaurt marac 2 zile. Sa nu fi facut vreo enterocolita, nu stiu ce sa zic...Ai vreo idee de la ce ar fi putut sa se strice la burtica asa rau? Mai ales daca a avut si febra...
Multa sanatate inca o data
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
Mersi mult, cred ca scriam in acelasi timp cu tine. Da, e enterocolita. Habar nu am de la ce, dar o idee am: miercuri dimineata i-am dat mar ras cu iaurt. I-a placut, dar pe la sfarsit a vomat tot tot. Ma gandesc ca are legatura cu asta, eu stiu...
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
martta spune:
Genie: eu am folosit cand avea Alexia 2 luni gelul de la Atoderma. Ii aparusera pe frunte cateva bubite rosii. Pediatrul ne-a spus ca e vb despre acneea sugarului. I-au trecut. Dupa ce-am epuizat gelul, m-am riscat si-am folosit Sanosan. Din fericire, n-am mai avut probleme. Vreau sa-ti atrag atentia ca variatiile de pret in farmacii, pentru acelasi produs, sunt apreciabile!
Doniro: diareea nu poate fi si o reactie la antibiotic?
Ramoon: ma bucur ca e bine Timeea!
maryion spune:
Hai mai Doniro de ce te grabesti cu mersul in picioare. Nici al meu nu se ridica decat daca il tin eu de maini. Face pasi dar numai cu ajutorul meu, nu se tine singur. Si cu premergatorul merge cu spatele sau intr-o parte.
Sotul meu a mers la 1 an si 2 luni. "Cand ii vine vremea."
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by martta
Genie: eu am folosit cand avea Alexia 2 luni gelul de la Atoderma. Ii aparusera pe frunte cateva bubite rosii. Pediatrul ne-a spus ca e vb despre acneea sugarului. I-au trecut. Dupa ce-am epuizat gelul, m-am riscat si-am folosit Sanosan. Din fericire, n-am mai avut probleme. Vreau sa-ti atrag atentia ca variatiile de pret in farmacii, pentru acelasi produs, sunt apreciabile!
Doniro: diareea nu poate fi si o reactie la antibiotic?
Ramoon: ma bucur ca e bine Timeea!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
M-am gandit si la asta si e posibil. Dar nu inteleg de ce a facut febra, totusi. Se leaga: a facut febra, medicul mi-a dat antibiotic si siropuri cu zahar (contraindicate in diaree) si am intrat intr-un cerc vicios. Plus ca dieta nu a fost cea indicata, pt ca nu am stiut ce sa ii dau pana azi, cand a venit medic pediatru... Uffff.
POZE FEL DE FEL
martta spune:
Doniro: iaurtul era de la Danone?
Dupa intrebarile puse azi, deja ma poti trece in categoria
doniro spune:
quote:
Originally posted by maryion
Hai mai Doniro de ce te grabesti cu mersul in picioare. Nici al meu nu se ridica decat daca il tin eu de maini. Face pasi dar numai cu ajutorul meu, nu se tine singur. Si cu premergatorul merge cu spatele sau intr-o parte.
Sotul meu a mers la 1 an si 2 luni. "Cand ii vine vremea."
VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
Asa e, ai dreptate
, dar parca vreau si eu un copil din asta "precoc" Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by martta
Doniro: iaurtul era de la Danone?
Dupa intrebarile puse azi, deja ma poti trece in categoriade Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Nici o categorie, ca ai avut dreptate cu tot ce ai zis, sa stii. Nu era Danone, era Covalact, cum ii dadusem si pana atunci. Mama zice ca
"nu merge draga mar cu iaurt. tu ai manca???", dar totusi nu cred ca a fost de vina combinatia; mai degraba faptul ca a papat cu pofta.
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by nicolicapiersicutelor si mamicutelor ce-si aniverseaza azi ziua
Mai devreme amintea mamaluidavid, de cantat. Eu nu stiu cantece pentru copii decat:
Philip face sport
Philip se caleste
Philip nu raceste
Ii misc cand mainile cand picioarele cand cant si se amuza grasanel. Melodia ramane la latitudinea fiecareia.
Poate mai scrieti si voi cate unul-doua, ca e distractiv si pt noi si pt pitici
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
Uite o sursa de inspiratie
http://www.reclama ilegala - avertizare/educatie/cantece.htm
POZE FEL DE FEL

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
piersicutelor si mamicutelor ce-si aniverseaza azi ziua